СП Хрватска 2009 Македонија - Полска

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Важмо победивме,уште една победа ни треба за да се квалификуваме.

Браво МАЈСТОРИ!Диви ЅВЕР!!! Кире ЅВЕР!МАКЕДОНИЈААААААААААА АЛЕ АЛЕ:oeoeoe::oeoeoe:

Браво за нашите играчи. Одамна немам гледано ваков натпревар... Лошо е за нервите :). Важно победивме :vozbud:. Секоја чест!

Среќа не гледав, инаку срчка че ме фатеше :vozbud:. Браво Македонија и не ми ја вреѓајте Полска :helou:!!!

Браво за нашите играчи. Одамна немам гледано ваков натпревар... Лошо е за нервите :). Важно победивме :vozbud:. Секоја чест!

Лошо е за нервите, ама моментите после крајот се незаборавни:)

Оште неможам да се присвестам дека тепавме,заслужена победа судиите не уништија исто и ни го уништија Лазаров.Издржаа МАШКИ :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Која репрезентација ќе ја исфрламе од групава?
Полска, Русија или Швабите? :vozbud::vozbud:

Се надминавме.. како ретко кога утакмица без пад во играта, борбено и пожртвувано во одбрана и храбро во напад. Најважно што и кога бевме со играч помалку погодувавме, Кире 100% прецизен од пеналите, Диви ѕвер меѓу стативите.. БРАВО!!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Лошо е за нервите, ама моментите после крајот се незаборавни:)

Дефинитивно!

Него, едно питање, бидејќи не ми е јасно: Како може да ја исклучат клупата на минути? Уствари што значи тоа што ја исклучуваат клупата?

Браво за ракометарите!!! Изиграа на доста високо ниво рамно на селекција од врвот. Атрактивни потези, цепелини, голови од сите страни посебно од Кире кој покажа зашто е еден од најдобрите ракометари во свет. Диви како во најдобрите времиња, Наумче како бик се бореше, Алушевски извади некој потег од ракав. Се на се одлична партија од нашите. Ајде сега на ред е Дојчланд.

И едно мое прашање.Што правеше тој Пољакот со маркерот?Зошто се става тој?

И едно мое прашање.Што правеше тој Пољакот со маркерот?Зошто се става тој?

На местото на голманот влези, дозволено е тоа, се додека носе маркер и БРОЈОТ Е НАПРЕД! А неговиот не беше, нема врска, и покрај сите преседани го примија немиен :vozbud:

Дефинитивно!

Него, едно питање, бидејќи не ми е јасно: Како може да ја исклучат клупата на минути? Уствари што значи тоа што ја исклучуваат клупата?
Го исклучија селекторот и автоматски еден играч треба да излезе :toe: абе сега можат да ни каснат од задното дебело месо...си ги здробивме :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom