- Член од
- 29 декември 2008
- Мислења
- 1.505
- Поени од реакции
- 43
Meне ми велиш или на авторот на изложбата?Па не ја направив јас изложбата бе лингур.Тц, тц, тц. Ного паметен. Шо си бегал од школо и не си слушал вашите бе лонгур?
Meне ми велиш или на авторот на изложбата?Па не ја направив јас изложбата бе лингур.Тц, тц, тц. Ного паметен. Шо си бегал од школо и не си слушал вашите бе лонгур?
Ne samo shto nemaat gordost tuku ke ja kupat i prikaznata na nivnata vlada (as usuall) koja garant ova ke go pretstavi vo dobro svetlo-na krajot od tunelot .aka septichka jama :pusk:Тоа само покажува како Европјаните гледаат на Бугарите, ама на нив изгледа не им смета тоа, тие немаат никаква гордост, за жал...
Грција е претставена како изгорена шума, како нешто пеплосано.браво
а гејлада како што е представена?
Словакиja исто реагира.:wink:Зошто никој не изреагирал освен бугарите?
Стварно немаат смисол за хумор
Биди спокоен,ке приемеме извинението на Чешкото председателство на ЕУ исто така и на организатора на това.Човека излезе,извини от трибуната во Брисел и се е ОК.:wink: Исто така и спикерот на Чешкото председателство се извини.Татариве секогаш биле септичка јама, тоа и ќе останат. Бре судбина, да те претстават како куп гомна, а ти да извадиш текст во кој скулптурот вели дека Бугарија е "красива страна".:uvo: Ако на Мисирков решиле да му направат споменик во Софија ваљда и на скулпторот ќе му направат.:kesa:
Ти му ја виде ли фацата додека се "извинуваше"?Биди спокоен,ке приемеме извинението на Чешкото председателство на ЕУ исто така и на организатора на това.Човека излезе,извини от трибуната во Брисел и се е ОК.:wink: Исто така и спикерот на Чешкото председателство се извини.
Ти му ја виде ли фацата додека се "извинуваше"?
Човекот беше на тешки маки, едвај се воздржуваше да не се скине од смеење:pos2::pos2:
Не бе, треба и ним некој да им каже отворено што Европа мисли за нив!Ne samo shto nemaat gordost tuku ke ja kupat i prikaznata na nivnata vlada (as usuall) koja garant ova ke go pretstavi vo dobro svetlo-na krajot od tunelot .aka septichka jama :pusk: