Ќе ги даваат Реал, не знам дали го прочита мојот пост на претходната страна.Како што кажа некој,се радував што МТВ нема да ги пренесува натпреварите од лш ама сега не се знае дали е за плачка или за смеење:uvo:аман бе со кој памет ке ги даваат тие натпревари?зарем некоја од тие понудените кои ке ги дават на тв се поинтересни од Јунајтед или Реал?ова дефинитивно на ништо не личи...ке треба да скапиме повторно на нет
како реал кога на странава на канал5 пишува дека Барса ќе ги даваат :smir:Ќе ги даваат Реал, не знам дали го прочита мојот пост на претходната страна.
ПАТО ЗА ПРЕЦЕДНИК !
И нека ми каже каква врска има тоа што Баерн - Јувентус ќе ги давале на 5+ ? Како што може да забележам од другари од цела Македонија, секој што ја има Канал 5, ја има и 5+. ДУРИ и ми кажаа дека квалитетот на сликата на 5+ е подобар од оној на Канал5, исто и кај мене е така.
Барса игра вечер,Реал игра утре...bb[noone];2961686 напиша:како реал кога на странава на канал5 пишува дека Барса ќе ги даваат :smir:
На Канал 5 ќе иде Реал, на 5+ Баерн. 108,5 % е сигурно.:helou:Барса игра вечер,Реал игра утре...
И + на 2 канали даваат Канал 5 и на 5+ каналот..
прашај кај нас беДали ќе има пренос Рубин Казан - Интер од 18.30?
Да, на Канал 5+.прашај кај нас бе
ке има не се секирај!
Ќе даваат на 5+, грешка им е тоа во програмата. :smir:Све да им ебам Баерн-Јувентус не им текнува да даваат не е добра утакмица а пак на Скај ке си гледам нека се носат у к.
Грешка си ти Филе усте пред две недели кажа дека на канал 5 ке е Јуве!:smir:Ќе даваат на 5+, грешка им е тоа во програмата. :smir: