- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
gi manipulirame.Епа гледаш за да ги уловите мора да имате и некој позитивен фидбек од нив,не ги фаќате ваљда сосила![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
gi manipulirame.Епа гледаш за да ги уловите мора да имате и некој позитивен фидбек од нив,не ги фаќате ваљда сосила![]()
ne rekov lesno.:bravo: Значи колку се глупави ова женскиве а,многу лесно се манипулираат нели???![]()
Ова сфаќање едноставно не можам да го прифатам...Никако..Не те сфаќам..Флертуваш за да не се случи ништо?! Ако си фраерка играј до крај ако не не почнувај! Овој муабет ми е познат од негде
ТОА Е ТОА!!
Мојот флерт сигурно е за џабе, затоа што е непостоечки, и затоа што сум анти талент за тоа. И кога ќе пробам, ја утнувам работата, така што тавам тајни сигнали, кој никој освен јас не ги приметува и нормално најчесто ништо не излегува од сето тоа.![]()
jas vrska neam za flertanje neznam da trepkam i da go gledam nekoj so dlabok pogled ili da mu se smeskam.ne sum po takov flert.i ne go primenuvam toa.ako nekoj istoto go primeni ke si recam so mu e na ovoj.se ide direktno zdravo zdravo ako e za zapoznavanje ako se znam e so muabet postapki i slicno.dali se primteuva ili ne pa zavisi kolku se pokazuva ako nekoja apla mu pokaze ke primeti ako ne nema.a dali posle toa ke saka ili ne toa e drugo vise.![]()
Јас мислев дека барем машките ќе ме сфатат за флертот од ќеиф ама гледам дека уште имало "добри момци"а па вака па уште еднаш кога ќе размислам....да не ве боли така некој кога си игра со вас па вие незнаете на што сте????
Како и да е...да не забегуваме од темава,навистина тој флерт од ќеиф може да ве збуни па да не знаете што се случува и во тој случај ве оправдувам а како што ги читам постовиве испаѓа дека сите вие сте фраери кои не се замараат многу многу и по се изгледа дека женскиве како од небо да ви паѓааталал да ви е ако е така...тогаш навистина е ЏАБЕ ФЛЕРТОТ !!!
Мојот флерт сигурно е за џабе, затоа што е непостоечки, и затоа што сум анти талент за тоа. И кога ќе пробам, ја утнувам работата, така што тавам тајни сигнали, кој никој освен јас не ги приметува и нормално најчесто ништо не излегува од сето тоа.![]()
Се може да се среди со малку вежбање :smir: Јас мислам дека секој поседува талент за заведување (посебно девојките).