можеби подобар од БЦ , ама тоа е тогаш катастрофа, ако е само СПОРЕДЛИВО ПОДОБАР....ептен сме длабоко во фекалии....некој МНОГУ ПОДОБАР не не вади....чоеков ќе биде многу подобар од сите досега ... најповеќе од БЦ на кој лицето не му го видовме 5г.
Ako B.C. go smetame za kriterumium togas sme nae...e...чоеков ќе биде многу подобар од сите досега ... најповеќе од БЦ на кој лицето не му го видовме 5г.
Vo Rusija ne shetat pederi, predavnici i drugi bolestnici na tv celo vreme i lizenje gaze na malcinstva isto taka lugje kako fuere i riker ne se Bogovi tuka cutat kako gluvci u dupka nekoja.исто ко во русија што владее путин така и груевски со него...иако го поддржувам и гласав за него...еве јавно кажувам....ама гледам водат со голема разлика....што викаше брано “ГОТОВИ СЕ“
Мост е релевантен фактор и греши во промили, а не во проценти. Го знам тоа затоа што учествував на избориве како нивни набљудувач.Тој процент, од околу 40% до 18 часот е на МОСТ. ДИК не излезе со проценка и бројка за "до 18 часот". Правете малку разлика меѓу невладина организација МОСТ и Државна Изборна Комисија која вели дека до 17 часот имало помалку од 34% излезеност.
tocno...a B.C ne bese samo 5 godini tuku ON JA UNAKAZA OVAA DRZAVA...aj sega neka bide ivanov covekot zasluzuva sansa a i ne e vo matni vodi ko ovie.чоеков ќе биде многу подобар од сите досега ... најповеќе од БЦ на кој лицето не му го видовме 5г.
Ко така и баба ми има најубав бастун. Бидејќи ми е баба.Мост е релевантен фактор и греши во промили, а не во проценти. Го знам тоа затоа што учествував на избориве како нивни набљудувач.
Само што ти не можеш да ја мериш Македонија со Русија.Vo Rusija ne shetat pederi, predavnici i drugi bolestnici na tv celo vreme i lizenje gaze na malcinstva isto taka lugje kako fuere i riker ne se Bogovi tuka cutat kako gluvci u dupka nekoja.
Нема врска бастунот од баба ти со темава. МОСТ греши на крај во однос со ДИК во промили, а не во проценти, односно во промили не им се совпаѓаат резултатите.Ко така и баба ми има најубав бастун. Бидејќи ми е баба.
ДИК е (нај)релевантен. ДПМНЕ не се, Мост не се...
Ova e ropski mentalitet i predavnicko mislenje. Ako opstoivme 500 godini pod tursko mozime i 1000 godini nadvor od nato i eu.Само што ти не можеш да ја мериш Македонија со Русија.
Ние сме бедници со 250 евра просечна плата-без нафта, гас,нуклеарки итн итн.
Ние зависиме од НАТО и ЕУ ако сакаме да преживееме како држава.
И тука не можеш ама баш ништо - освен да се самоубиеш.
Ama bate 500 godini pod tursko nemase tolkavi pritisoci za ime i nacija. Vo Grcija za 40 godini se asimilirani pojke Makedonci vo Grci otkolku za 500 godini od Makedonci vo Torbesi.Ova e ropski mentalitet i predavnicko mislenje. Ako opstoivme 500 godini pod tursko mozime i 1000 godini nadvor od nato i eu.
ti be ne ides da slavis za padot na podrskata na vmro za 0,00000000009%:pos2:Му посакувам многу успех на Претседателот Хорхе. Сега владата нема да има изговори, ако недај боже и текне да омекне околу името, па за тоа да го обвинува Граѓанинот БЦ. Сега власта е апсолутна. Да живее императорот!!!
Сега само цврст став пред светот околу името, единство, и победата ќе биде ЗА СИТЕ!
Hasta La Victoria Siempre ...:salut:
Е да бе, малку цел ден висев на нозе како набљудувач за Хорхе, па да славам пад на поддршкатаti be ne ides da slavis za padot na podrskata na vmro za 0,00000000009%:pos2: