Џабе флертот

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
:bravo: Значи колку се глупави ова женскиве а,многу лесно се манипулираат нели??? :tapp:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Добро друга тема е тоа

GirliciouS

ιт αιn'т eαѕy вeιng gιrl...
Член од
19 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
Ова сфаќање едноставно не можам да го прифатам...Никако..Не те сфаќам..Флертуваш за да не се случи ништо?! Ако си фраерка играј до крај ако не не почнувај! Овој муабет ми е познат од негде :vozbud:

ТОА Е ТОА!!
ти си тој што игра до крај ;)

M

marsovka

Гостин
Во основа ова има две аспекти

Првиот е дека последните истражувања покажаа дека мажите кога доаѓа до препознавање на емоции во споредба со жените имаат еден необработен пат а додека жените имаат автопат со по 4 ленти во секоја насока

другиот аспект е дека луѓето го гледаат животот низ примзмата на себе си па затоа жените се бутаат во најдалечниот агол и од таму даваат знаци кои машкото не ги гледа или пак одат одоколу само што не сваќаат дека мажите не ги гледаат тие знаци

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Лично јас сум тапа во откривање на флерт и се дешавало од нервоза девојките да ми кажат што уствари мислат. Можеби тоа ми е некакво искуство зашто сум имал случаеви со непостоечки флертови во почетокот. А јас ако флертувам (шмекам) девојките лесно го познаваат во секој случај. Затоа првиот пост на темава држи вода барем ако јас сум во прашање.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мојот флерт сигурно е за џабе, затоа што е непостоечки, и затоа што сум анти талент за тоа. И кога ќе пробам, ја утнувам работата, така што тавам тајни сигнали, кој никој освен јас не ги приметува и нормално најчесто ништо не излегува од сето тоа.:)

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Мојот флерт сигурно е за џабе, затоа што е непостоечки, и затоа што сум анти талент за тоа. И кога ќе пробам, ја утнувам работата, така што тавам тајни сигнали, кој никој освен јас не ги приметува и нормално најчесто ништо не излегува од сето тоа.:)
кај рече дека излегуваш ? :D
Шала....Кога станува збор за флерт, тоа ми е едно одмерување на силите. Дали смеам да си го дозволам дали не. Дали е вистинскиот момент да кажам нешто? дали е одбран соодветниот збор во дадениот момент. Дали е кажано суптилно, за да може да го декрприптира само личноста за кое е наменето.. незнам.. флертот..незнам..дали е здрава работа..али.. убава :) понекогаш може да влее самодоверба па дури и тие што се во врска понекогаш даим отвори очи и да влијаае позитвно на постоечката врска..
и како за крај.. една мала анализа на мојот текст.. или да пробам одново да го депифрирам :
Kaj рече дека излегуваш ? :D
Шала... или флерт..

сепак само шала :D
replace (шала, шега)

D

devojcence

Гостин
jas vrska neam za flertanje neznam da trepkam i da go gledam nekoj so dlabok pogled ili da mu se smeskam.ne sum po takov flert.i ne go primenuvam toa.ako nekoj istoto go primeni ke si recam so mu e na ovoj.se ide direktno zdravo zdravo ako e za zapoznavanje ako se znam e so muabet postapki i slicno.dali se primteuva ili ne pa zavisi kolku se pokazuva ako nekoja apla mu pokaze ke primeti ako ne nema.a dali posle toa ke saka ili ne toa e drugo vise.:toe:

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
jas vrska neam za flertanje neznam da trepkam i da go gledam nekoj so dlabok pogled ili da mu se smeskam.ne sum po takov flert.i ne go primenuvam toa.ako nekoj istoto go primeni ke si recam so mu e na ovoj.se ide direktno zdravo zdravo ako e za zapoznavanje ako se znam e so muabet postapki i slicno.dali se primteuva ili ne pa zavisi kolku se pokazuva ako nekoja apla mu pokaze ke primeti ako ne nema.a dali posle toa ke saka ili ne toa e drugo vise.:toe:
Не се флертува само со трепкање и гледање, башка ако многу трепкаш ќе помисли дека нешто ти влегло у око и џабе трудот. :icon_lol:
Се флертува и со држење и движење на тело, со гестикулации, со зборови ..., но секако контактот со очи е многу битен. :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Јас мислев дека барем машките ќе ме сфатат за флертот од ќеиф ама гледам дека уште имало "добри момци" :pos: а па вака па уште еднаш кога ќе размислам....да не ве боли така некој кога си игра со вас па вие незнаете на што сте????
Како и да е...да не забегуваме од темава,навистина тој флерт од ќеиф може да ве збуни па да не знаете што се случува и во тој случај ве оправдувам а како што ги читам постовиве испаѓа дека сите вие сте фраери кои не се замараат многу многу и по се изгледа дека женскиве како од небо да ви паѓаат :toe: алал да ви е ако е така...тогаш навистина е ЏАБЕ ФЛЕРТОТ !!!
Не не, не разбра добро, повеќето од нас не не боли тоа што си има некоја флерт од ќеиф, ама со тек на време ако си имаш повеќе флерт од ќеиф со повеќе особи, тоа машките ќе го приметат и ќе го имаш ефектот на овчарчето и волкот, односно може да се случи во моментот сериозен флерт на некој да сакаш да му свртиш сепак тој тебе да те третира како некоја што од ќеиф флертува.
Инаку не бери гајле не сме ние фраерите, и не ни паѓате вие женските од небо, вие сте тука на земјава, ама многу сте. Ддури и да почнеме да стануваме премногу пребирливи, пак ве има многу па ние сме во потрага по некоја. Се останато се сведува помалку или повеќе на еден статистички процес, што некои можеби ќе го сметаат за жално, ама тоа е реалноста. Имено вака се иде теоретски, имаш едно машко во просторија со 20 женски, од тие 20 најмалку 2 во просек него ќе му фатат око, а сигурно ќе има уште 5 кои би биле „прифатливи“. И одеме ние по принцип, прво се гледа дали може да препознае дали некоја од добрите две почнува да флертува со него, и во основа иде и машкото се обидува и тој да флертува и до го почувствува пулсот, чим неговата проценка даде сигнал дека поголема е веројатноста да станува збор за флерт од ќеиф, ја става таа девојка во втор план и бара друга. И така продолжува по истиот принцип, додека не се најде, ако воопшто се најде, некоја од првиот флерт да му пушти сигнали кои тој ги толкува за позитивни, па да почне тој полека да превзема иницијатива. И тука најчесто доаѓа до моментот кога всушност се гледа дали добро или лошо проценил, ако било тоа флерт од ќеиф ќе си попие корпа ако не супер. Е сега ако попие корпа во најголем број од случаевите, тука малку и поради одредена самодоверба, ја прекинува потрагата, и чека друга слична пригода. Ама има доста машки кои „не ги боли уво“ и си идат и пробуваат кај другите кои флертувале со него. Па кога тогаш ќе се најде некоја, односно како што реков тоа повеќе или помалку статистички процес, ниту ние сме фраери ниту вие паѓате од небо, туку тоа е всушност едно од вродените цели во животот - потрага по партнер. А освен тоа при таа потрага многу често се користи принципот кој баба ми го има срочено во мотото: по автобус и женска не се трча, може по него односно неа ќе дојде некој подобар автобус (се мисли дурга линија која повеќеќ ти одговара) односно подобра девојка.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Не зависи само од машкиот мозок.. Пред се зависи од тоа за какви сигнали станува збор.. Не е ни секоја девојка кралица во флертување, па ни секој тип sign catcher :wink:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Се може да се среди со малку вежбање :smir: Јас мислам дека секој поседува талент за заведување (посебно девојките).

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Се може да се среди со малку вежбање :smir: Јас мислам дека секој поседува талент за заведување (посебно девојките).
да :) тие несвесно заведуваат.. не знаат ни дека го имаат талентот:)

Kajgana Shop

На врв Bottom