Убиен ракометар на унгарски Веспрем

• Креатор на темата Креатор на темата Сапун
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прекинете да ги обвинувате навијачите за се негативно што ќе се случи!!!

Пријател, а кој испадна крив ?

Па...убиецот, во случајов убијците.Тие ги нападнале ракометарите, не морале одма да убиваат ако му зеле женска на некој.

Се изреволтирав зашто секогаш за се ги обвинувате навијачите. Ми е гајле кој и да е убиецот заслужува затвор , најмалку го оправдувам таквиот начин на пресметки каде што се употребува оружје.

Тешко маѓарите у Темишвар...
само толку имав за кажување.

Верујте ми... сум бил и сум видел доста,
ама како румунски ќотек до сега не сум видел таква свирепост.
А не е прашање дали ќе им вратат.
Тоа е фикс !

Пријател, а кој испадна крив ?

Ubojice rukometaša uhićene u Austriji, za trećim napadačem raspisana tjeralica

rafaelsztojka_madarskimup_ubojicerukometasa_v.jpg

U AUSTRIJI su noćas uhićena dvojica osumnjičenika za brutalni napad noževima na trojicu rukometaša, a za trećim napadačem još uvijek traga, javlja Mađarska novinska agencija MTI. Podsjetimo, mađarska je policija objavila fotografije dvojice muškaraca za koje se sumnja da su u noći sa subote na nedjelju ubili Rumunja Mariana Cosmu te ranili reprezentativca Hrvatske Ivana Pešića i Srbije Žarka Šešuma.

Austrija će najkasnije za tjedan dana isporučiti uhićenike
Sandor Raffael iz Sarbogarda i Gyozo Nemeth iz Budimpešte za kojim je tjeralica naknadno raspisana uhićeni su na austrijskoj autocesti A2, blizu granice s Mađarskom. Za Ivanom Sztojkom iz Enyinga i dalje se traga, obavijestio je mađarske medije šef policije u Veszpremu Peter Derzsy. Očekuje se da će Austrija najkasnije za tjedan dana, isporučiti dvojicu uhićenih mađarskim vlastima, koji se sada nalaze u zatvoru u Grazu. Uhićeni nisu pružali nikakav otpor policajcima.
Recimo i to kako su uhićeni temeljem informacija koje je mađarska policija proslijedila susjedima Austrijancima.

Mađarski policijaci neće dodatno ispitivati uhićenike
Raffael Sandor i Sztojka su otprije poznati policiji, a dolaze iz regije Fejer, jugozapadno od Budimpešte. Sumnja se da su predvodili skupinu koja je noževima nasrnula na rukometaše te je za njima jučer raspisana međunarodna tjeralica. Policija vjeruje da će im slučaj uvelike pomoći rasvijetliti sigurnosne kamere ispred objekta u kojemu se dogodio napad.
"Predstavnici mađarske policije iz Veszprema neće putovati u Austriji kako bi dodatno ispitali uhićenike, jer bi sređivanje "dokumentacije" između dvije zemlje trajalo predugo, a za to vrijeme uhićenici će već biti isporučeni Mađarskoj", rekao je Derzsy dodajući kako je za trećim osumnjičenikom raspisana međunarodna tjeralica.

Ја преминале Унгарската граница но не успеале од Австрија да влезат во Италија. Ова се оние кои се осомничени за убиството, но треба сите 30-тина кои организирано влегле во кафе-барот да одговараат. Инаку не се работи за инцидент од типот сите си седеле, па некој направил гужва заради девојка, туку овие лица дошле организирано, влегле во барот и почнале да прават неред. Поголема група ракометари веднаш се обиделе да заминат но биле запрени на излезната врата.

Како и да е, мотивите допрва ќе се откријат, по се изгледа дека ова било добро организирано.

Стварно жална вест.Лесна му земја на Козма а на другиве побрзо оздравување.А убијците што го утепале за ништо....незнам.
:salut:

Еве видео на кое се гледа Козма како оди со девојка како и Шешум и некои од убијците.

Се гледа како кај
2.40 како бегаат сите нагоре и 2.53 како го вади ножот и погодува а Шешум стои до убиецот.

Еве видео на кое се гледа Козма како оди со девојка како и Шешум и некои од убијците.

Се гледа како кај
2.40 како бегаат сите нагоре и 2.53 како го вади ножот и погодува а Шешум стои до убиецот.

откако го погледнав ова уште потешко ми паѓа сето ова, еве за колку малку може да згазне нечиј живот,што ти значи судбинa :(:(:(

откако го погледнав ова уште потешко ми паѓа сето ова, еве за колку малку може да згазне нечиј живот,што ти значи судбинa :(:(:(

Ама на видеово се гледа како го погодува во бубрегот а он починал од убод кој бил во срцето значи имало уште што не фанала безбедноснава камера, инаку не дошле по него барале друг човек и кога мислеле да испаднат келнерката побарала да ја платат сметката при што нејкеле да ја платат и во одбрана на келнерката најверојатно Козма дошол при што они испаднале па после ги пречекале пред испаѓањето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom