Trance музика

Мила сејвувај ги сликите на хард диск па после закачи ги на photobucket
ili imageshack

Момче младо, те прашува дали ти се допаѓал ГоаГилл.
Источен дијалект е тоа.
М-И-Л-А ќе те замолам да пишуваш така што сите ќе те разберат.

Ne e istocen dijalekt,i ne go pisav na dijalekt tuku na angliski Goagil
:music5:

gi slusam Infectied Mushrooms i Skazi...stvarno mn dobri pesni i ponekogas Talamasca ama ne mi e neso naj naj...trance sakam da slusam ama ednas bev na trance zurka ne se izdrzvit da ne si neso podnapijan ili nagoltan ekstazi:)

од транс слушам мнооогу: Tiesto, PVD, ATB (ако мојт да се речит дека е транс), Armin Van Buuren, Scooter (НАЈЈАКИТЕ), Skazi, PPK, Warp Brothers, Darude, Sash, Claude VonStroke (поќе на хаус ојт ама ајде), DJ Aligator, Gigi D'Agostino, Master Blaster, The Drill итн...

Можам да се сложам со StormRage за Scooter. Музиката едноставно те тера да рипнеш, крева адреналин, крева атмосфера. А Tiesto да, прави комерцијална музика и неможе да се стави во DJ за транс. Иначе јас слушам:
Skazi, PPK, Warp Brothers, Armin Van Buren, Paul Van Dyk (ама не е баш транс), The Drill, Infected Mushroom, Eskimo, Talamasca и други што не ми текнуваат во моментот...

ЉОЉ Тема еј :pos: Ајде трансери? Каде бе? :pos: Нешо ау ќе се дига револуција или...:) No hard feelings шалили смо се..
А има меѓу вас ооо трансери мои, уживатели на опоен псај мрак или послабо? Нешо као Derango, Attoya, Blisargon, Phobos, Atriohm, Ence, Arjuna, Jahbo, Gidra, Frantic Noise, Tryambaka, Para Halu, Septagram, Polyphonia, Zik, Artifakt, аман многу има :pos: Па да си разделиме некое мислење ривју за некое издание и слично, или тапа а?

ЉОЉ Тема еј :pos: Ајде трансери? Каде бе? :pos: Нешо ау ќе се дига револуција или...:) No hard feelings шалили смо се..
Трансери од целиот свет обединете се!!! :pos:

Па да си разделиме некое мислење ривју за некое издание и слично, или тапа а?

Тешко такво нешто, слабо трансери по форумов, барем по дифолт. Еве ниту јас не слушам дома транс, само на журчиња.

Се поврзано со поимот TRANCE!
Дали слушате, дали ја издржувате (разбрав дека многу и неможат да ја поднесат, ради тоа =Ѕ) музиката, омилени траки, журки, настани и сл.

Прашање за трансерите...
Како се чуствуваш кога си на журка...??? (опиши го моменталното чувство)

мене пример, басот ме излудува, ме дига од земја, звуците ми шетаат по мозок, ме ежат и ми даваат ненормална енергија и у тие момент врска немам дали сум на небо или на земја
НАПОМЕНА: не се дрогирам!!! - само обожавам транс

Прашање #2 - Дали само под дејство на дрога може да се почувствува вистинското дејство на trance музиката?!
-според мене НЕ! (од лично искуство):pipi:

**ваши мислења....**:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom