Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеер биди нежен со детето, не глеаш какви чувства има за музиката. Наше дете е афтер олДа не почна од пред брзо време да одиш по журки?(опуштено, ноу офенс)
Нема врска храната остај ти. Има некои што не јадат пред журка и пак супер ке си поминат. Се е до карактерот.Во зависност од храната се дава и оценка за транс журките.Ако ти напрај храната тежок бед,значи лоша журка,ако те крени нагоре и те направи ХАЈ онда добра журка :smir:
Е искрено не сум сретнал таков цврст карактер да појди на транс журка предходно гладен.Мада шо не сум посетил многу транс журки(на прсти се бројата) ама претежно момците и девојките шо биле во првите редови ми делуваа сите ко икривени во фаците.А да ќе забораев...цвикера :smir:Нема врска храната остај ти. Има некои што не јадат пред журка и пак супер ке си поминат. Се е до карактерот.
Во зависност од храната се дава и оценка за транс журките.Ако ти напрај храната тежок бед,значи лоша журка,ако те крени нагоре и те направи ХАЈ онда добра журка :smir:
Само лично мислење!Нема везе.
Во право си, повеќето се такви. Ама до толку стаса работава, сеа си кул ако си трансер иако некои не ни сфаќаат што значи тоа. Секој мрсулко оди на журки. Јеби га, се се искомерцијализира да му се сневиди. Кога беше Азакс во Б2 не ми се веруеше што гледав, фаци дошле со чевли и кошулче со надеж да ебнат некое путе. До толку е неинформиран народот. Загреови.Само лично мислење!
Убеди ме во спротивното со аргументи;
-Јас искрено познавам САМО еден чоек шо слуша,почитува,следи транс музика но и ја знае и филозофијата,ритмиката,елементите......
Да нагласам,зборувам за транс од типот на псај,фул он,гоа.....можда и други подправци јас шо не ги знам или не ми текнуваат во моментов но од прилика на таа основа.Значи праам муабет за она источното што го викаат транс
Да се навратам на погореспоменатото; Едноставно сакам да кажам дека поголемиот дел од фановите и слушателите на транс музиката немаат визија за слушање на музиката туку убаво им е да слушаат набиен бит од 140 па нагоре и некој елемент као со сабја/катана да ги сече фиу фиу и ги ака од земја и пак имаш: так так так так так так так тата так так так.......
Нормално дека во СЕ има исклучоци и апсолутно респект за нив,но грото гледано одат по транс журки за да се назобаат.
Само мое лично мислење и ништо повеќе :smir:
Трансот не е искомерцијализиран,финтата е во тоа што се одбираат грешни локации за организирање на такви забави.Како да има во Б2 транс журка ко другиот или претходниот ден свиреле Дуле и Коки?Во право си, повеќето се такви. Ама до толку стаса работава, сеа си кул ако си трансер иако некои не ни сфаќаат што значи тоа. Секој мрсулко оди на журки. Јеби га, се се искомерцијализира да му се сневиди. Кога беше Азакс во Б2 не ми се веруеше што гледав, фаци дошле со чевли и кошулче со надеж да ебнат некое путе. До толку е неинформиран народот. Загреови.
=> на ова мислев,Нема врска храната остај ти. Има некои што не јадат пред журка и пак супер ке си поминат. Се е до карактерот.
грешка си =) да повеќето се, ама неееее сите, особено не у првите редови --- таму највише се ужива (според мене):smir: а шо се тиче цвикерите, дефинитивно само фејкери ги користатЕ искрено не сум сретнал таков цврст карактер да појди на транс журка предходно гладен.Мада шо не сум посетил многу транс журки(на прсти се бројата) ама претежно момците и девојките шо биле во првите редови ми делуваа сите ко икривени во фаците.А да ќе забораев...цвикера :smir:
во право си!Трансот не е искомерцијализиран,финтата е во тоа што се одбираат грешни локации за организирање на такви забави.Како да има во Б2 транс журка ко другиот или претходниот ден свиреле Дуле и Коки?
Напрај споредба со забави што имало пример во Ханзи пашини конаци,или МКЦ,или современ музеј,или некое open air место....Кај ќе видиш на такви места изгубени во просторот со кошулче и ципела.Трансот си бара атмосфера,посебно опкружување.Тоа не е клубска музика па ај ке идеме на транс во Б2.ЈЕС дека треба да има клубови што треба да преферираат транс,ама исклучиво со таква програмска шема да работат преку цела недела/викенд.