GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Eдинствено шо не ме бендиса на журката е шо беше ептен осветлено -.-
На скази беше по темно..по смекси xD
На скази беше по темно..по смекси xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
btw-што беше тоа еророт на тала???одеднаш ја снема музиката?
Nesho problem so lapi-to, mu se iskluci cel Cubase odednas, site imavme zbunka faca...dobro e sto kratko traese)
И онаа у 4 и пол Time Simulation ли беше некој ремикс, тоа беше моменат на докршуење на 1000 парчиња, гарант на новиот албум ја има а? Звуците беа тие, и да ми ја шаљеш по MSN инаку убичу те, знам ја имаш.![]()
Наџено, Time Hunter била тракана...![]()
Noup......Time Simulation 2009![]()
јас да се дополнам од вчера....vodkamixx и busav ги запознав, имаше уште некоја збунета форумџика што тончи и објаснуваше кој сум, ама пак недознав која е. DonJas и status QuO за жал не ги видов.....и така журката пак ке кажам дека супер си беше и толку од мене...:helou:
Sredina na AprilА btw коа искача албумов у етер?![]()
Јас бев...и не бев јас збунета туку Тончи незнаеше мене како да ме преставимене ми кажа кој си...само мнгоу брзо си отиде бе, не почека барем малку
Инаку добро утро...уште не сум свесна шо беше тоа вчера...идам да се расонам![]()
Прв пат станав после 12 откако знам за себе
Не ми е прв пат на Таламаска.На нова година бев во 2007(мојата прва таква журка од таков тип),само што тогаш си отидов околу 3 саат и следниот ден станав околу 11.Тогаш Таламаска беше порано околу 12 ипол мислам беше.Епа тоа е дека прв пат идеш на таламаска...(претпоставувам за нова година 2007 не си бил)
Не е вистина јас у 16:30 ја купив по 300 беа...а имаше еден шиткач пред билетара за 400 даваше