- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
пишими пп не на профил туку приватна порака сакам баш да ги видам доказите, така ќе немаш кај да бидиш офф топик, ама не твое мислење ми се смачи од нив туку цврсти докази
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Самоубицо, од вчера чекам да ми кажеш еден ваков спор кој друга земја го имала, бидејќи нели рече имало еден куп.Imash i aj sea vidi koj e i shto e i vidi kaj stoi poarno.Ako sakash i Filip Petrovski negov EKS sopartiec kje go svikam da ti potvrdi.I se shto kje prochitash tamu se e iskazhano od Petrovski,za da ne recesh e delo na nekoj komunjar i slichno.Pozdrav
Самоубицо, од вчера чекам да ми кажеш еден ваков спор кој друга земја го имала, бидејќи нели рече имало еден куп.
Самоубицо, од вчера чекам да ми кажеш еден ваков спор кој друга земја го имала, бидејќи нели рече имало еден куп.
те молам пензионирај се аманMora da ima,knigi se ispishani ne samo tekstovi.
Токму така, on both accounts!
Побарај на гоогле де,или те мрзи зафатен да не си со плакати лепење?
Mora da ima,knigi se ispishani ne samo tekstovi.
А, да прочиташе некоја страна од темава (и тоа постовите кај шо не се спомиња твојот идол или Грујо) ќе приметеше дека:Mora da ima,knigi se ispishani ne samo tekstovi.
во меѓународноправната доктрина не е познат аналоген спор како што е грчкото барање за промена на името на една држава, па од тие причини не е ни познат некаков кодификуван меѓународно правен пат за излегување од апсурдниот спор.
Па баш сега кога се вратив од лепење плакати пребарав, и неможев да најдам. Те молам, дај ми линкови.Побарај на гоогле де,или те мрзи зафатен да не си со плакати лепење?
Кои се тие луѓе кои така лесно се откажуваат од својот национален идентитет ?Неможе да има национално единство со луѓе кои така лесно се откажуваат од националниот идентитет.
Обединетата македонска дијаспора се противи на каква било промена на името на Република Македонија, а спорот меѓу Скопје и Атина го смета за билатерално прашање.
Тоа е ставот што Бордот на директори на оваа македонска иселеничка организација во САД му го пренеле на специјалниот пратеник на ОН за спорот со името Метју Нимиц на средбата одржана во понеделникот во Њујорк.
Претставниците на ОМД изразиле загриженост и за континуираните напори на Грција да го отстрани терминот македонски за именување на јазикот и на народот на Македонија во ОН и во ЕУ.
„Обединетата македонска дијаспора смета дека спорот за името е билатерално прашање и тоа не смее да ја попречува интеграцијата на Македонија во ЕУ и во НАТО, а земјата треба да биде оценувана според резултатите во реформите“, го пренесува МИА соопштението од ОМД чие седиште се наоѓа во Вашингтон.
Izvor A1.
Na kogo mackas oci realen so ovaa tema navistina ne mi e jasno...
Edinstveno od cel muabet so go napravi , prifakam deka diplomatijata treba da bide poaktivna iako e aktivna kako nikogas do sega...
Se drugo kazano od tvoja strana e slama i politicki marketing.. .