Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Добро бе, се уште ли има луѓе кои мислат дека Филе е сопственик на Канал 5? :))))

Мене да ме прашаш, со тоа шо не одбрале лузери ко Јуве да ги даваат како ќењаат утакмица (ко со Бордо минатата), стварно имаат вкус луѓето.
Колку и да се дупки според тебе сепак мислам дека треба да ги даваат затоа што таа е одлучувачка утакмица...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Колку и да се дупки според тебе сепак мислам дека треба да ги даваат затоа што таа е одлучувачка утакмица...
Ама мешаме поими сеа. Точно е едно: никој не може да знае како еден натпревар ќе заврши. Исто така, и нешто друго: Јуве и Баерн се едни од поголемите тупаџии, колку и да навиваш за Јуве и да сакаш да ги глеаш. Одиме и на трето: гледачи се бараат! Јас се кладам дека ги има многу повеќе кои ќе сакаат да гледаат друга утакмица на местото на Јуве Баерн, само ги нема на темава - освен вас, искрени навивачи на старата дама - што е разбирливо, исто како што е разбиурливо што и јас од вас очекувам малку реалност од време на време :) Тапа утакмица ќе е :)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
И јас да сум сопственик на ТВ нема да давам второлигаши друже, реално.
Serpico малце претеруваш сеа... па ја мислам дека и фановите на Манчестер би сакале да ја гледаат повеќе Јуве - Баерн... последниот збор го имаат одговорните лица во канал 5 и они нека си решат шо ќе даваат.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Епа шо нема да пцуеме... изборов е бисер балкански... се надминаа себеси...

И 100 пати да имаат подобра техника за вршење преноси нема да гледам Канал 5 се додека не научат да ги даваат стварно добрите натпревари... а Јуве-Баерн е избор "no brainer"...

П

Паспарту

Гостин
Ама мешаме поими сеа. Точно е едно: никој не може да знае како еден натпревар ќе заврши. Исто така, и нешто друго: Јуве и Баерн се едни од поголемите тупаџии, колку и да навиваш за Јуве и да сакаш да ги глеаш. Одиме и на трето: гледачи се бараат! Јас се кладам дека ги има многу повеќе кои ќе сакаат да гледаат друга утакмица на местото на Јуве Баерн, само ги нема на темава - освен вас, искрени навивачи на старата дама - што е разбирливо, исто како што е разбиурливо што и јас од вас очекувам малку реалност од време на време :) Тапа утакмица ќе е :)
Епа ајде тогаш нека земат нека пренесуваат македонска втора лига или па подобро тебе да те прашаат кои натпреваи од втора лига да ги пренесуваат, што викаш? Не можеш да знаеш дали ќе биде тапа натпреварот, а тоа што Јуве или Баерн те нервираат тоа е твој проблем па цело време контрираш...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Цирих-Милан и Бешикташ-ЦСКА не се...

Сереш немогуке, играат два европски гиганти и секој со два грама акал ќе сака оваа да ја гледа ако ништо дриго тогаш заради дражот...

Као ја да речам давајте Баерн-Макаби место Реал-Милан зашто на првава ќе има повеќе голови... Бог да чува...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Епа ајде тогаш нека земат нека пренесуваат македонска втора лига или па подобро тебе да те прашаат кои натпреваи од втора лига да ги пренесуваат, што викаш? Не можеш да знаеш дали ќе биде тапа натпреварот, а тоа што Јуве или Баерн те нервираат тоа е твој проблем па цело време контрираш...
ма на крај ќе доеме до заклучок дека најдобро ќе биде да нема никаков пренос...

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ама или не се разбираме ради ситни разлики, или па не сакаме да се разбереме :) Според мене логиката е: Јуве и Баерн ќе ја дрват цело време (ring-a-bell Бордо пациентите со Јуве шампионите? ), дај да даваме меч кај шо Мен Јунајтед ќе игра без 7 првотимци а Волфсбург ќе напаѓа со сета сила.

Е сеа дека ви се сронал бисерот шо нема Јуве да го гледате, пеки, ве разбирам скроз. Ама тоа не ми пречит да ви укажам дека според мене тој фудбал кој го игра Јуве и индиспонираниот Баерн ќе биде досаден за очи.

П

Паспарту

Гостин
ма на крај ќе доеме до заклучок дека најдобро ќе биде да нема никаков пренос...
Не е тоа проблемот, него ајде ме нервира некој тим или го мразам па ќе мавам контра и ќе се правам баба Ванѓа...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Ама или не се разбираме ради ситни разлики, или па не сакаме да се разбереме :) Според мене логиката е: Јуве и Баерн ќе ја дрват цело време (ring-a-bell Бордо пациентите со Јуве шампионите? ), дај да даваме меч кај шо Мен Јунајтед ќе игра без 7 првотимци а Волфсбург ќе напаѓа со сета сила.

Е сеа дека ви се сронал бисерот шо нема Јуве да го гледате, пеки, ве разбирам скроз. Ама тоа не ми пречит да ви укажам дека според мене тој фудбал кој го игра Јуве и индиспонираниот Баерн ќе биде досаден за очи.
Досаден за очи ама интересен за уши...шала на страна а од каде ти толку сигурен дека ќе биде толку тапа утакмицата...за манчесетер стварно мислам дека ќе биде интересно ама не се знае ни за Јуве-Баерн...

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Цирих-Милан и Бешикташ-ЦСКА не се...

Сереш немогуке, играат два европски гиганти и секој со два грама акал ќе сака оваа да ја гледа ако ништо дриго тогаш заради дражот...

Као ја да речам давајте Баерн-Макаби место Реал-Милан зашто на првава ќе има повеќе голови... Бог да чува...
Пријател, не споредувам меч од типот Караорман-Фламенго со Јуве-Баерн. Крај краева, да не испадне дека јас го тупам, ако стварно Македонија повеќе сака да ги гледа Јуве и Баерн, испратете писма со содржина “нема да ве гледаме, ќе гледаме во кладилница, пошо не го опипувате пулсот на гледачите кога бирате преноси“. Мене ми е сеедно, верувај. Само кажав мое мислење дека мечот ќе е крш.

Немаше да биде крш пред 4-5 години. Ама сеа мислам дека ќе е.

Kajgana Shop

На врв Bottom