точно....до септември кога ке дојде ЗВЕРОТСе изгласа, ама не Месајата, штета....
Веројатно добро им е од неговата е.ачина . Крај, толку за него! :pos2:Грешка си!
Во матриксот на Фрле Самобендисаниот, партијата е создадена за него! Да ја пљука, тепа, ебе исто ко филмот за жена што го има....Ајт, доста се муабети за Фрле... не е достоен!!!
Многу земји немаат цензус.Во нордиските земји се бира премиер со 30-40 % излезеност.Америка избра претседател со мислам излезност помала од 40 %.Во Греција е задолжително излегување на гласање.Ако се намали бројот на гласачи за 200 00 колку што се вели дека има вишок ќе има 45-46 посто излезеност што е повторно помалку од 50% вредност за цензус која се користеше на сите претходни избори и која се користи во сите европски земји. Сепак македонја е посебен случај па кај и да е таа бројка пак ќе се намали (тоа се случува кога двете најголеми политички партии заедно собраа 42% од народот). Само се надевам дека и по овие избори нема некој да тврди дека не е паднат рејтингот и на ВМРО и на СДСМ.
Не ме интересира за другите места каде победил СДСМ. Не сум нивни симпатизер. Муабетот ми беше кој губи има право да се лути , секаде е така.....:smir:абе струмица и вранештица и уште 6
и толку
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Да не си во грешка, да не беше БИТАНГА? :pos2:точно....до септември кога ке дојде ЗВЕРОТ
Во почеток Бог ги создаде небото и земјата.Па фрчкоски ваков онаков за Иванов е МЕСАЈА...
Извини али озбилно незнам за кого мислиш дека ке дојде во септември...точно....до септември кога ке дојде ЗВЕРОТ
по муабетов ко да сиНе ме интересира за другите места каде победил СДСМ. Не сум нивни симпатизер. Муабетот ми беше кој губи има право да се лути , секаде е така.....:smir:
Јас се надевам за подобро утре со БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ...Извини али озбилно незнам за кого мислиш дека ке дојде во септември...
ако ако надежта последна умира :pos2::pos2::pos2::pos2:Јас се надевам за подобро утре со БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ...
Ако е така он ке дојде побрзо. Сеа одма изгледа. Си отиде Заев и сеа е слободно местото.Јас се надевам за подобро утре со БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ...
Ке дојде на предвремените во септември :smir:Ако е така он ке дојде побрзо. Сеа одма изгледа. Си отиде Заев и сеа е слободно местото.