Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Блазе вас :(
Јас си останав дома... Ми откажа друштвото..
Најубаво да си поминете :smir:

и ја останав дома али од здравствени причини .. =(
ќе се задоволиме со евровизија а? хахахахахах =)

Siva jakna, crna koshula so dolgi rakavi..crni fallen patiki -.-

Na kraj kraeva..vidi na profil..
Na kraj kraeva..ja koa vikav da se sobereme pred da vlezeme vie se praite k*rac ipol..
Е ај бе види на профил коа немаш слики стаено? :pos2:

Бдв Ќе ОМ. Си ја :pipi:

епа ај 15 за 1 пред внатре :) јас така сум договорен...или ако сакате 12 ипол на железничка :) и така сум договорен :)

Идете 12 ипол пред билетара.Ќе бидат тончи вотка бушав.......

епа ај 15 за 1 пред внатре :) јас така сум договорен...или ако сакате 12 ипол на железничка :) и така сум договорен :)
12 и пол - Железничка..
И ја така сум дог :pos2: У случај да незнаеш :pipi:

епа ај нека почекаат уше 15 мин? плиз?
Епа не сум сигурен јас дали ќе идам. Али ќе почекаат некоја минута ваљда, нема одма да влагаат. Да се подсоберат.

и ја останав дома али од здравствени причини .. =(
ќе се задоволиме со евровизија а? хахахахахах =)
Абе поарно ми е цела вечер да седам на форум отколку да ја гледам таа глупост. Утре ќе ги читам постовите како си поминале и ќе шмрчкам... :(

Ај побрзо да оздравеш :smir:

Како што гледам јас сум првиот вратен од журка, па пред да исклучам компјутер да видам шо има на кајгана :)...првичните информации под дејство на алХоКол можам да кажам дека си пројдов солидно...подобро него што очекував...Фала момак за вечерва...
Влегов накај 00:30...Таламаска почна веднаш да пушта коа влегов после едно 15 минути највејќе и седев до 03:30...што значи 3 саати, кратко ама слатко...почна да ми скурчуе и се вратив...Ај да мавнам еден туш пошто ми смрди душава на алкохоли, цигаришта и некои весели тревки...миризби попримени од околината...и да спиеме...па утре ке видиме кој ќе се разбуди најрано

Само шо се вратив..
Нема да ја коментирам атмосверата и поминот врнатре, да не заплачат тие шо не беа.
Едноставно...токинг ту мај имеџинари фффрендс..

Не ја чувстувам тишинава о.0"

Tonchie, ja bev maliot sho te pozna <3

Како што гледам јас сум првиот вратен од журка, па пред да исклучам компјутер да видам шо има на кајгана :)...првичните информации под дејство на алХоКол можам да кажам дека си пројдов солидно...подобро него што очекував...Фала момак за вечерва...
Влегов накај 00:30...Таламаска почна веднаш да пушта коа влегов после едно 15 минути највејќе и седев до 03:30...што значи 3 саати, кратко ама слатко...почна да ми скурчуе и се вратив...Ај да мавнам еден туш пошто ми смрди душава на алкохоли, цигаришта и некои весели тревки...миризби попримени од околината...и да спиеме...па утре ке видиме кој ќе се разбуди најрано

Не си -.-

Ајде важи...ај да видиме кој ќе е ранобудникот утре...А за чудо и не ми се спие сеа баш...веројатно деа сум позитивно расположен па многу адреналин ова она

ете и јас се вратив сега! хехе ( да видам кога имам воз утре ) :pos2:
без алкохол... бешеее лудилаааа.... :vozbud:
јас си бев назад... после малце напред ојдов... абе шо :pipi:
екстра (вагантно)..... супер музика... абе 5ка...
само незнам зошто беше во таја хала... нвм
имаше некои изгубени фаци... ама то е...
се на се.... многу солидно... да да... :wink:ж
ааааа и го видов тончи... хеехе како можи некој да не го види :pos2:
и то... ај се гледаме сега на некоја наредна журка... :vozbud:
п.с заборајв дека го носам дигиталниот и не снимив ништо.... оффф

јас сега се вратив...уши ми зијат, нозе ме болат(а и не се баш ок за мирисање), тончи и компанија ги видов, запознав уште некој форумџија, точкест по дефолт не ме позна :nesvest: без алкохоли и такви некои работи.....журката си беше супер, и утре ке има некоја сликичка кај мене на профил ако сака некој да ме види....(и тончи ке го има :pos2:)

Хмм како журка ок беше ама во споредба со на лизгалиште пред 2 години нула беше ова. Тоа е сега јебига мој впечаток.

Е уше од земја што не се акнав..
Само што заврши и само што се прибрав..
Л У Д И Л А!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom