Ц ц ц ц абе како да не го слушаш Панчо, иден прецедник на држава... аиии... ќе те егзекуира.До тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам

Ц ц ц ц абе како да не го слушаш Панчо, иден прецедник на држава... аиии... ќе те егзекуира.До тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам
ако има вакво нешто БИ сакал некој да ме извести...(ако немам прочитано)Срање забави?!?! Ти брат нездрав си..
Негоооо
Ќе се прај организејшн за идење на журчево сосе пиење пред журчево?![]()
Је бејбеДо тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам
Малолетник си. Али ај некако од населба си ми па ке те внесам на пиење.ако има вакво нешто БИ сакал некој да ме извести...(ако немам прочитано)
Апсолутно те подржувам, другово и не ме занима да гледам рЕпери што сакаат да бидат црнци ко ќе пораснатЈок, барем мене никад сепариња не ми праеле мерак, ни у дискач ни нигде, идеш на журче се кршиш на 200 дела и си идеш дома...
На Грејтест ќе се иде, да се чуе трансојни.... Цапе, Мац и Дани.
Мојт онака, масовно на цело село, пиеме негде, се лупаме на жур... и остало је друга прича...Ќе има луѓе за да се собереме овој пат масовно, ама уште пред журка со пиење и запознавање. :wink:
Од непоштовање дури и со мала буква го напишав,ама ај......чекаме распоред на диџеи,па во согласност со тоа ќе паднат сите понатамошни договори:smir:Ц ц ц ц абе како да не го слушаш Панчо, иден прецедник на држава... аиии... ќе те егзекуира.![]()
ете така не за џабе сме од ЃП....Малолетник си. Али ај некако од населба си ми па ке те внесам на пиење.![]()
Али трансот е у 3-4 гарант.Од непоштовање дури и со мала буква го напишав,ама ај......чекаме распоред на диџеи,па во согласност со тоа ќе паднат сите понатамошни договори:smir:
Абе само за транс ќе идеш?! А Караз и Мирко Попов бе?! Мора и тие легенди да се испоштуваат.Али трансот е у 3-4 гарант.![]()
Ќе частиш табла јајца?!Зашто и Панчо да го пропуштиме. Сакам мали нафурани типци кои пуштаат хип-хоп.
Едно е доволно на сцена што ке биде.Ќе частиш табла јајца?!![]()
Не бе мислам дека го имам видено и со блузон на еден спот.Едно е доволно на сцена што ке биде.
Нешто порадикално да однесеме. На пример блузон или кошула. Човекот изгледа само маици со прерамки има.