Бугарија претставена како ќенеф (нужник) на елитна ЕУ изложба

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
A bre Bugarive ne samo shto go povikale chechkiot ambasador, tuku i vlozhile protest!:kesa:

According to the Czech News Agency, the Bulgarian government — the one whose country is shown as a bunch of toilets — summoned the Czech ambassador in Sofia to lodge an official protest. Meanwhile, the Bulgarian permanent representative to the European Union was quoted as saying: “It is preposterous, a disgrace. It is a humiliation for the Bulgarian nation and an offense to our national dignity.”

http://www.nytimes.com/2009/01/15/world/europe/15mosaic.html?emc=eta1

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Лелеееејјј Ајде бугари мушки издржете белки не сте све женчиња :helou:

Член од
12 септември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
42
Тоа само покажува како Европјаните гледаат на Бугарите, ама на нив изгледа не им смета тоа, тие немаат никаква гордост, за жал...
Ne samo shto nemaat gordost tuku ke ja kupat i prikaznata na nivnata vlada (as usuall) koja garant ova ke go pretstavi vo dobro svetlo-na krajot od tunelot .aka septichka jama :pusk:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
колку пари ќе ме кошта да се искакам во бугарија?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Зошто никој не изреагирал освен бугарите?
Стварно немаат смисол за хумор :)

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
sekoja cest ja prestavil eu- eptem orginalno:bravo:
a za tatarine navistina nema shto da se dodade .:pos2::pos2::pos2:

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Татариве секогаш биле септичка јама, тоа и ќе останат. Бре судбина, да те претстават како куп гомна, а ти да извадиш текст во кој скулптурот вели дека Бугарија е "красива страна".:uvo: Ако на Мисирков решиле да му направат споменик во Софија ваљда и на скулпторот ќе му направат.:kesa:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Татариве секогаш биле септичка јама, тоа и ќе останат. Бре судбина, да те претстават како куп гомна, а ти да извадиш текст во кој скулптурот вели дека Бугарија е "красива страна".:uvo: Ако на Мисирков решиле да му направат споменик во Софија ваљда и на скулпторот ќе му направат.:kesa:
Биди спокоен,ке приемеме извинението на Чешкото председателство на ЕУ исто така и на организатора на това.Човека излезе,извини от трибуната во Брисел и се е ОК.:wink: Исто така и спикерот на Чешкото председателство се извини.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Де бе па и вие ,ама буна кренавте па тоа е само:
Отдаване на почит.Това е се. (што би рекол еден форумџија на друга тема!):baeh:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Биди спокоен,ке приемеме извинението на Чешкото председателство на ЕУ исто така и на организатора на това.Човека излезе,извини от трибуната во Брисел и се е ОК.:wink: Исто така и спикерот на Чешкото председателство се извини.
Ти му ја виде ли фацата додека се "извинуваше"?:vozbud:
Човекот беше на тешки маки, едвај се воздржуваше да не се скине од смеење:pos2::pos2:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.420
Поени од реакции
18.357
Ти му ја виде ли фацата додека се "извинуваше"?:vozbud:
Човекот беше на тешки маки, едвај се воздржуваше да не се скине од смеење:pos2::pos2:

Шо разбира бугарин шо е уметност :pos2:
Шо да прај, ќе се извинува, а во ум ќе си тера сеир, ко ќе си имаш работа со племе кое кради туѓа култура и историја, и нема врска со уметност, сигурно дека е подобро да му се извиниш и да бегаш скраја од него.

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
Ne samo shto nemaat gordost tuku ke ja kupat i prikaznata na nivnata vlada (as usuall) koja garant ova ke go pretstavi vo dobro svetlo-na krajot od tunelot .aka septichka jama :pusk:
Не бе, треба и ним некој да им каже отворено што Европа мисли за нив!
Клозет и септичка јама!
Лелееее РЕЗИЛИ!!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom