Подобро е и да не искусиш,чуството е гадно:nesvest:Паа што знам досега сум осетил само како е да не возвратам љубов, и според мене мислам дека полошо е љубовта да не ти биде возвратена мада не сум искусил какво е чуството. :wink:
Да тоа знае да биде сјебано. Ама нема тука шо да паѓаш у бедови и да се самопичкариш. Стани, погледни се у огледало, среди се и иди у некое клубче и фаќај шмек ситуации! Има пуно мушки на светот! Не те сака не те сака. За никој не треба да се пати. Сеа не е баш едноставно знам!...Али...не е ни крај света ни прв ни последен! :nenene:Кога ми кажа 'Не те сакам'мислев дека целиот свет се срушил над мене.
Исто е. КОга нас не ни е возвратена тешко ни е на нас. КОга на другата страна не и е возвратена тешко и е на неа. Тоа е круг и нема полошо. Секогаш ние полошо на нас секако,но кога ќе размислиме дека така се осеќа и другата страна - па... Исто е.
Се согласувам со тебе,но сепак мислам дека повеќе боли кога љубовта не е возвратена,а најлошо е тоа што особата што повредува често пати не го сфаќа тоа.и во двата случаи е тешко и болно..за особата без разлика на полот која сака,љуби ама не и е возвратено
Да тоа знае да биде сјебано. Ама нема тука шо да паѓаш у бедови и да се самопичкариш. Стани, погледни се у огледало, среди се и иди у некое клубче и фаќај шмек ситуации! Има пуно мушки на светот! Не те сака не те сака. За никој не треба да се пати. Сеа не е баш едноставно знам!...Али...не е ни крај света ни прв ни последен! :nenene: