Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата facule bacule
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш!
Едноставно сум таква личност која е отворена и мрази лицемерие и искрено одвратно ми е да гушкам или да бакнувам некој за кој не чувствувам ништо.
Така што, НЕМА ШАНСИ!

Насловов на темава е контрадикторен, не можеш да ја дефинираш таа врска како "Љубовна" ако не си со некој/а што ја/го сакаш. Може да се дефинира како обврзувачка, материјалистичка, користољубива, лицемерна итн... секако, само не љубовна. Така да where's the point in discussion? :)

Насловов на темава е контрадикторен, не можеш да ја дефинираш таа врска како "Љубовна" ако не си со некој/а што ја/го сакаш. Може да се дефинира како обврзувачка, материјалистичка, користољубива, лицемерна итн... секако, само не љубовна. Така да where's the point in discussion? :)

Пробај со сексуална врска замени го :)

Сум бил во врска со девојка што не сум ја сакал, а била многу убава. Што да правам, девојчето не беше многу бистро, но не можев да ја одбијам бидејќи беше премногу слатка. Како и да е, можеби не ја сакав вистински, но ја направив среќна. Заедно поминавме многу луди времиња.

за секс не верувам,не сумимала такво искуство,ама за пари да :helou:

Браво.
Такви луѓе ни се потребни за понатамошен просперитет.

(и неможев а да не искоментирам, поточно да прашам: а секс за пари?)
No hard feelings. Развиваме дискусија.

Да не бидам офтопик...

Љубовна врска - без љубов.
Не е малку контрадикторно?

Ако стапам во врска, тоа би го направила само под услов доколку сакам некого. Онака, вистински. А не за да имам уште еден клошар покрај мене на кој не му значам ништо.

за секс не верувам,не сумимала такво искуство,ама за пари да :helou:

браво за искреноста :bravo:
му ги собрала парите и си заминала :pos:е не ќе се заебаваме ( се зезам )

Зошто да не би можел да бидам со девојка која не ја сакам во врска?Нормално дека можам...не се вљубувам,се додека не ја пронајдам вистинската со која би го поделил животот...значи до сега не сум ја имал приликата да бидам заљубен...а што се однесува до врските-(кога нема љубов),од корист се најчесто.Зошто да не користиш барем додека можеш...

Сум бил во врска со девојка што не сум ја сакал, а била многу убава. Што да правам, девојчето не беше многу бистро, но не можев да ја одбијам бидејќи беше премногу слатка. Како и да е, можеби не ја сакав вистински, но ја направив среќна. Заедно поминавме многу луди времиња.
da sega ti si bil mnogu pameten od nejze.....
ama i mnogu ubavo ti bilo ma aj molim te drugar obratnoto da ne bilo,,,,,,,,,:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom