Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

Член од
31 јануари 2010
Мислења
37
Поени од реакции
1
Никогаш!
Едноставно сум таква личност која е отворена и мрази лицемерие и искрено одвратно ми е да гушкам или да бакнувам некој за кој не чувствувам ништо.
Така што, НЕМА ШАНСИ!

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Насловов на темава е контрадикторен, не можеш да ја дефинираш таа врска како "Љубовна" ако не си со некој/а што ја/го сакаш. Може да се дефинира како обврзувачка, материјалистичка, користољубива, лицемерна итн... секако, само не љубовна. Така да where's the point in discussion? :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Насловов на темава е контрадикторен, не можеш да ја дефинираш таа врска како "Љубовна" ако не си со некој/а што ја/го сакаш. Може да се дефинира како обврзувачка, материјалистичка, користољубива, лицемерна итн... секако, само не љубовна. Така да where's the point in discussion? :)
Пробај со сексуална врска замени го :)

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Сум бил во врска со девојка што не сум ја сакал, а била многу убава. Што да правам, девојчето не беше многу бистро, но не можев да ја одбијам бидејќи беше премногу слатка. Како и да е, можеби не ја сакав вистински, но ја направив среќна. Заедно поминавме многу луди времиња.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
за секс не верувам,не сумимала такво искуство,ама за пари да :helou:
Браво.
Такви луѓе ни се потребни за понатамошен просперитет.

(и неможев а да не искоментирам, поточно да прашам: а секс за пари?)
No hard feelings. Развиваме дискусија.

Да не бидам офтопик...

Љубовна врска - без љубов.
Не е малку контрадикторно?

Ако стапам во врска, тоа би го направила само под услов доколку сакам некого. Онака, вистински. А не за да имам уште еден клошар покрај мене на кој не му значам ништо.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
за секс не верувам,не сумимала такво искуство,ама за пари да :helou:
браво за искреноста :bravo:
му ги собрала парите и си заминала :pos:е не ќе се заебаваме ( се зезам )

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
Зошто да не би можел да бидам со девојка која не ја сакам во врска?Нормално дека можам...не се вљубувам,се додека не ја пронајдам вистинската со која би го поделил животот...значи до сега не сум ја имал приликата да бидам заљубен...а што се однесува до врските-(кога нема љубов),од корист се најчесто.Зошто да не користиш барем додека можеш...

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
Сум бил во врска со девојка што не сум ја сакал, а била многу убава. Што да правам, девојчето не беше многу бистро, но не можев да ја одбијам бидејќи беше премногу слатка. Како и да е, можеби не ја сакав вистински, но ја направив среќна. Заедно поминавме многу луди времиња.
da sega ti si bil mnogu pameten od nejze.....
ama i mnogu ubavo ti bilo ma aj molim te drugar obratnoto da ne bilo,,,,,,,,,:helou:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Зависи каква е ситуацијата, немам одговор за ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom