СП Хрватска 2009 Македонија - Полска

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дефинитивно!

Него, едно питање, бидејќи не ми е јасно: Како може да ја исклучат клупата на минути? Уствари што значи тоа што ја исклучуваат клупата?

кога некој од клупата ќе добие техничка грешка, тоа значи автоматски 2 минути казна за играч во поле

Koга добива клупата 2 минути казна, еден од играчите на теренот ја отслужува наместо нив.
Маестрален натпревар, до сега вакво нешто немам видено а се надевам ке видам уште многу пати!
Груевскии да ти се мочам во статуите како скопската шмизла, заљубените и слично! ОВА СЕ ЛУЃЕТО ЗА КОИ ШТО ТРЕБА ДА СЕ ГРАДАТ СТАТУИ!

odlicno izigrano bravoooooooo.i so pomos na sudiiite ne yseaaaa polacive,gi zeznavme ,brabo za kire i divi i kompoania.neka si eba... ma... sidite.lol

Дефинитивно!

Него, едно питање, бидејќи не ми е јасно: Како може да ја исклучат клупата на минути? Уствари што значи тоа што ја исклучуваат клупата?

Казна за клупата поради недолично однесување манифестирана преку исклучување на играч од 2 минути.
У превод: Педери португалски вадат Пољаци од кал.

И едно мое прашање.Што правеше тој Пољакот со маркерот?Зошто се става тој?

Голманот бе :)
Ама толку непрописно влезе. Прво без дрес. После обратно дресот.
А и ако приметивте еден полски ракометар бутна наш играч у стилот ај не ми се мешај тука... а судиите не реагираат.

А и јас немав до сега приметено поради реакции на клупата да се исклучи некој играч и да се игра 2 минути со играч помалку.
Обично жолт или црвен картон добиваат.
Ама аргентински правила ова :)

А да знаааееттее јаа колкуу се радувааммм ааааааааааааааааааааааааа

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Збунети се Полјациве, коментарите им се “ Најболен пораз од Македонија“ хеехе

Ама фер им беа коментарите, дури се зачудив колку ги познаваат нашиве играчи. Ама секогаш е така, надвор повеќе не ценат отколку ние самите дома.

Тој е екстра играч,излегува голманот за да се направи плус опасност во нападот кога се решава мечот.

Дефинитивно!

Исклучуваат на тој начин играч поради непримерно однесување на клупата на репрезентацијата.

Го ставаат зашто се со играч помалце, го вадат голманот и ставаат играч со маркер за да ја покрие дупката на играч помалце во нападот.

Дефинитивно го играме нај атрактивниот ракомет.Какви само акции правеа.... со оваа победа моралот ке рипне 100% и ке влеземе уште по храбро во престојните натпревари.

пољаците дојдоа слава да ни рушат ама само можат к***т да го пушат

Македонците ја стопираа Полската машинерија... се вели во текстот на официјалниот сајт на првенството. Клик овде.

:oeoeoe:

Нема да коментирам многу само ќе кажам МАЕСТРАЛЕН натпревар и само така нека продолжат:oeoeoe:.
Водителот беше најдобар со коментарот од типот:Делгатот од Аргентина онаму каде се главни во фудбал и кошарка, е сега тој дојде тука да се меша во ракомет:pos2:

Утре наслов...се појави нова машинерија...Македонија :oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom