Во Грција - граѓанска војна или...?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Сте го гледале филмот “БУШ НЕ ПРОСТУВА“?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
знам дека и кај нас треба ова да се случи серев некое време ама чабе овде сите седат пред компјутер и ќењаат на форум(вклучително и ја) треба да се запалат неколку елитни населби па ќе видиш како предмети не застаруваат или докази се појавуваат и фиоки се отвараат
П.Ц ние сме си огромни........веќе си знаете
treba da se sluci ne vikam ne. ama koj se spored tebe elitni naselbi vo makedonija. ne treba naselbi da se palat treba drzavni institucii kako sobranie, vlada, katastar i sud. ama tesko. nema koj da iskoci na ulica kaj nas.

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Од мене само....лет д матфакерс бурн:tv:
сами ќе си ебат мајката ние само треба трпеливо да чекаме:toe:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
PEsnava da fuci i mnogu molotovi kokteli i nekoi drugi isto kokteli....i ja idam :) da im pomogneme da si ja unistat drzavata

PS poseben pozdrav do site Atinjani a najmnogu do drzavniot vrv so delot posle soloto.......ke si svatat oni...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
НАТО че интервенират???:pos2:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Amnesty International ги повика гејските власти за прекратување на "незаконската и непропорционална употреба на сила од полицијата".
Според "Амнести" за време на протестите полицијата употребува физичка сила врз мирни демонстранти, наместо да превзема мерки кон конкретни лица, коишто пројавуваат агресија.

Костас Куроманлис излезе со специјално обраќање пред медиумите, во кое повикува за национално единство .Куроманлис ги нарече учесниците во безредијата „непријатели на демократијата“,и дека ќе реагира на проблемите „решително и ладнокрвно“.
ПАСОК повикува на предвремени избори.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.470
Поени од реакции
18.486
Сте го гледале филмот “БУШ НЕ ПРОСТУВА“?

Да и јас тоа го мислам, но би те корегирал, не е Буш во прашање туку американската политика.

Само мислам дека ова значи слушни ќерко, сети се снао...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
А каде се нашите напатени анархисти? Јадеме гомна за грците ама кај нас пички одвратни се лапаат пари од NGOs.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
А каде се нашите напатени анархисти? Јадеме гомна за грците ама кај нас пички одвратни се лапаат пари од NGOs.
kaj nas nema ..ovie decki se borat protiv globalizacijata,noviot svetski poredok,korumpiranite birokrati,protiv tipovi kako Sarkozi , Braun,Kisindzer,Solana

R.I.P Aleksandros

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Да и јас тоа го мислам, но би те корегирал, не е Буш во прашање туку американската политика.

Само мислам дека ова значи слушни ќерко, сети се снао...
Среќни ќе сме да беше така.
Се ми се чини дека ова е последниот поздрав директно од Буш до фраерот Караманлис.
Во новата Американска администрација, не гледам таков "шегобиец" кој ќе пушта слични поздрави и воспитни честитки до грчката администрација.
Некако многу пријателски си се наклонети.

Како и да е, може да заклучиме дека и двајцата за некој месец ќе бидат пензионери.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Во Македонија, анархисти последен пат биле видени во Солун....ги нарекле Гемиџии. Од тогаш навака - нема.
Има има јас лично познавам ама моментално сега не се многу активни.Се си имаат на видео касети како се организира насилен протест,како да пробиеш полициски кордон,како да се заштитиш од солзавец,молотови итн итн.Инаку она што се случува во Атина е школски пример како се руши држава.Инаку разбрав дека убиениот е еден од нив затоа се толку жестоки.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Има има јас лично познавам ама моментално сега не се многу активни.Се си имаат на видео касети како се организира насилен протест,како да пробиеш полициски кордон,како да се заштитиш од солзавец,молотови итн итн.Инаку она што се случува во Атина е школски пример како се руши држава.Инаку разбрав дека убиениот е еден од нив затоа се толку жестоки.
da ,ubieniot e eden od niv ..mlad antiglobalist i anarhist

Kajgana Shop

На врв Bottom