TOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!:pos2::pos2::pos2:Љупчо е сериозно болен но се чува во тајност, го знам од сериозни доверливо-лични извори. Тоа е и една од причините зошто извади БГ државјанство. Повеќе нема да коментирам по темата, ни од што, ни од кога, ни до кога.
Само знајте го тоа и малку сочувство
SAKASH DA KAZJESH DEKA MNOZINSTVOTO MAKEDONCI SE NAIVNI I MU VERUVAA NA LAGITE GRUEVSKI.:nesvest:MOLIMTE KAZI SO PRIMER STO NAPRAVIL LJUPCO TOLKU LOSO NO ODNAPRED TI KAZUVM NEME SANSI DA GO SMENAM MISLENJETO ZA NEGO PREMNOGU PAMETNO ZBORUVA ZATOA MALKUMINA GO RAZBIRAAT EDINSTVENA NEGOVA GRESKA STO I TOJ KAKO MNOGU MAKEDONCI VERUVA NA LAGITE NA GRUJO
Пубо да ја скокнеле ова стотка.Ваков или таков Лјубчо е интелектуалец ГОЛЕМ.Ко него се рагат веднаж на 100г.
Така е...Ваков или таков Лјубчо е интелектуалец ГОЛЕМ.Ко него се рагат веднаж на 100г.
Не, никако! Погрешна теза ти е ова. Веруј, има уште охохо простор за влошување, до сите нас е дали навистина ќе одиме таму или не. Ја навивам за „не“.За последниве 18 години, не ли мислиш дека го преминавме и тоа „у курац“? Би рекол дека ние досега сме отидени у канализација...„низ курацот“
Георгиевски бара поддршка од ТачиKoj ќе му ја плати кампањата?
А да видеше тој дека на картата на Бугарија не е Скопје? Зошто се кандидира тој а?Љубчо Георгиевски ќе се кандидира за градоначалник на град Скопје на претстојните локални избори на 22 март како кандидат на ВМРО – Народна партија. Поранешниот премиер и претседател на ВМРО – ДПМНЕ, претседател во сенка на ВМРО – Народна партија се враќа на политичката сцена по пет годишнина пауза.
Довербата Георгиевски најпрво ќе ја побара од скопјани. Носител на советничката листа на оваа партија во главниот град ќе биде времениот лидер Марјан Додовски.
Forum News Portal
Имаат среќа наредните генерации во наредните 500 години. Ќе се куртулат од таков интелектбугарец:pos2:Така е...
Па јас со право се сметам во таков случај како интелектуалец кој се раѓа еднаш на 500 години.
Се е тоа ок и мене ми се допаѓе неговата искреност во интервјуата, само многу ме нервира со една негова изјава која ја потврдува неговата националност. Имено дотичниот вика дека во Македонија 90% од луѓето се чувствувале Југословени и јас би го запрашал господинот новопечен татар кој тоа ве изгласа вас во огромен број практично гласајки за Македонија? Југословени секако дека не.го изедоа жив. љубчо беше и сеуште е влијатеен. толку е очигледно што нема негова изјава макар било тоа и за шахофска партија, а да не се дигне прашина.
доблеста од секогаш му била појака страна. по малку и тажно звучи неговото признание дека подобро е да остане на страна од кандитатурата на љубе, бидејќи не сака да му наштети. сам се нарече баба рога. луѓето од дпмне избегнувале да се поздрават со него за да не ги има во весник.
човекот владееше во македонија 4 години, до 98ма беше национална икона, од кога дојде на власт, очигледно дека сите (освен самиот себеси) му биле политички и лични непријатели. бегалската криза и 300.000 илјади бегалци на граница ги прими (колку пола скопје) за да подоцна косоварите му вратат со војна. меѓународната заедница на него гледаше безмалку како на садам хусеин, на комуњарите љубчо им беше крив дури и кога судија од холандија ќе дигнеше оф-сајд на градски. тоа беше вина на љубчо. главен редовен дежурен виновник за секоја природна непогода.
како што изјави самиот за 95% од неговите кадровски решенија се кае, но ништо не би се сменило да биле и други луѓе.
страшни признанија на овој човек... му честитам за силниот дух.
секоја негова изјава е без шминка и без да води сметка на некому дали тоа му се допаѓа или не. толку добро го познава македонското јадро, дури шала си тера на свој рачун, однапред знаејќи ги реакциите.
му посакувам добро здравје. идеологијата во која се пронаоѓам ја застапува во најголем дел овој човек.
едноставно... нели...