GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
До тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам
Па на последната ваква забава колку што се сеќавам, дј Бабура како на "најпознат" пушташе меѓу првите се со цел да дојдат порано(поише да испијат)...Ако грешам за распоредот нека ме попраи некој.

Срање забави?!?! Ти брат нездрав си..
Негоооо
Ќе се прај организејшн за идење на журчево сосе пиење пред журчево? :pipi:
Ти се молам...Киста е со префинет вкус, јас најдобро го знам тоа:wink:
За организејшн почнав нешто да зборам али со право ме префрлија овде.
Jас не дека нешто многу можам да средам, него од овде видов тоа со Вип карти пијалок...сепариња резервации

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Абе какви ВИП карти. Нема да идам да седам и да пијам таму. Ќе идам ко чоек да се изнаиграм, да остаам коски, да се превртам на глава, добро да се уморам и да идам дома да спијам. :)
Тоа според мене е единствен начин да си поминеш добро на журка. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
За седење и пиење можам дома со компјутерот и пиво. Вака доле играј како мрднат и после уморен накај дома. Тоа е вистинскиот начин.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Јас бев на минатите журки на саем за Greatest Hits и топ си поминав, дефинитивно одам и сега, картите од кога ќче се продават, сигурно 150 ќе бидат

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Јас бев на минатите журки на саем за Greatest Hits и топ си поминав, дефинитивно одам и сега, картите од кога ќче се продават, сигурно 150 ќе бидат
Не се 150. 200 се. :)
А за тоа кога ќе почнат да се продаваат картите ќе не извести Сателајт. :)

Naked Angel

more than u're used to
Член од
20 февруари 2009
Мислења
79
Поени од реакции
11
Пак сте почнале со малограѓанските муабети а? :) ако, да не сте вие ќе нема кој да се замара...
И јас 90% идам, Водка ако има организација да ме известиш :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Проблемот со овие журки е што има милјарда луѓе, значи одат од најмлаи до најстари без разлика дали знаат или не некоја од песните
Значи и турбофолкери и свашта, колку да се рече вечер идам на саем

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еее баш тоа е. Идат сите колку да идат на саем. Али баш не ми смета тоа. Подобро да слушнат нешто добро отколку да идат по кафани.

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Не се 150. 200 се. :)
А за тоа кога ќе почнат да се продаваат картите ќе не извести Сателајт. :)
Kartite se 200 denari, ke pocne predprodazba za nekoi si nedela dena.

Line-up sho kako nikogas ne se znae za volkavi nastani. Ako nesto vo megjuvreme se ispodogovorime, ke vi kazam odma. Ama epten tesko, standard se pravi na lice mesto :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе само за транс ќе идеш?! А Караз и Мирко Попов бе?! Мора и тие легенди да се испоштуваат. :)
:helou:
Мојт да се чујат и Khazar и Мирко Попов... је је.... со некоја технојна. :)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Проблемот со овие журки е што има милјарда луѓе, значи одат од најмлаи до најстари без разлика дали знаат или не некоја од песните
Еее баш тоа е. Идат сите колку да идат на саем. Али баш не ми смета тоа. Подобро да слушнат нешто добро отколку да идат по кафани.
Епа шо зборам јас...Да се резервира едно кајгана сепаренце, собирачиште, да можеш лесно да ги посетиш кога ќе моеш...а не да се бориш да вдишиш:nesvest:

Абе какви ВИП карти. Нема да идам да седам и да пијам таму. Ќе идам ко чоек да се изнаиграм, да остаам коски, да се превртам на глава, добро да се уморам и да идам дома да спијам. :)
Тоа според мене е единствен начин да си поминеш добро на журка. :)
Ќе играш,или ќе се бориш ко пеливан за позиција за стоење, ќе се лакташ цела вечер со искомплексирани човеци:pos2:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Епа шо зборам јас...Да се резервира едно кајгана сепаренце, собирачиште, да можеш лесно да ги посетиш кога ќе моеш...а не да се бориш да вдишиш:nesvest:

Ќе играш,или ќе се бориш ко пеливан за позиција за стоење, ќе се лакташ цела вечер со искомплексирани човеци:pos2:
Ти Црногорец да не си? :pos:

На сепаре ми е поглупо мене зашто ептен си далеку од се. Како во кафич да си. :toe:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Па на последната ваква забава колку што се сеќавам, дј Бабура како на "најпознат" пушташе меѓу првите се со цел да дојдат порано(поише да испијат)...Ако грешам за распоредот нека ме попраи некој.
Бабура беше околу 2.Инаку во врска со собиранка,можеби е подобро да се видиме таму,бидејќи сепак саем си е саем.Се иде на журкање,а не да ги гледаш другите што прават и да им се потсмеваш.:smir:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Eve kako beshe prosliot pat :

Bobi od 1:30 do 2:00
Babura od 2:00 do 2.30
Navigator od 2.30 do 3.00
Satellite od 3:00 do 3:30
Bushava Azbuka od 3:30 do 4:00
Pass-N-G-R od 4:00 do 4:30
Khazar od 4:30 till end

Sho kako ke bide sea....nemam pojma, ama moguce e da ima nekoi promeni (Bobi go nema ovoj pat)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Епа таквите (случајни минувачи) си одат околу 2:00-2:30 и после е вистинската журка.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom