Љубчо Георгиевски за градоначалник на Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
И бандерите ќе процветаат, на врбите ќе се роди грозје, Том ќе го фати Џери, а Којотот Брзата птица-итрица.
Над Македонија ќе се роди ново сонце на слободата.:pos::pos::pos:

хахахахаха, дај преместете го ова во чек дис аут :pos2:

:pos2::pos2::pos2:

Хахаха во право си брат, дајте стварно преместете ја :3:
Абе што се овие глупости, нашол лице пак да се појави предавникот на Македонија со бугарски пасош, ц ц ц ... граѓанинот на Благоевград, Бугарија. Ај иди купи ми цигари ЉуБчо .

Иако темава е почната ко за во чек дис аут, сепак ќе направам дигресија и ќе кажам:
Попрво Џими („да не си расист“) ќе стане градоначалник на Штип отколку љуБчо на Скопје.
Мада би било интересно Џими да стане Градоначалник на Штип барем ќе се прават Штипјани џомити американци...

Едно е сигурно. Ќе го гледаме Љубчо у Еднооки:pos2::pos2:

Ова сигурно е некоја зафрканција :pos:.

сигурно се збунил може сакал да се кандидира за градоначалник на Софија:nesum:како не му е срам после се незнам :nenene:

Кога можеа скопјани Трифун да го изгласаат...не ме чуди.
:pos2::pos2::pos2:
Ако Љубчо се врати на јавна функција во државава(макар и ко директор на јавни тоалети) тоа значи дека сме отишле у курац.

Иако темава е почната ко за во чек дис аут, сепак ќе направам дигресија и ќе кажам:
Попрво Џими („да не си расист“) ќе стане градоначалник на Штип отколку љуБчо на Скопје.
Мада би било интересно Џими да стане Градоначалник на Штип барем ќе се прават Штипјани џомити американци...

da ama kutiot Dzimi e vo zatvor,naprail nekoj prekrsok i e osuden za ubistvo od nemarnost,taka da,nema,inaku ako bi bil od Stip bi go glasal

целта на љубчо не му е да победи, веројатно да одземе дел од гласачкото тело на вмро-дпмне, ама мислам дека тој дел ќе биде многу мал, а од неопределените не верувам дека некој би гласал за него

или пак готват некој заеднички план со бране, па другарчиња си беа и муабетот на телевизија многу добро им одеше

целта на љубчо не му е да победи, веројатно да одземе дел од гласачкото тело на вмро-дпмне, ама мислам дека тој дел ќе биде многу мал, а од неопределените не верувам дека некој би гласал за него

или пак готват некој заеднички план со бране, па другарчиња си беа и муабетот на телевизија многу добро им одеше
Jaс мислам дека само сака да види како стои кај народот.

јас пак мислам целта на љубчо е да ја доуништи народна.

п.с. Љубчо е познат по тресење бисери, одвај чекам што ќе изломоти наредниве денови.:vozbud:

`Едноставно нели`... некој решил да ни ебе матер.

Клошари едни. (на Зеко му се пцуе у контекст со муабетов)
Кога ви викав ја дека треба да се направи исчекор и да се стапне на сигурна земја?
Пази сега што ми смислиле тоа травеститите европски. :tapp:
Мене `проверените играчи` ми ги вратија `у куќа`...

дур у другиот лонец исто се `крчка` и тоа јако.
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=53614703C9ED8842BCDBD8805EB771A8
Еј нонен... пу ја з`к.

Уште Борис Новковиќ ми фали да ми испее `Тко је крив` и `Тамара`...
па секој по своја песна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom