Eufrat Kurajber
Real cigan from da hood.
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 341
- Поени од реакции
- 12
Зависи до тежината на пакетот....вредноста... и зависи која пошта ја избираш нормално.. од многу работи зависи ...
За какво префрлање се работи, мислиш на gift certificate?Нешто им е изменето, и кај мене го нема тоа, ама прошлава недела баш нарачував нешто и исто вака беше дур не префрлив пари од мтурк на амазон, а тогаш директно ме однесе да платам со тие пари. Да не префрлам сеа пари да проверам, ќе паднам у искушение да ги потрошам, ама сигурен сум дека може да се плати од мтурк.
Само, читав коментари за овој киндл, и некако беа не баш наклонети, и имаа најдено многу маани на новава верзија. Повеќе од еден месец е пуштен интернационално, и бев загреан да го земам, плус и доста ефтин е споредено како беше до скоро, ама ме пишмани, кој ќе се нервира со ситници.
Да, и после кога одиш да нарачаш, автоматски ти дава опција да платиш со тие пари.За какво префрлање се работи, мислиш на gift certificate?
mislam deka gift certificate moze samo na oficijalniot sajt da se koriste, ne moze na reseller-i.Може некој да ми каже како оди порачката со гифт сертификат? Имам 27 фунти на amazon.co.uk, прв пат купувам, најдов реселер кој испорачува во Македонија но ми бара мастер кард или некоја друга картичка...
mislam deka gift certificate moze samo na oficijalniot sajt da se koriste, ne moze na reseller-i.
Ајде ќе пробам...Па стави картичка, дебитна Visa Electron од тутунска функционира, а веројатно има картички и од други банки што ги прифаќаат.
Кај најде gift certificate? Некој ти го подари?
А може ли некој да ми каже дали има порачано патики од amazon.com и како иде царинењето на облека..
Веројатно тука игра улога со која земја си го отворил акаунтот, мислам дека не е до ип адресата.знаете ли некоја фора да ги правиме и овие задачиве што се us only?? многу јаки пари има тука...ако има некоја фора да сокриеме ип адреса или нешто слично да ги обереме :pos2: