Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
eee jas beh za bojan... site v bulgaria deka gi poznavam beha za nego... bojan rulz

Бојан е одлично момче, супер пејач.
Ќе биде ѕвезда и кај нас, и кај вас.

п.с. Пички.

Ја се надевам од наредна година нема да се бавтаме со бугариве да си лечат комплекси над нас

Не мора да биде победник за да стане ѕвезда, а Бојан ги има сите тие предиспозиции за тоа.
Од една страна мило ми е што не победи зошто така ќе правеше бугарски песни и ќе се посветеше првично на бугарскиот пазар. Вака барем има шанси да се пробие на нашата музичка сцена.
Во секој случај честитки до Магдалена (иако не ми беше баш по вкус)
Секоја чест на Македонските преставници кои не' преставија во најдобро светло

Само глупости пишете! И двамата беха добри. Сложете си рака на срце и си признаjте че Маги има страхотен глас..гласиште!Боjан е подпишал договор и ке му биде издаден и спонсориран албум тук в Б'лгариjа! Аjде уживаjте и плукаjте оште :smir:

Само глупости пишете! И двамата беха добри. Сложете си рака на срце и си признаjте че Маги има страхотен глас..гласиште!Боjан е подпишал договор и ке му биде издаден и спонсориран албум тук в Б'лгариjа! Аjде уживаjте и плукаjте оште :smir:
Искрено пријател, ако требаше некој да победи тоа беше Тарабунов, види кој ги добиваше најголемите аплаузи на сите настапи.

Бојан и Аце, како и другите наши пеачи покажаа како се пее.. си освоија 2 пазара..

Сепак Магдалена е ОДлична пеачка.. и е несомнена победата ... честитки..

треба да се биде и објективен..

И дваjцата беа добри. Коj и да беше, ке се радував и за дваjцата. Мислам кариерата на Боjан и Александар тепрва започнува.

Искрено пријател, ако требаше некој да победи тоа беше Тарабунов, види кој ги добиваше најголемите аплаузи на сите настапи.
С'гласен сум че Аце имаше голем понтенциал...може би му изигра лоша шега че много хора подцениха гласането и си мислеа че он е фаворит и нема нужда да гласат! По важно в целио МИ беше отношението кон учесниците от Мк...целио екип а и хората в Бг ги приемаха на топ ниво! Место за омраза нема и това е наj важното дека го направи МИ :smir:

Не могам да ви разберам зашто мислите , че некои в Б'лгарија лекува комплекси.Ние сите много харесваме всички македонци , но вие јавно цјал живот ште ни мразите. Нјама значение кој ште спечели и двамата ште направјат кариера.

И дваjцата беа добри. Коj и да беше, ке се радував и за дваjцата. Мислам кариерата на Боjан и Александар тепрва започнува.

Не плукаме бе, добро шоу беше :) Рака на срце, на почетокот бев скептичен...ама се беше во ред. Музиката нема граници, културата е универзална и во тој дел имаме доста точки кои можат да не приближуваат, еднакво толку колку што не делат политичарите (занемарувајќи ја историјата, која не мора секогаш да се користи за разединување).

Браво за организаторите, одлично шоу беше и наредна година верувам многу повеќе Македонци ќе се пријават и ќе има поголем и потежок избор за жирито и публиката.

Сите до еден беа одлични. Единствена замерка ми е што во финалето влезе Русина а не Александар, кој има ФЕНОМЕНАЛЕН глас (ме потсеќа на мајкл болтон), но тоа е тоа.

It's all a show, so keep them laughing as you go...

...but remember that the last laugh is on you.

Честитки за победничката,
честитки за Бојан
и за сите финалисти.

А за тоа дека би сакал Маги да ми пее на микрофон, не се заебавам :)

Не могам да ви разберам зашто мислите , че некои в Б'лгарија лекува комплекси.Ние сите много харесваме всички македонци , но вие јавно цјал живот ште ни мразите. Нјама значение кој ште спечели и двамата ште направјат кариера.

бате, никој никого немрзи.. политиката е многу измешана во целиот живот.. нашиот народ е намашен и напатен..

и тогаш кога му подаваат рака.. е многу претпазлив... не верува на никого.. ни србин, ни грк, ни бугар, ни албанец..
историјата за некои е многу болна...

од таму е и остливоста..

а народот се дружи пее, и пие по кафани...

така да не се секирај, секоја политика за 3 дена..

И тоа што стигна до тука е огромен успех за него. Ќе си има кариера и во Македонија и во Бугарија. И Александар исто така. Не е незаслужена победата на Магдалена.

Музиката е универзална, не мора цело време да се брани нашето, и д ане чини, ние го браниме, мора максимум да понудиме за да бидеме задоволни. Бојан не е за ИДОЛ, нема ни фаца ни ништо за Идол, за Идол да биде некој треба атрактивност, и физичка и на сцена - да ги привлече гледачките или гледачите, а не само слушателите.
Затоа браво за МАГИ, вистинска ѕвезда, иако толку беше од неа тука, никогаш нема повеќе ни да знаеме за не,а тука не се слуша таква музика

Музиката е универзална, не мора цело време да се брани нашето, и д ане чини, ние го браниме, мора максимум да понудиме за да бидеме задоволни. Бојан не е за ИДОЛ, нема ни фаца ни ништо за Идол, за Идол да биде некој треба атрактивност, и физичка и на сцена - да ги привлече гледачките или гледачите, а не само слушателите.
Затоа браво за МАГИ, вистинска ѕвезда, иако толку беше од неа тука, никогаш нема повеќе ни да знаеме за не,а тука не се слуша таква музика

Eба мајка со опсежнава анализа сега...

па немаме македонско шоу да си избереме наш пеjач, само се маткаме де по српски идол, де по операциjа триумф де по бугарски идол....и после македониjа независна држава...

Браво за организаторите, одлично шоу беше и наредна година верувам многу повеќе Македонци ќе се пријават и ќе има поголем и потежок избор за жирито и публиката.

Не викаш самите да си направиме Music Idol во Македониjа?! Народов пак не се свести и ДОГОДИНА ПАК КЕ ДАВА ПАРИ БЕЗПОТРЕБА И КЕ ПОБЕДИ БĂЛГАРИН! лелеj ова никаде го нема... :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom