Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
На клипот ми изгледа нешто како да се подисушил (тежината)?!?
Ќе да има некоја мака изгледа....
Од непроверени извори блиски до случајот - Љупчо има рак. Треба да се сели наскоро во вечните ловишта.

Инаку дека е луд, луд е, тоа е општо познато.

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
samo da plukate znaete duri ni zakon protiv plukanje ne pomaga i sega veprasuvam koj vi kaza deka g-din ljubco georgievski ne e dobar sigurno ke da e nikolce i vie mu veruvate e toa ne e vo red mnogu prosto grujo mu ja krade cela partija na ljupco i celo vreme ve ubeduva deka on e dobriot a ne cini ljupco a vie bez da se pomacite i sami da razmislite slepo veruvate pa ako grujo e tolku dobar sto ne napravi svoja partija pa vie ke si otidevte kaj nego ama izgleda i on sam znaese deka za takvo nesto ne go biva i vaka polesno kako vo narodnata kradecot vika drzete go kradecot ajde so fakti da ve vidam i uste da vi poracam deka ljubco e premnogu pameten avie ednostavno nemozete da go razberete tolku vi e kapacitetot

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
плачи провоцира лажи заборава не е искрен доволно

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
помогни ни да го разбереме
badijala da pisuvam premnogu ima licemeri koi samo edno te isto vezat te bugarin bil pa grujo sto e egeec te kradel pa i da e tocno ko sto vi kazal grujo parite gi ostavi vo partijata ne za dzabe grujo so tepacite pukna da mu ja zeme vmro-dpmne i sega da se pravi gazda na toa sto ne e negovo pa pisuvate ke ja delel makedonija ta sega da ne ne e podelena so grujo da ve prasam koga ste bile posleden pat na popova sapka ili vo turska carsija i red drugi raboti ako tolku bese ljubco los ako nisto drugo ke se obidese na grub i nekulturen nacin da ja zadrzi dpmne a sepak toj ja odbra narodnata pogovorka PAMETNIOT SEKOGAS POPUSTA

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Скоро сите ги знаат моите ставови, и знаат за што се залагам, ама морам да прашам и да си одгатнам една работа....Имаме политичари кои се етнички срби, имаме политичари кои имаат грчки пасоши, имаме политичари па и премиери(бифши) Власи...имаме Албанци во секоја влада...Имаме Турци, имаме...роми...

Ај заеби...кога ќе подразмислам поубаво да не прашувам зошто не би имале и бугари...

Туку...КАДЕ СЕ МАКЕДОНЦИТЕ ВО ЦЕЛАТА ПРИКАЗНА?!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Шизо мајсторе...хаха ова го нема ни у Београд :)

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Па тоа не е проблем, покрај Македонци нека има и Срби, Грци, Бугари, Албанци, Романци итн.

Прашањето го поставуваш “теоретски’’ наместо конкретно.

Ние не зборуваме уоппштено, туку зборуваме за конкретен човек со кого имаме големо и многу негативно искуство кое што ја чинеше нашата држава многу. Виновниците з асистемската криза во која што Македонија е вметната и сите Тројански коњи полека паѓаат - како што падна Љупчо, така ќе паѓаат и Бранко и сите останати. Извини ама враќање кон нив - нема!

Љупчо барем за мене, за речиси секого кого го познавам, а верувам и за мнозинството Македонци - не е добродојден.

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
MOLIMTE KAZI SO PRIMER STO NAPRAVIL LJUPCO TOLKU LOSO NO ODNAPRED TI KAZUVM NEME SANSI DA GO SMENAM MISLENJETO ZA NEGO PREMNOGU PAMETNO ZBORUVA ZATOA MALKUMINA GO RAZBIRAAT EDINSTVENA NEGOVA GRESKA STO I TOJ KAKO MNOGU MAKEDONCI VERUVA NA LAGITE NA GRUJO

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
И така не е роден скопјанец....шо кур бара во Скопје да биде градоначелник.....нек се кандидитира во неговото родно место
па ни пенов, а мислам и трифун не се родени скопјани.
па и грујо шо кур барал да студира во прилеп, кога и основно и средно има завршено во скопје.
значи или имал девојка од прилеп или не го примиле во скопје или пак факултетот во пп е појак.

него назад кон љубчо. обично кога се бави човек со политика оди од пониско кон повисоко, на пр. од градоначелник кон министер па премиер (пр. Бакојанова со амбиции да стане премиерка) па претседател.
е можно од престедател пак да се врати како премиер (путин на пр.) ама па од премиер да се симнува на градоначелник, многу ми е невообичаено. ама љубчо па секогаш бил невообичаен. си има некој есап човекот (иако домашниот есап на пазар најчесто не излегува, ама мислам есапот не му е да победи). а ако е криминалец и ставил во џеп огромна сума долари и евра, ете му шанса на грујо да го стрпа во затвор. нека почне на пр. со прашањето од кај ти се парите за кампања и за фондацијата “Љубчо Георгиевски“, па понатаму ќе се разотворат мн други прашања.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
MOLIMTE KAZI SO PRIMER STO NAPRAVIL LJUPCO TOLKU LOSO NO ODNAPRED TI KAZUVM NEME SANSI DA GO SMENAM MISLENJETO ZA NEGO PREMNOGU PAMETNO ZBORUVA ZATOA MALKUMINA GO RAZBIRAAT EDINSTVENA NEGOVA GRESKA STO I TOJ KAKO MNOGU MAKEDONCI VERUVA NA LAGITE NA GRUJO
Можда премногу паметно зборува ама дали премногу паметно работеше, за јадење гомна сите не бива.

Беше премногу глуп и дозволи што се не да му се инфилтрира во партијата и на високи државни функции.

Многу касно виде дека направил катастрофална грешка по него со неговото предлагање и наметнување на грујо за негов наследник.

Истото важи за неговиот избор на Б. Трајковски.

Беше главниот виновник за враќањето на сдсм на власт

Пошто-пото го даде телекомот

има уште..............во недоглед......

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бре ајде провидно дури смешно нешто.ВМРО ДПМНЕ на парламентарните избори им изваде плагијат партија со плагијат кандидати на СДСМ.Овие избори пак СДСМ ќе им врати со Љубчо Георгиевски за градоначалник, а со Љубе Бошковски за претседател.Кај го има море ова, во Лондон го нема.Седете сега и гледајте сеир до и за време на избори.А после избори ќе го кркаме сосе мадина.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Љупчо барем за мене, за речиси секого кого го познавам, а верувам и за мнозинството Македонци - не е добродојден.
Ни за мене не е добредојден Љубчо, јас само теоретски зборувам, затоа што на темава освен „копиле татарско“, „бугарско гом*о“ нема ништо конкретно за неговото политичко дејствување и што имаше негативно. Се надевам ќе поттикнам таква дискусија затоа што искрено ми е преку глава дојдено од двојните стандарди во пристапувањето и напаѓањето кон субјекти.

Kajgana Shop

На врв Bottom