По што ќе ја памтите 2008?

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа година ке ја паметам по... по многу работи... конечно стајв крај на одредени глупости... и се ми беше ептен позитивно ( како што и впрочем секогаш ми е) пробав мн нови ствари, си отворив нови хоризонти кои ме натераа да гледам подалеку но и да го видам она што е до мене а сум го перцепирала на друг начин...
уствари не дека нешто посебна ми беше... како и секоја претходна година: позитивна, најубава, со многу глупости, настани, нови луѓе, дешавки и не дека нешто смени, јас сеуште сум вечно заљубена во животот

Po Turnirot vo Shvajcarija i na vrakjanje posetuvanjeto na gradot Monte Carlo i Barcelona...isto taka i stadionot Camp NOu :wink:

2008... по многу нешта, неможам да издвојам едно, а ако треби да ги пишам сите ке пишам 2 сати

По едно големо разочарување, малку среќа и некои убави работи во септември.

Концертот во чест на Тоше и неколку глупости од крајот на летото и тоа е тоа:tapp:

Албена, Егзит, Охрида града, Кушадаси,...само по патувања и супер дешавки во склоп на истите, се друго тиње и комиње :icon_lol: не се потсеќам на бедовите, ги оставив позади себе како и се останато и небитно...се надевам на бериќет годинава и да издржам машки со госпожата :icon_lol:

поо одличната победа на ВМРО и по глупостите на школо а да и дека купив маШина тогаш

Оваа година ми беше една од најуспешните до сега и доживеав прекрасни моменти: ги положив сите испити и успеав да фатам висок просек, се запознав и се скинав од излегување со многу луѓе ( скоро и да немам пропуштено некоја добра рок тезгашка забава), конечно добив љубов каква што сакав ( и да ја изгубам барем сум среќна што сум ја имала), ги откачив сите штетници на преубав начин, имав неверојатно лето исполнето со секојдневно смеење, 1 месец во Охрид и 13 дена во Црна Гора, во останатите денови скиснав во парк, дремев по кафиња... Со неколку збора- секоја секунда ми беше исполнета, забавна...... ммммммм живот- колку тоа само хедонистички звучи:wink:

Уф...по што ќе ја паметам...по што ли нема да ја...:)
Најмногу мислам дека ќе ја паметам по мојата одлука за тоа каде т.е. што ќе студирам.Тоа е битен момент во животот на секој.
Ќе ја паметам по зборовите на секој од професорите од средно на последните часови, по емотивната (за мене барем) матурска вечер, по матурската парада на 16.05...
Тоа е тоа...:pipi:

Шпанија стана Европски првак во фудбал:vozbud:
Концертот на Лени Кравиц :vozbud:
Економската криза :nesum: Обама за преседател :)
Протестите за името :pipi:
Јајцата зготвени со цимет :pos:
1 Мај :pipi:
Една вечер во паркот во Велес :icon_lol:
Таксират :vozbud:

И сигурно има и други нешта, ама само овие ми текнаа :)

Освен по тоа што дипломирав и по прекинување на 4 год врска со девојка ми ,по ништо посебно друго

Imas i dobri i losi momenti i edno golemo razocaruvanje sto zagubiv edna licnost ,sto nema da ja vidam veke nikogas.......a ja cenev i sakav mn ama toa e sudbina......

Ќе ја памтам по најубавото лето што досега сум го имал во животот.

По ништо.

Уште една заебана мизерна година, како и изминатите 16.

Оваа година нема многу за памтење , иако имало многууу закон моменти , може и многу подобро

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom