Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Соња Николовска проневерила 560.000 евраЛинк до изворот кој ја потврдува веродостојноста на информацијата. Во спротивно, темата ќе се најде во канта.
Соња Николовска проневерила 560.000 евраЛинк до изворот кој ја потврдува веродостојноста на информацијата. Во спротивно, темата ќе се најде во канта.
За што да оди во затвор ?????? Ја осудија за неплаќање на данок , и Бубе се најде ...........А за народот што изгуби 60 милиони ??? Ма кој кога го интересирал народот ????Абе Соња не е в затвор?
И дајте нешто појќе информации, шо, кога, како се случило.
Баш ме интересира кој се тие овци од мои сограѓани, кои и покрај се шо им се случи, имале доверба во неа да и дадат толку пари.![]()
Била в затвор од 2003-2005, само јас мислев дека е уште во Идризово, а не дека добила една смешна казна во траење од 2 години.За што да оди во затвор ?????? Ја осудија за неплаќање на данок , и Бубе се најде ...........А за народот што изгуби 60 милиони ??? Ма кој кога го интересирал народот ????Па ако размисли човек што има да го интересира во случајов .Во мода е крпење химени , ама крпење на џебови можат само доктори како Соња .Иначе твоите граѓани докажаа дека се скроз неутрални , не се ни ВМР-овци ниту СДС-овци , едноставнооооо , ОВЦИ :helou:
Како и Б.С. од Битола од чија што фирма подигнала брашно во вредност од 120.000 денари кое што потоа го продала по пониска цена на приватни пекари, а парите ги искористила за себе.
Ние што мислиме е едно ама што мислеле тие што ги давале парите,зарем човек не се учи на грешките?Коментарот на новинарот за А1 од Битола беше: Соња не си ја научи лекцијата.
Јас мислам: точно спротивно.
Абе, онаа народната, волк крзно менува ама карактер не - џабе ли се мачеле дедовците да ја кажуваат и прекажуваат од колено на колено?
Точно тоа го мислев, Соња научила одамна како со народ кој не знае да учи.Ние што мислиме е едно ама што мислеле тие што ги давале парите,зарем човек не се учи на грешките?
Повторувањето е мајка на знаењето!Точно тоа го мислев, Соња научила одамна како со народ кој не знае да учи.
a1 televizijahttp://a1.com.mk/Линк до изворот кој ја потврдува веродостојноста на информацијата. Во спротивно, темата ќе се најде во канта.