Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Онапред се знаеше.Мислевте ке се дозволеше Македонец да победи:toe:

Mene mi e drago deka pobedi Magdalena mnogu ubavo ja ispea poslednata pesna

Кај дозволуваат б'лгарчета Македонец да победи, тоа беше јасно како ден. Секоја чест за Бојан.

Честитки за Магдалена.

Пички.

Со тапија.
Важно го сака нашиов пола Бугарија.А Блгаркава никој не ја сака кај нас.Ако мислат дека не заебале гадно се ислажале.:sekss:
Јас ја сакам, да ми пее на микрофон.

И дваjцата беа добри, Боjан беше подобар, ама Магдалена победи поради 7 милионите Бăлгари а Боjан не победи поради 2 милиона Македонци. Тоа е тоа

eee jas beh za bojan... site v bulgaria deka gi poznavam beha za nego... bojan rulz

мило ми е за Маги... дефинитивно го заслужи!!!

Абе никогаш го немав гледано ова идолов, и сеа случајно вртам на програмиве, и ги гледам овие двајцава се држат за раце. Ај си викам да погледам, да видам дали може ова македончето да победи. И оп, кажуваат дека Бугарката победила, и сфатив дека ова идолов е истово срање како и другите натпреварувања во кои учестуваа македонци. Намерно оставаат вака до крај да има македонци, само за да се зголеми гледаноста и во Македонија. Ама така ни е, кога не можеме самите да си организираме.:toe:

А вие ке дозволите ли б'лгарин да победи во македонско шоу ? Никој не гласува за Маги , заштото е б'лгарка или заштото Бојан е от Македонија.Вие си го мислите това.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom