По што ќе ја памтите 2008?

• Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
ух, ужасна година... ќе ја памтам прво по тоа што решив да сменам факултет, па после се упрпав и ништо не направив. а, толку бев решена... после по одморот во будва, по кој решив дека црна гора веќе мене не ме гледа. па по тоа дека дојдов до сознанието дека најпаметно е да си искрен со луѓето, наместо да трпаш се во себе, на крај сите излегуваат онаа странка. ќе ја памтам по двата месеца измачување, и по последователните три месеца во болница. толку многу работи што сакам да ги заборавам, а знам дека никогаш нема. али, сепак не е се така црно, ќе ја памтам и по втората шанса за живот, сите луѓе кои ми помогнаа кога ми беше најтешко... како и да е, незаборавна година беше. ај, нареднава подобра да ни биде :smir:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Прв ден у средно школо
Добив лаптоп
Учествува на трка со веспата
На нова година беше закон
На одмор да не праиме муабет :vozbud:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
xixi po niso !! :D ovaa valjda bolje ke bide :helou:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ова дефинитивно беше една од најинтересните години.
Урамнотежено.Колку добро толку лошо. Конечно ставив крај на одредени нешта во животов. Завршив со одредени луѓе, продолжив со други.
Се зачленив на кајгана и запознав огромен број на интересни луѓе кои во друг случај не би ги запознала, концертот Металика кој никогаш нема да го заборавам, запознавањето на најпрекрасната личност...итн. итн.

Се на се, добро беше, не можам да се жалам. Но, да се надеваме дека годинава ќе биде далеку подобра.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
2008 дефинитивно е година за паметење по многу работи. Најмногу ке ја паметам по операцијата која се искомпликува, и среќа е што на крај се заврши, по чистењето на испитите уште во јуни, поради тоа што сите сме живи и здрави, и има уште куп работи, женска ...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Екскурзијата која беше незаборавна,доста патувања,интересни случки со другари..

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
2008ма ќе ја памтам по:

- Одлично завршената академска година
- Добив стипендија :pipi:
- Некои турбуленции во друштвото, кои добро завршија
- Врската која во текот на цела година одеше по нагорна линија :wub:
- Запознавање на нови луѓе во текот на летото
- Зближување со една посебна личност (другарка), која многу ми значи

Тоа ќе да е се` што ми текнува во моментов.

Член од
3 јануари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
Прво љубовно искуство, после други; многу закон проводи екскурзија, зимовање, обични искачања; глупиот клас у основно и сите караници; глупата полуматура; тргнав средно; Таскират 10 (најбоље).... па ваљда тоа е.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom