Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Eдинствено шо не ме бендиса на журката е шо беше ептен осветлено -.-
На скази беше по темно..по смекси xD

И онаа у 4 и пол Time Simulation ли беше некој ремикс, тоа беше моменат на докршуење на 1000 парчиња, гарант на новиот албум ја има а? Звуците беа тие, и да ми ја шаљеш по MSN инаку убичу те, знам ја имаш. :pos:

Наџено, Time Hunter била тракана... :)

јас да се дополнам од вчера....vodkamixx и busav ги запознав, имаше уште некоја збунета форумџика што тончи и објаснуваше кој сум, ама пак недознав која е. DonJas и status QuO за жал не ги видов.....и така журката пак ке кажам дека супер си беше и толку од мене...:helou:

Јас бев...и не бев јас збунета туку Тончи незнаеше мене како да ме престави :) мене ми кажа кој си...само мнгоу брзо си отиде бе, не почека барем малку :)

Инаку добро утро...уште не сум свесна шо беше тоа вчера...идам да се расонам :vozbud:

05.00am

53pz07.jpg

241mbkw.jpg

1znu3p3.jpg

Све сломено...

ААААААААААААААААААААААААААА ЗАКОН...сакам пак :):):)

Јас бев...и не бев јас збунета туку Тончи незнаеше мене како да ме престави :) мене ми кажа кој си...само мнгоу брзо си отиде бе, не почека барем малку :)

Инаку добро утро...уште не сум свесна шо беше тоа вчера...идам да се расонам :vozbud:

јас дојдов само да се поздравам, а и многу се буткаа таму накај вас...ај следната журка ке се разбереме кој сме што сме :)

и на тончи ке му викаме зашто не кажал кој сме :)

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Прв пат станав после 12 откако знам за себе

П.С. Некој ми спомна дека ги намалиле картите на 200 во сабота во Југотон.Вистина или трач?

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Прв пат станав после 12 откако знам за себе

Епа тоа е дека прв пат идеш на таламаска...(претпоставувам за нова година 2007 не си бил)

Не е вистина јас у 16:30 ја купив по 300 беа...а имаше еден шиткач пред билетара за 400 даваше

журката беше лудница, таламаска си го одработи своето професионално, добар сет, имаше многу луѓе. можда требаше и у прва хала да биде журката, човекот никогаш нема да ми досади, секогаш убаво си помнувам на неговите забави

Епа тоа е дека прв пат идеш на таламаска...(претпоставувам за нова година 2007 не си бил)

Не е вистина јас у 16:30 ја купив по 300 беа...а имаше еден шиткач пред билетара за 400 даваше
Не ми е прв пат на Таламаска.На нова година бев во 2007(мојата прва таква журка од таков тип),само што тогаш си отидов околу 3 саат и следниот ден станав околу 11.Тогаш Таламаска беше порано околу 12 ипол мислам беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom