Пробај со сексуална врска замени гоНасловов на темава е контрадикторен, не можеш да ја дефинираш таа врска како "Љубовна" ако не си со некој/а што ја/го сакаш. Може да се дефинира како обврзувачка, материјалистичка, користољубива, лицемерна итн... секако, само не љубовна. Така да where's the point in discussion?
Епа во тој случај одговорот на темава ми е - даПробај со сексуална врска замени го
ne ja ednostavno nemozam da odam so nekoj so ne go sakamдали можете да идете со човек што не го сакате но сепак ви е убаво со него и сакате да сте со него?
Ако и само ако имаш некаква корист?!!!! пари, секс....можи,да зошто да не
за секс не верувам,не сумимала такво искуство,ама за пари да :helou:Ако и само ако имаш некаква корист?!!!! пари, секс....
само не од љубов, така?
Браво.за секс не верувам,не сумимала такво искуство,ама за пари да :helou:
браво за искреноста :bravo:за секс не верувам,не сумимала такво искуство,ама за пари да :helou:
da sega ti si bil mnogu pameten od nejze.....Сум бил во врска со девојка што не сум ја сакал, а била многу убава. Што да правам, девојчето не беше многу бистро, но не можев да ја одбијам бидејќи беше премногу слатка. Како и да е, можеби не ја сакав вистински, но ја направив среќна. Заедно поминавме многу луди времиња.