Уште 2 месеци Б.Ц.

Se gleda deka SUICIDE messiah e skola na SE-DE-SETO mi zalici na Sekerka koga go vikase Nikola da ne bega od zenski zdolnista.(ne begajte kako grujo pod pantalonite na Dokic)nebare kojznae sto ima pod legendarnoto zdolniste.

Има мислам и уште еден член со ист аватар како нив двајца...Чентоизам мава на велика врата, нејсе тоа али читав некое мислење и мислев дека Серпико го напишал , читам и не ми се верува пошо тешки глупости имаше напишано, и се враќам нагоре и глеам дека овој ЧЕНТО нешто се истакнувал , ми олесни кога видов дека тоа не е Серпико...

па баш затоа и прашав, јас сум повеќе визуелен тип, па форумџиите ги памтам по аватарот а не по никот, и кога ги читам, тоа внесува дополнителна конфузија кај мене, пошто ионака сум обично збунет,
па се прашувам дали
1. сум јас толку збунет и заборавам
или пак
2. се работи за шизофрени форумџии

После сватив, дека првото било точно

па баш затоа и прашав, јас сум повеќе визуелен тип, па форумџиите ги памтам по аватарот а не по никот, и кога ги читам, тоа внесува дополнителна конфузија кај мене, пошто ионака сум обично збунет,
па се прашувам дали
1. сум јас толку збунет и заборавам
или пак
2. се работи за шизофрени форумџии

После сватив, дека првото било точно

Па треба да се санкционира тоа мислам...Или нека стави друга слика од Методија(тешко дека ќе најде али вреди да се верува) или па нека стаи некој друг на аватар...Доаѓа до забуни....

АЈ НЕКА МУ Е СРЕКНА НА БРАНЕТО 2012,ОТИ ВААА 2009 НЕ ВЕРУАМ ДЕКА КЕ МУ БИДЕ ТОЛКУ СРЕКНА:pos2:
СЕПАК ПОЧИТ КОН ПРЕЦЕДНИКОТ,НАШ Е МОРА ДА ГО ПОЧИТУВАМЕ:salut:

Pochnaa kolencata da vi se tresat vas na dpBne zaradi negovoto vrakjanje vo SDSM, pa vo panika pochnavte sekoj den da drzhite pres-konferencii protiv nego i da plukate po forumi. A i "nevladinite" organizacii da sobiraat narod pred parlamentot. Iako, za volja na vistinata, koga gi nema sobirite, mnogu povekje lugje se dvizhat pred parlamentot.

Toa shto ne go sakate Branko da bide na chelo na SDSM, najmnogu zboruva deka se plashite od nego. Ako toj navistina ne vredi i ako e tochno toa deka dpBne kje vladee ushte 100 godini ako Branko e lider, togash sigurno kje navivavte za nego.Ama ustvari strav ve fakja.
Toa deka Branko go podobril rejtingot, toa deka Branko kje uspee da ja konsolidira partijata (posle delbite vo partijata) i toa deka SDSM e na dobar pat da se revitalizira sebesi, se ustvari raboti koi shto nikogash nema da gi priznaete. Tokmu zaradi toa shto i samite gledate deka se tochni, ama jasno e i deka ne vi odgovaraat a toa i najmnogu dokazhuva i pokazhuva deka najmnogu i ve plashi zaminuvanjeto od Pretsedatelska funkcija na Branko i vrakjanje vo SDSM. :helou:
Бранко доживотен лидер ли ќе ви биде? Може да му дадете шенса на некој друг кој што се докажал (Зоран Заев на пример), или на некој нов и невин. За да се фокусирате на владеењето на Груевски потребен ви е нов лидер. Повторно за време на избори ќе доминираат теми како приватизација, октопод, ТАТ, Алфа С... Сега може и не е Бранко за се крив, но овие теми ВМРО ќе ги направи актуелни.

Toa ona Ljubchovoto seushte im e prisutno na dpmneovcite(Branko za se e kriv),shto e bitno dali e taka tie bitno kje si povtoruvaat i veruvaat vo toa,neli gledash tie im go dodavaat vremeto na Kljusev,Ljubcho i Grujo na SDSM pa zatoa tvrdat deka SDSM vladeel 17-18godini a DPMNE nikogash.Vidi im go umot kroj im kapa.

Se gleda deka SUICIDE messiah e skola na SE-DE-SETO mi zalici na Sekerka koga go vikase Nikola da ne bega od zenski zdolnista.(ne begajte kako grujo pod pantalonite na Dokic)nebare kojznae sto ima pod legendarnoto zdolniste.

Ajde nishto ne go peri Grujo,bidete dosledni kazhete deka izbega od zhenska suknja za da se pikne pod pantolonite na Dokich,toa i dete malo go znae.:helou:

Pochnaa kolencata da vi se tresat vas na dpBne zaradi negovoto vrakjanje vo SDSM, pa vo panika pochnavte sekoj den da drzhite pres-konferencii protiv nego i da plukate po forumi. A i "nevladinite" organizacii da sobiraat narod pred parlamentot. Iako, za volja na vistinata, koga gi nema sobirite, mnogu povekje lugje se dvizhat pred parlamentot.

Toa shto ne go sakate Branko da bide na chelo na SDSM, najmnogu zboruva deka se plashite od nego. Ako toj navistina ne vredi i ako e tochno toa deka dpBne kje vladee ushte 100 godini ako Branko e lider, togash sigurno kje navivavte za nego.Ama ustvari strav ve fakja.
Toa deka Branko go podobril rejtingot, toa deka Branko kje uspee da ja konsolidira partijata (posle delbite vo partijata) i toa deka SDSM e na dobar pat da se revitalizira sebesi, se ustvari raboti koi shto nikogash nema da gi priznaete. Tokmu zaradi toa shto i samite gledate deka se tochni, ama jasno e i deka ne vi odgovaraat a toa i najmnogu dokazhuva i pokazhuva deka najmnogu i ve plashi zaminuvanjeto od Pretsedatelska funkcija na Branko i vrakjanje vo SDSM. :helou:
BRANE E POLITICKI MRTOV BOG DA GO PROSTI.
ako beshe za air dosta beshe -15-god ne plasheshe ne preplashi (navistina e strashen):kesa:

Site na koi im se tresat jajcata ili kolenata koj sto ima od BC neka krenat raka.
[ ]
Suicide Messiah spusti raka ne se glupiraj.

значи според насловот уште 2 месеци ќе ја полниме темава
отворена на 30.12.08, денес е 1.1.09 и веќе има 10 страни
ако продолжиме со вакво темпо ќе дојде докај 200 страни

значи бранко сеуште не е политички мртов, напротив реанимиран е и рехабилитиран и тоа не толку благодарение на себе

сепак "You can't invent a new colour"
(ова се однесува за него)

Бранко е изронкан веќе, до кукуратката е дојдан, незнам со какви умови се тие што уште го следат...а и дознав дека имало некаде некоја жена што имала слика од него во дневна....сигурно е од Струмица... од таму излезе најбосиот македонски народ

Oвој човек ништо не покажа, тој според мене ја злоупотребил позицијата, тој само личните интереси ги гледаше, а кога требше во најтешките моменти за Македонија , да седне заедно со г.Груевски и да разговарат тој бегаше и го оставаше сам да одлучи, и сигурен сум дека е вмешан во многу работи овде во РМ, а исто така е главниот BOSS на МАФИА_та во Македонија.

Oвој човек ништо не покажа, тој според мене ја злоупотребил позицијата, тој само личните интереси ги гледаше, а кога требше во најтешките моменти за Македонија , да седне заедно со г.Груевски и да разговарат тој бегаше и го оставаше сам да одлучи, и сигурен сум дека е вмешан во многу работи овде во РМ, а исто така е главниот BOSS на МАФИА_та во Македонија.
Доказ,
Ве молам

Зашто би ме загрижувало мене, или тебе или сите нас еден обичен претседател на партија со едвај 10% рејтинг?:toe:

А зашто би те загрижувало и ако имаат 70% рејтинг? Кажи ми ти кокнретно што имаш направено за Македонија откако ВМРО-ДПМНЕ е на власт те молам....

Р.Ѕ. за рејтинзи ќе правиме муабет догодина ова време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom