Yugo Fan Club

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Или да се додаде еден лист во лисната опруга.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ја ти кажав што е најпаметно и како прават сите сеа другото е твој избор поздрав

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ако сака само изглед нека шири рабови, ако сака перформанси треба и да стави по крута лисната опруга

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ја те смешав со Ghost Rider а ако беше добро упатен да даваш совети ке знаеше за што се работи не се работи за никаков изглед впрочем не се ни преметува збориме за делот на полумесцот од внатрешна страна што иде накај гумата тој се засекува со макази за плех и со чекич се чука нагоре да се залепи на подкрилот се китира и се фарба полумесецот кога ке се стават поголеми гуми нема кај да фаќаат а за тоа додавање на федер платно сигурно дека ке го окрути позади југото ама веке кога го прави треба и да ги спренгува платната ако знаеш што е тоа.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Пробај ти на дволисно федер платно да ставиш 14-ки само со исчукани полумесци и нека седнат позади троица покрупни па ќе видиме дали нема да закача на дупки. Друго е што кај поновите Југовци ставија тролисна

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
A ti sakas da kazes deka so trolisno platno nema da ti fakjaat na potkrilo gumite? Kolata si ima granicnik do kade moze da ide nadole i sosema sum ubeden deka i bez tri lista nema da fakja ako se iscukani potkrilata.

Член од
22 декември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
1
jas mislam deka nema veze kolku platna ima. bitno e da se napravat polumesecite kako sto treba.
a ako neznae nekoj kako slobodno neka se jave na 078254571 jas ke mu gi napravam i toa gratis. a moze d se stavi i od GOLF 1 polumeseci i ke ima lik i efikasnost.
POZDRAV

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
znae nekoj nesto poveke za ovoa yugo jas samo znam deka voazcot e bojan tasevski vozel vo hobby sezona 2005 trka krusevo so rezultat pola minuta zad prviot od grupa a i recesi cela minuta zad s.trajkovski inaku izgledot e stv betmobil :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
znae nekoj nesto poveke za ovoa yugo jas samo znam deka voazcot e bojan tasevski vozel vo hobby sezona 2005 trka krusevo so rezultat pola minuta zad prviot od grupa a i recesi cela minuta zad s.trajkovski inaku izgledot e stv betmobil :)
Ne mi ja dava slikata ama mislam deka se raboti za edno zolto jugo mene ne mi ostavi golem vpecatok inace kazi konkretno sto te interesira pozz

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Незнам што е поентата на ваква модификација, демек има ставено V12 мотор па толкаво проширување на колата, само губи на аеродинамика

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
Pa za aerodinamikata zboruvat rezultatite haha pola minuta zad prviot od grupata do 1150ccm

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
единствено нешто што ме бендиса на колата се предните пирели бандаши што одеа на голф кец но ако пак се загледаш не се баш ни тие или се без капаци

Kajgana Shop

На врв Bottom