Џабе флертот

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Флертот никогаш не е џабе! Тоа е составен дел од забавувањето во животот. Со говорот на телото укажуваш на некоја личност колку е таа привлечна или она тебе. Флерт па макар флерта со мене од онака мене ми е Ок не ми пречи...
Ахх тој флерт и ахх тој шмек :)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Хех...Не мора да значи дека не сфаќаме, јас истото го правам со некоја девојка која ми се допаѓа ама кога не ми се допаѓа не возвраќам на флертот едноставно.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
магијата на релација машко-женско е во заведувањето, без добар флерт не би можело да има добро заведување. сето што доаѓа после е само задоволување на нагони и рутина.

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Licno... zavisi nekogas primetuvam , ama nekogas ne mi pali sijalicka ... ama ic :P... najmnogu zavisi kako sum raspolozen...

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
@ANNABEL
-zasto sega gi teras rabotite na taa strana?sto treba sega,da ti vratam so ista merka?zasto si go baras,bez potreba?i ne se trudi da me navreduvas,ednostavno ne moze sekoj da me navredi mene.:smir:
i aj te molam zanimavaj se so temata,a ne so mene.
Ти прв почна ама за една работа си во право треба со темава да се занимаваме а не со ТЕБЕ :smir:
Инаку да појаснам за тој флерт од "досада".Една вечер онака си излегувам со другарките и се осеќам топ буквално и во физичка и психичка смисла и едноставно сакам да флертувам со некој само за да ми биде уште подобро расположението.Немора ама баш ништо да се случи со одредениот тип ама мене ќе ми биде убаво.Ме сфаќа некој/а :) ?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.106
Поени од реакции
25.428
Џабе флертот. Еми сега што би рекол еден познаник после толку реплики Ама јас сам се мало шаљила нормално е дека отрпнуваш и исто ти иде и флерт и нормален муабет. Лично флерт благо приметувам и најчесто игнорирам оти ем ме мрзи, ем најчесто нема никаква полза (машко кога флертува, флертува со цел за разлика од жена) ем ме фаќа некој инат на невозвраќање за да не и дозволам на спротивната страна чувство на полна себе. Исто како и со партија покер, бујрум, биди поконкретна и привлечи ми внимание, не блефирај цело време.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Ти прв почна ама за една работа си во право треба со темава да се занимаваме а не со ТЕБЕ :smir:
Инаку да појаснам за тој флерт од "досада".Една вечер онака си излегувам со другарките и се осеќам топ буквално и во физичка и психичка смисла и едноставно сакам да флертувам со некој само за да ми биде уште подобро расположението.Немора ама баш ништо да се случи со одредениот тип ама мене ќе ми биде убаво.Ме сфаќа некој/а :) ?

Ова сфаќање едноставно не можам да го прифатам...Никако..Не те сфаќам..Флертуваш за да не се случи ништо?! Ако си фраерка играј до крај ако не не почнувај! Овој муабет ми е познат од негде :vozbud:

Исто како и со партија покер, бујрум, биди поконкретна и привлечи ми внимание, не блефирај цело време.
ТОА Е ТОА!!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ова сфаќање едноставно не можам да го прифатам...Никако..Не те сфаќам..Флертуваш за да не се случи ништо?! Ако си фраерка играј до крај ако не не почнувај! Овој муабет ми е познат од негде :vozbud:

Најак си брат...

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
магијата на релација машко-женско е во заведувањето, без добар флерт не би можело да има добро заведување. сето што доаѓа после е само задоволување на нагони и рутина.

Se soglasuvam potpolno so toa sto kaza. Se sto doagja posle flertot e zelbata sto sakaat dvajcata da pravat.

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Двата главни заклучоци од ова истражување биле дека мажите ужасно тешко можат да разликуваат пријателско однесување и флерт, додека жените ја преценувале машката способност за интерпретирање на флертот. Тие веруваат дека машките се одлични во разделувањето на овие сигнали, но не реагираат бидејќи не се заинтересирани во моментот.
Се согласувам потполно со овој дел.Ја се заебав така...Сепак не мислам дека е џабе флертот...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
jas te svakam,i toa potpolno.samo neli e toa istoto ona koe ve nervira kaj maskite?

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
jas te svakam,i toa potpolno.samo neli e toa istoto ona koe ve nervira kaj maskite?
Јас никогаш не сум кажала дека ТОА ме нервира кај машките така да не ме ставај во тој кош...незнам луѓе незнам како да ви објаснам,јас не викам дека така секогаш сум правела (да имал некогаш флертот и крајна цел) ама стварно искрена сум и ви кажувам дека понекогаш тоа било без причина.Зошто? Сум се осеќала убаво.Лошо е?Да? Шо да праам???
Сега веќе и вака и така не флертувам :wink:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Жените само губат време кога се обидуваат да флертуваат со некој маж, бидејќи припадниците на посилниот пол едноставно не можат да препознаат што тие всушност сакаат да кажат со своето однесување.

Востановените методи во женскиот свет како: трепкање со очи, заводливо смешкање или несвесно допирање, мажите без ничија помош воопшто и не можат да ги препознаат како "легитимен модел" на флерт.
Лесно им е на мажјаците кај мајмуните, кај нив на женките кога им се плодните денови тие добиваат црвена боја на задникот :icon_lol:, па така да овие знаат кога треба кога не.
Се познава тоа и кај нас не е толку многу сложено само внимателно човек треба да гледа и да слуша.Сум имал ситуација кога сум знаел што сака ама не беше во ред да го направам тоа нешто, затоа што и колку да ме привлекуваше имаше и други фактори тука кои што не беа занемарливи.

R

RAYTHEON23

Гостин
jabe garant:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
iako nekogas zavrsuvas loso:jaj::jaj::jaj:ednostavno shit's happen no generalno so flertot imam pozitivni dozivuvanja(ama pak jabe e bre so ako se ismekas pa duri i sex koga utre opet isto-mislam ne e toa 'toa' jas na nekoj nacin iako sum uspeal pak ne se cuvstvuvam dobro....ehhh treba zenska da si fanam..jednas bilo je ljepo dok je trajalo:smir:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Не е потребно девојката да дава знаци дека е заинтересирана.
Важно е добро да изгледа, за да те привлече.
Ако ти е по кеиф, ќе ја опнеш.
Жената нема радар за одбирање на саглам машко.
Да знаеа, немаш со морони кои ги малтретираат да се фаќаат.
Интересна природна селекција.

Kajgana Shop

На врв Bottom