Колку е битна висината?

• Креатор на темата Креатор на темата sajSiGa
  • Време на започнување Време на започнување
Pa sto znam ne sakam da sum ponizok od devojka mi nekako ne mi e bas film inace mi se dopaga koa ke vidam par visoki luge zgodni... Prekrasno izgleda :back:

Висината според мене не е битна. Јас сум еве висока или поарно да речам ниска 152 па тоа не ми претставува никаков проблем.Највисокиот дечко што сум го имала беше речиси 2 метра па сега замислете ја таа разлика.Иако морам да признаам дека не е секогаш супер тоа.....

Прилично сум многу висока за моја возраст,па и затоа сакам повисоки луѓе.Поубаво тело имаат.:smir:

Нем а врска јас сум ниска и ке ви кажат моите врсници дека не сум злобна туку зрачам со позитивна енергија сакам да сум повисок а ама немам предрасуди така да мислам дека висината не влијае...

Висината според мене не е битна. Јас сум еве висока или поарно да речам ниска 152 па тоа не ми претставува никаков проблем.Највисокиот дечко што сум го имала беше речиси 2 метра па сега замислете ја таа разлика.Иако морам да признаам дека не е секогаш супер тоа.....

коа шетате некаде ако те здоболат нозе, те зима типот, те пика у џеб и те носи дома :pos: :pos: :pos:

(шала, нечеш да љутиш? :smir: )

Па до некаде и висината е битна ... пример не изгледа баш добро ако дечкото е многу повисок од девојката (25-30цм) или пак ако таа е од него малку повисока + штикли (макар и да се иста висина)... иначе задоволен сум со моите 188цм :)

Не дека не е битна,ама не е ни пресудна висината(барем според мене). Плус подобро изгледа да гледаш повисоко машко со пониска женска отколку обратно,некако чудно ми е шознам..
A,Тони Паркер и Ева Лонгорија ми се толку чуден пар... Тој е крупен и висок,а таа ниска,слаба.. ситна.Ама ако си се сакаат тогаш шо ... е мојов коментар :)
Јас повеќе си сакам повисоки машки,ама да не се над 180:pipi:

Jas sakam povisoki de4ki od mene, iako sekogas ne bilo taka... jas sum visoka 174cm toj ,,barem" 5 cm da e povisok od mene.

Абе не е битно Колкава разлика сте во висина!
Само е битно Висината да ти одговара со тежината
18.05vis-niz.jpg

Па добро, најидеално би било кога разликата е 10-15тина цм [нормално машкото да е повисоко]. Ама мислам дека не би требало тоа да е пресудно, и понизок од мене малце да е не би ми пречело.:toe:

Висината никогаш не ми била пресудна за ништо.
Висока сум околу 165 см. Имам другарки кои се повисоки и пониски од мене. Мене ми е сеедно. Никогаш не гледам по височина. Ама добро сега...несакам машки што се 10см. пониски од мене :toe:

Висината никогаш не ми била пресудна за ништо.
Висока сум околу 165 см. Имам другарки кои се повисоки и пониски од мене. Мене ми е сеедно. Никогаш не гледам по височина. Ама добро сега...несакам машки што се 10см. пониски од мене :toe:

Istoto sakav da go napisam hh, i ja sum tolku visoka i ne mi smeta ali glupo mi bese nekako koga deckoto bese ponizok od mene :S

Јас имам 184 цм, и не ми пречат ниски женски, само да не се пониски од 165 цм.:nenene:

Јас сум 196см.
А девојка ми ја нема. А она нема ни штикли.

За кој како , мене искрено не ми смета..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom