Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
bi go glasal ljubco zver e tipot
samo kakov zver najverovatno gladen i bolen .
COEKOT ZABEGAL OD CENTAR NAVISTINA MU E POTREBNA POMOSH.:tapp:
GOSPOD NEKA NI E NAPOMOSH SO VAKVI LUDI POLITICARI:pop:

И така не е роден скопјанец....шо кур бара во Скопје да биде градоначелник.....нек се кандидитира во неговото родно место
MOZJEBI E KOPILJ SKOPSKI ????:pos2::pos2:

badijala da pisuvam premnogu ima licemeri koi samo edno te isto vezat te bugarin bil pa grujo sto e egeec te kradel pa i da e tocno ko sto vi kazal grujo parite gi ostavi vo partijata ne za dzabe grujo so tepacite pukna da mu ja zeme vmro-dpmne i sega da se pravi gazda na toa sto ne e negovo pa pisuvate ke ja delel makedonija ta sega da ne ne e podelena so grujo da ve prasam koga ste bile posleden pat na popova sapka ili vo turska carsija i red drugi raboti ako tolku bese ljubco los ako nisto drugo ke se obidese na grub i nekulturen nacin da ja zadrzi dpmne a sepak toj ja odbra narodnata pogovorka PAMETNIOT SEKOGAS POPUSTA
NA POPOVA SHAPKA ODIM SEKOJ VIKEND.:helou:

Ваков или таков Лјубчо е интелектуалец ГОЛЕМ.Ко него се рагат веднаж на 100г.
DAJ BOZJE POVECE DA NE SE RADJAA TAKVI "INTELEKTUALCI"
PODOBRO TATKO MU:drk: .

Член од
9 февруари 2008
Мислења
170
Поени од реакции
8
Доста го оцрнувате Љубчо божем не знаете како беше да се живее во негово време феноменало а сега ќе не зеза некој си Чарли Чаплин(Глуевски)

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Така е...
Па јас со право се сметам во таков случај како интелектуалец кој се раѓа еднаш на 500 години.
Forum e za muabet...ama ako si tolku jak ili barem drzis do sebe zosto ko bese cirkus so ZZ ne zucna vo negova odbrana...a kako gradski baska i advokat poznato ti bese se...ama sto ako nekoj reci Strumix-Sds?
Koj ќе му ја плати кампањата?
Vo diskusija so ideolog protivpropaganda mu napisav:
...Dzabe Mirka radi ako Minco ne gradi...
Toj filozofski nastroen ne mozese vakva profanost da svari...pa barase pojasnuvanje...
Osa, segashnoto priznanie ne treba i nemoze da go amnestira Ljubcho Georgievski od odgovornosta shto ja nosi za sluchuvanjata 98-02 godina.Bidejki bil predupreden-grupa stari chlenovi na VMRO DPMNE od Kumanovo sostavija peticija i na nea se potpishaa okolu 140 chlena so partiski staz od 1990godina.
A ovoj tekst podolu e od chovek koj ne bil chlen na VMRO DPMNE, tuku chovek koj finansiski ja pomagal partijata-vesnikot "GLAS"....

Diskusijava treba da ja nasochime kon toa koj, zoshto i koga go "kupi" Lj. Georgievski.
Ne mora da bil kupen...poverojatno e da si rekol ako ovie se vo9 dil so Sds...so nas pa uste poubo...razbira se na steta na partija i nego sam...
Е ТУКА лежи зајакот!!!!Сите викаат и плукаат по Љубчо не зошто крадел или бил лош за државата туку затоа што му ја КАЖУВА ВИСТИНАТА ВО ОЧИ НА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД(кој очигледно не е спремен да ја прифати) и ГЛЕДА НЕКОЛКУ КИЛОМЕТРИ ПОДАЛЕКУ од обичниот Македонски политичар(кој се занимава со дневна политика од денес не за утре туку за после 2 сати)Еве пропагаторе ајде да видиме дали овде живеат македонци или југословени
1.Каква музика слушаат 80% од МАКЕДОНСКИТЕ граѓани на забави свадби веселби кафани... дали Македонска или српска(или недај боже бугарска зошто така си автоматсски бугарин)
2.Каква програма се гледа на МАКЕДОНСКИТЕ телевизии Забранета љубов Све че бити добро преживеан(србија) операција триЈумф без превод па на канал 5 па тие на сител во 21:30 од пред 70 години.........
3.На сител имаш емисија како беше текстот со македонски и ЈУ песни(зашто без нив не може).....и мнооооооогу други примери
Ај да не сум премногу долг да кажувам за неговиот долг поглед во иднината во друг пост.
П.С.А за бугарското државјанство одговорот е земете слика од него од 2000 година и сегашна слика и споредете ги мислам дека секој би зел ако се најде во таква ситуација
кој има очи ке види кој има уши ке чуе кој има мозок ке разбере!!
Aj nemoj taka...eve davaat rakomet...ha,ha...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Forum e za muabet...ama ako si tolku jak ili barem drzis do sebe zosto ko bese cirkus so ZZ ne zucna vo negova odbrana...a kako gradski baska i advokat poznato ti bese se...ama sto ako nekoj reci Strumix-Sds?
Знам дека сум офтопик, ама ќе одговорам на прашањето:
Бидејќи држам до себе, никогаш за правни работи не зборувам без да го знам предметот, т.е. јас да го работам, или барем да сум го разгледал и прочитал...а во конкретниот случај знаев само од весници.
Останатото се чаршиски муабети.
На форумот, а и во животот, ме нарекувале и комуњар, и бугарофил и секаков...па животот тече и понатака.
Самиот цитиран мој пост беше иронија, инаку. :)

Член од
24 септември 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Доста го оцрнувате Љубчо божем не знаете како беше да се живее во негово време феноменало а сега ќе не зеза некој си Чарли Чаплин(Глуевски)
Чарли Чаплин е неверојатен актер и сум 100% сигурен дека секоја споредба на Груевски со него не е и нималку навреда (иако знам на што алудирате). И барем знам дека Груевски е Македонец, а не некоја си продадена душа како што е љубчо.

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
Osa, Lj.Georgievski znael za se.A ako znaesh i ne prevzemesh nishto za da go sprechish nedeloto stanuvash SOUCHESNIK.

КРИМИНАЛИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА И НА ВМРО ДПМНЕ(1)

КРИМИНАЛОТ СЕ ОДВИВАШЕ СО ЗНАЕЊЕ НА ГЕОРГИЕВСКИ!
kako prvo so ova bas ic ne se slozuvam .velis znael a ne prezemal nissto. jas ke ti kazam vaka :toj imal soznanie od tebe deka daravelski ne e dobro resenie za partijata no istovremeno imal uste edno soznanie od druga licnost deka tokmu daravelski e dobro resenie za partijata .E sega kako sekoj normalen covek pa i toj go odbral daravelski kako dobro resenie za partijata tokmu poradi toa sto najverojatno drugata licnost imala pogolema mok za ubeduvanje deka toa sto go kazuva toj e vistina,a ne toa sto ti go kazuvas.NEVELAM deka pravilno postapil.Zatoa i samiot ljubco kaza deka imal greski i toa javno na TV.E tokmu poradi taa iskrenost i poradi toa sto sekogas znael da bide krajno iskren i da si ja priznae greskata jas mozam i mu gi prostuvam greskite.Pa sekoj gresi a hristijanski e da se prostuva.No mene mi e maka sto vo mnogu situacii lugeto na koi im veruvase vojvodata bea tokmu tie koi rabotea protiv nego,no tolku dobro se prikrivaa.PA TOKMU TIE SEGA PLUKAAT PO VOJVODATA.I sto e uste poloso iako nekoi veke se razotkria i ne se pokraj nego sepak mislam potocno so sigurnost znam deka eden del e seuste vo negova neposredna blizina .CVRSTO GO BLOKIRAAT PATOT I EDNOSTAVNO OD NIV NEMOZE DA SE PRIBLIZAT MNOGU DOBROMISLENICI I AKO NE POVEKE BAREM DA GO PODRZAT VO PONATAMOSNIOT PAT .JAS VERUVAM I SE NADEVAM DEKA NASKORO KE SE OSLOBODI OD SPIUNITE KE SE ZAVRTI POVEKE DO SIMPATIZERITE I ISKRENITE PODRZUVACI,DEKA KE USPEE DA SE DOBLIZI DO GLASACITE I KE USPEE .SO SRCE I DUSA ZA VOJVODATA

Чарли Чаплин е неверојатен актер и сум 100% сигурен дека секоја споредба на Груевски со него не е и нималку навреда (иако знам на што алудирате). И барем знам дека Груевски е Македонец, а не некоја си продадена душа како што е љубчо.
POGOLEM MAKEDONEC OD LJUBCO SIGURNO NE E. a ti samo da navreduvas znaes?i Vistinskiot izbor e LJUBCO.PATEM DA PRASAM TOJ DOBRIOT GRUJO STO MU PRODADE NA ALI AHMETI.SLUSNAV DEKA CE DOGOVORILE ZA DA SE PODRZAT NA PRETSTOJNITE IZBORI AMA NEZNAM KOLKU KE TREBA I SO STO DA PLATIME
SO DUSA I SRCE ZA LJUBCO .....mene mozokot ne mi e izmien.

Член од
24 септември 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Тебе НЕМА што да ти се измие, затоа и не ти е измиен. А ако е толку голем Македонец што к.р ќе му е бугарскиот пасош? Само тоа кажи ми! А јас не навредувам само во мојот пост има и позитивни работи напишани (прочитај го неколку пати, па после врати се па пак прочитај го (постот) и можеби и ќе ѓи најдеш).
И те молам еве вака за моја забава, а и на сите други тука на форумов кажи ми што е толку добро во љубчо? (не заборавај и да го оправдаш зошто има бугарски пасош земено, и зошто човек со туѓо државјанство би сакал да биде градоначалник на Главниот град на Државава)
А и те молам не се пали толку многу ќе ти пукне некој крвоносен сад, па после кој ќе ми одговори на прашањата!?

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
Тебе НЕМА што да ти се измие, затоа и не ти е измиен. А ако е толку голем Македонец што к.р ќе му е бугарскиот пасош? Само тоа кажи ми! А јас не навредувам само во мојот пост има и позитивни работи напишани (прочитај го неколку пати, па после врати се па пак прочитај го (постот) и можеби и ќе ѓи најдеш).
И те молам еве вака за моја забава, а и на сите други тука на форумов кажи ми што е толку добро во љубчо? (не заборавај и да го оправдаш зошто има бугарски пасош земено, и зошто човек со туѓо државјанство би сакал да биде градоначалник на Главниот град на Државава)
А и те молам не се пали толку многу ќе ти пукне некој крвоносен сад, па после кој ќе ми одговори на прашањата!?
SE MISLEV DALI NA VAKVA LICNOS DA ODGOVORAM?ZA MENE I ZA MOJOT INTELEKT NE SI VO SOSTOJBA DA PROCENUVAS OD TVOETO PISUVANJE SE GLEDA DEKA NE SAMO STO NE SI PAMETNA ,NE SI NI KULTURNA A BOGAMI I MNOGU SI ISPLASENA .OKOLU BUGARSKIOT PASOS NEMA POTREBA DA PISUVAM, VEKE SUM PISUVALA .ZA VREDNOSTITE NA LJUBCO I DA TI NAPISAM NEMOZES DA SVATIS, A SO SAMOTO TOA STO USPEVA GRUJO DA MANIPULIRA SO TVOJOT UM JASNO MI E ZA KAKVA LICNOST STANUVA ZBOR. JAS MOJOT LIDER LJUBCO GO SAKAM IGO PRCITUVAM I MU VERUVAM ,NO NE SE PLASAM OD NEGO A TI NA TVOJOT LIDER NE MU VERUVAS NE GO POCITUVAS I NE GO SAKAS NO ZATOA PAK MNOGU I TOA EPTEN MNOGU SE PLASIS OD NEGO I TOA NE TI DOZVOLUVA NITI DA TI TEKNE DA RAZMISLUVAS

Член од
24 септември 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Мечка страв мене уште појше!
Најмногу на светот сум исплашен и затоа вака ноќе неможам да спијам па спамирам по форумов. Незнам навистина што да ти напишам затоа што и не очекувам нормален одговор. Но како и ти и јас ќе си дадам за право да ти укажам на некои „грешки“.
1. Сваќам се пишува со Ф (сфаќаш?)
2.Има едно копче caps lock пишува на него, стисни го и се ќе биде ок.
ај доста ти е толку да не прегрееш од повеќе
П.С. љубчо нема шанса да го изберат за градоначалник, можеби во бугарија ако отиде таму да го изгласаат, тука тешко богами.

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Божееееее ЉуБчо за градоначалник мухахаххахаха абе добро тој стварно нема осет :uvo: ,лопов

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Божееееее ЉуБчо за градоначалник мухахаххахаха абе добро тој стварно нема осет :uvo: ,лопов
ова е навистина многу издржана и аргументирана порака, среќа што е ептен концизна, па не зафаќа многу непотребен простор

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
DAN TI DAL NEKOJ PROCENT OD PROVIZIJATA OD OKTA ILI OD TELEKOM.
PUSHTI GO NEKA ODI GOTOV E.:nesum:

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
Мечка страв мене уште појше!
Најмногу на светот сум исплашен и затоа вака ноќе неможам да спијам па спамирам по форумов. Незнам навистина што да ти напишам затоа што и не очекувам нормален одговор. Но како и ти и јас ќе си дадам за право да ти укажам на некои „грешки“.
1. Сваќам се пишува со Ф (сфаќаш?)
2.Има едно копче caps lock пишува на него, стисни го и се ќе биде ок.
ај доста ти е толку да не прегрееш од повеќе
П.С. љубчо нема шанса да го изберат за градоначалник, можеби во бугарија ако отиде таму да го изгласаат, тука тешко богами.
Navistina treba da te zalat ,normalno tvoite bliski jas nemozam .Kako vtoro za greskite-ne si dostojna licnost za mene ,pa zatoa tvoite zabeleski nisto ne mi znacat.A kako treto i posledno od mene-imeto na licnosta se pisuva so golema bukva[primer:g-din LJubco Georgievski]
P.S.najdi druga zrtva na forumot,ednostavno neli sto ke ti odgovara na tvojot intelekt.
SO DUSA I SRCE ZA VOJVODATA

DAN TI DAL NEKOJ PROCENT OD PROVIZIJATA OD OKTA ILI OD TELEKOM.
PUSHTI GO NEKA ODI GOTOV E.:nesum:
Pa ti zarem neznaes kade e provizijata?Toa e golem propust na tie sto te teraat so sila da plukas protiv LJubco.Trebalo do sega da ti kazat.
Podobro razmisli pred da pocnes po nekogo da plukas.So dusa i srce za vojvodata

Kajgana Shop

На врв Bottom