Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска вечер, Груевски и Станишев зедоа заедно учество на прославата на 15-годишница од признавањето на РМ од страна на Бугарија. Инаку, како што се знае, Бугарија е првата држава што ја призна независноста на Македонија.
ps. Ајде Mесаја запни сеа ко да е последно![]()
Chul te gospod da e posledno ova Sanstefansko Scenario.
I sega sto ? sto treba nie da pravime? da pagjame u trans? si bile si proslavile i toa jaki tashaci......ili pak ke krojat plan makedonija vo evropa preku blgarijaДенеска вечер, Груевски и Станишев зедоа заедно учество на прославата на 15-годишница од признавањето на РМ од страна на Бугарија. Инаку, како што се знае, Бугарија е првата држава што ја призна независноста на Македонија.
Можеш да го објасниш сегашното “ Санстефанско Сценарио“ и кој се учествува во него. Еднаш за тоа да дознае целата македонска јавност. Однапред благодарен за информацијата.
Grujo,Antonio Miloshovski,Martin Trenevski,Zoran Todorovski,Kurakachanov, Silvana Boneva i drugi sitni ribi na koj nemozham da se setam momentalno ama zatoa pak glavnite gi naimenuvav.
i jas imam rodnini ama ne se sramam da kazham deka zabegale so umot.
Денеска вечер, Груевски и Станишев зедоа заедно учество на прославата на 15-годишница од признавањето на РМ од страна на Бугарија. Инаку, како што се знае, Бугарија е првата држава што ја призна независноста на Македонија.
Shto ima veze ako e rod,mozhe da se odrodi,i jas imam rodnini ama ne se sramam da kazham deka zabegale so umot.
јак к.. шо напрајла бугарија да не треба да им дадеме газ сега како благодарност
Цело е кога има се
Нека не признај и како народ и нека го врати Пирин :uvo: мисли малку глуп