GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
нема од америка му е нарача и за мене али ја нормално звер на астрал ја заебав и останав со нишо

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Не бев на журчето, 300 дешавки искочија, сплет на околности, али глеам клипчиња, респекат за Цапе и Дани со Burning Up, трака на деценијата, 10 години ѕверска трака, и уше е најбоља... Astral легенди... :)

И ден денес на мобилен ми е, не ја вадам тракава... :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
брат кој ќе ми ја најде транс верзијата на "mnogu solzi isplakav,sto pati te prokolnav , vrati mi ja mladosta ... " ЈА пуштија околу 4 саат негде..
У психа ми влезе песната..

Аххх ргбот ме боли нозе ме болат се ме болии од вчераа се утепав од скокањеее одлепив од 1 до 4 и 30 посебно на навигатор и сетлајт секоја чест за нив. Супер си поминав еден ред бул и скокај :) Леле коа ја пуштија од маја оџаклиевска-многу солзи исплакав транс верзија се пукнав од смеење. У секој случај од 1 до 10 оценка 9 давам :smir:

Едит: Очекував нешто од продиџи новиов албум "The Omen" или старата добра "Smack My bitch Up" ама ништо.

да да .. закон беше траката..

негде тој период .. флоресцентните стап4иња ги кршевме и се прскавме врз облеката за да светиме лол ,

Дури и јазикот хаха, интересен вкус:P (среќа не било токсично)
Само не знам дали ќе ми се испере зеленото од белата маичка

G

Gray Foxx

Гостин
брат кој ќе ми ја најде транс верзијата на "mnogu solzi isplakav,sto pati te prokolnav , vrati mi ja mladosta ... " ЈА пуштија околу 4 саат негде..
У психа ми влезе песната..
Не е транс верзија туку техно, ја пуштил Казар. Еве ти го видеото.
2 минута е моментот.:)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Не е транс верзија туку техно, ја пуштил Казар. Еве ти го видеото.
2 минута е моментот.:)

дефинитивно друго беше чувството таму .. позади звучките;)

ja vidov tipkata sto go snimase ova .. bev odma pred scenata , после следува исто техно верзија од кејти пери .. ај кисд а грл :)

фала брат за клипчево

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Trakata e na Khazar, Mnogu solzi isplakav mashup so druga Hard Techno traka...znaci biten moment : Hard Techno :) ...respect za toj moment :)

Inace drugi klipovi ... Enjoy :

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
ama kako se vika :S ? sakam da ja simnam ... ili ako ima nekoj da mi ja prati

Kajgana Shop

На врв Bottom