GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Лошо ме разбравте али нема везе...не ми е да седам на сепаре, туку околу него ке сме сите, да можеме да напраиме кајгана у мало...да не сме раштркани:helou:
Ај :smir: сеа за сеа, здравје има време до тогаш:wink:
Идам да глеам Манчестер...Глори Глори Ман.Утд

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Срање забави?!?! Ти брат нездрав си..
Негоооо
Ќе се прај организејшн за идење на журчево сосе пиење пред журчево? :pipi:

use si mala za da prisustvuvas na vistinska zurka(bez navreda ova) na tvoi godini i jas se palev na ovie stvari.ne idam od edna prosta pricina:se desava sekoja godina so istite traki so gi vrtat dj-ite.babura e dosaden veke so tie ednite isti traki so gi vrti i u hard rock i kaj i da e na drugo mesto.zurka se znae koga e.koa ima nekoe golemo svetsko ime od nadvor doneseno.ovaka ne biva veke sekoja godina istite stvari.ajt pozz

Па на последната ваква забава колку што се сеќавам, дј Бабура како на "најпознат" пушташе меѓу првите се со цел да дојдат порано(поише да испијат)...Ако грешам за распоредот нека ме попраи некој.

Ти се молам...Киста е со префинет вкус, јас најдобро го знам тоа:wink:
За организејшн почнав нешто да зборам али со право ме префрлија овде.
Jас не дека нешто многу можам да средам, него од овде видов тоа со Вип карти пијалок...сепариња резервации
ne e do vkusot.do izborot na kvalitet e.i bas ne znaes niso za mene kolku za informacija.:smir::smir::smir:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
До тогаш којзнае што ќе се случи......чекам официјален распоред временски на диџеите за да знам кога да одам,сигурно нема панчо да го слушам
od 20 do 23:30 se:eye cue, funky punks i south park. posle 23:30 se djite i pocnuva jakoto. panco i jas ne go podnesuvam ke izleze pola saat i ke si sobere partalite ama sigurno ke bide on vo periodot do 1 nema sansi da go stavat pokasno.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
od 20 do 23:30 se:eye cue, funky punks i south park. posle 23:30 se djite i pocnuva jakoto. panco i jas ne go podnesuvam ke izleze pola saat i ke si sobere partalite ama sigurno ke bide on vo periodot do 1 nema sansi da go stavat pokasno.

Иииииих ова информација од прва рука:wink:
Дај боже нека е така...ко ќе е шорти п.ака.панЧЕ...идеме до веце, таман и од него да се оттргнам, а и од стомачните тегоби :pos2:...а ус пат ќе се видиш со 500 души

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Иииииих ова информација од прва рука:wink:
Дај боже нека е така...ко ќе е шорти п.ака.панЧЕ...идеме до веце, таман и од него да се оттргнам, а и од стомачните тегоби :pos2:...а ус пат ќе се видиш со 500 души
Абе немојте за Панче така, он е репер се знае со многу црнчишта, ви ги викне па ќе бегате после:pos2:.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Абе немојте за Панче така, он е репер се знае со многу црнчишта, ви ги викне па ќе бегате после:pos2:.
Абе ќути,како што е висок и развиен не знам што ќе се прави:pos2:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
use si mala za da prisustvuvas na vistinska zurka(bez navreda ova) na tvoi godini i jas se palev na ovie stvari.ne idam od edna prosta pricina:se desava sekoja godina so istite traki so gi vrtat dj-ite.babura e dosaden veke so tie ednite isti traki so gi vrti i u hard rock i kaj i da e na drugo mesto.zurka se znae koga e.koa ima nekoe golemo svetsko ime od nadvor doneseno.ovaka ne biva veke sekoja godina istite stvari.ajt pozz
Хм.. На тоа што сум сакала да присуствувам досега сум присуствувала мала сум и за после 12 да шетам па ја тогаш искачам.. Или за тебе вистинска журка е оргија? :tapp: Ако сум мала незначи дека СИГУРНО ќе ми се смени вкусот и начинот на живот понатака и не значи под дифолт дека незнам што е квалитет.. А исто и ти ако си 5 год постар не значи дека веќе ти е зацртан вкусот и си дефиниција за тој квалитет што и ти го спомна. А иначе само странските артисти се за поштовање и големите светски имиња? Па ако ние не го поштуеме нашето да не очекуеш од страна да дојде некој да ги слуша?

Како и да е..
Немора сепаре што се збореше.. Трансче е за денсање..
Али мислам дека мора едно запознавање и пиење пред журка па после правац саем м?:pipi:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Хм.. На тоа што сум сакала да присуствувам досега сум присуствувала мала сум и за после 12 да шетам па ја тогаш искачам.. Или за тебе вистинска журка е оргија? :tapp: Ако сум мала незначи дека СИГУРНО ќе ми се смени вкусот и начинот на живот понатака и не значи под дифолт дека незнам што е квалитет.. А исто и ти ако си 5 год постар не значи дека веќе ти е зацртан вкусот и си дефиниција за тој квалитет што и ти го спомна. А иначе само странските артисти се за поштовање и големите светски имиња? Па ако ние не го поштуеме нашето да не очекуеш од страна да дојде некој да ги слуша?

Како и да е..
Немора сепаре што се збореше.. Трансче е за денсање..
Али мислам дека мора едно запознавање и пиење пред журка па после правац саем м?:pipi:

kao prvo nikoj nigde ne spomna orgija.kao vtoro mnogu si dopustas da zboris kon postar so tie zborovi.i kao treto mene vkusot mi e zacrtan.znam so sakam i pak ke kazam ne idam na ova zurce od edna pricina:veke videno (babura so stari traki,mn pijani 14 godisnjaci so povrakaat kaj ke stignat i mn 14 godisnjaci so otisle tamu samo zatoa so muvacot/muvacicata im e tamu)

a od nasite dj-i so ke bidat edino moze da se kazat pofalni zborovi za Mirko,Goran Kan,navigator,Satelite,pass-n-g-r.se toa drugoto e tinja.btw ne ni znam deka ovie ne spomenative negde se istaknale nadvor.Kako da dojde nekoj od strana da gi slusa koa nema so so da se pokazat???????????????

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ти дефинитивно не ме разбра..
1. Човече ние мора да си ги почитуваме нашите ДЈи иначе кој очекуваш да ги почитува место нас? Северно-југоисточна Африка?
2. Ти не одиш на журка за погоре наведените 14 годишњаци што повраќаат туку за музичето, за да си искулираш, да се изнаденсаш и да си поминеш убаво.
3. Ако не е оргија кажи ми што е таа вистинска журка за која што сум јас мала жити се?
4. Ко којзнае колку страшно постар да си.. Не влагај толку жити се не си пезионер.. И незнам што е за тебе многу допуштање во зборење пред постар.. Не сум ти момак јас дете по цигари што го праќаат низ населба па да не смеам да писнам.. Си кажувам мислење немора ти да го прифатиш но неможеш да ми забраниш, а возраста ама ич нема зашто да ме спречува во тоа.. Форумов е за дискусии, а со оглед на тоа што 90% се постари од мене тука јас треба да се согласувам со сечии мислења и да постирам само - Да, така е. ?!
5. Убаво ако ти е зацртан вкусот ама друго ми беше муабетот.. Дали тоа гарантира дека е квалитет тоа што ти е зацртано? Или па дека мојот вкус затоа што како што нагласуваш ти у секоја втора реченица *сум помала* не е уште зацртан или можеби не чини?
Неам намера да се расправам.. Твое е дали ќе идеш или не си кажа дека не и ајд сега.. Не ме чепкај и готоо.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.928
Поени од реакции
11.743
Ја од 6то одам на журки па никому ништо, сеа јас кењам за малите [ми сметаат предрогирани деца, а и нормално не е ист вајбот и времето и ги нема истите фаци со кои си отварал и затварал подиум :icon_lol: ]...кругот се врти...утре овие помладиве истото ќе го зборат, разбирам, годините си го прават своето...сори за офф и леп провод на сите, не хејтам жими мајка :icon_lol: ама си имам принцип да не одам на журка, забава, кај што бабура пушта музика...

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Ја од 6то одам на журки па никому ништо, сеа јас кењам за малите [ми сметаат предрогирани деца, а и нормално не е ист вајбот и времето и ги нема истите фаци со кои си отварал и затварал подиум :icon_lol: ]...кругот се врти...утре овие помладиве истото ќе го зборат, разбирам, годините си го прават своето...сори за офф и леп провод на сите, не хејтам жими мајка :icon_lol: ама си имам принцип да не одам на журка, забава, кај што бабура пушта музика...

takodje i jas.ednostavno ne go podnesuvam coekot.:smir::smir::smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
Kista и girlll смирете се да не ве кикнам од темава.
Киста со 21 година можеш да имаш стаж и ти пречат некои работи. Со 26 ќе имаш уште повеќе стаж и ќе престанат да ти пречат вакви работи, освен ако не си ко некои од мрчаторите што пишуваа на ДД форумот на кои им се им пречеше.
girlll знам за што идеш на журки.

Убо кажа манс, смена на генерации. тејк ит ор лив ит, единствено што може да превземете во врска со тоа е да направите и вие деца и и тие да пречат некому, па некои на нив да им пречат....

Ај чил, денес сум хејтерски расположен.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
oks oks.ke gi smirime strastite i ke gi zakopame sekirite.:smir::smir::smir:

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
satellite некој line-up ти стигна?? нешто инфо за кој од колку пушта или јок ?

Kajgana Shop

На врв Bottom