Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.053
Мора да се врати темава во живот :icon_lol: еве каде е забавата :vozbud: , Темен Крал - добра идеја:среќа:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Bump!

Allllooooooooooo moderatorrrrrrrrrrr nof naslov na temavaaaaaaaaa!!!

Сериозно интересна тема. Посебно коа откривме што е форумот денес.
стварно, сменете ја темата, да се позаебааме!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.053
:vozbud: Сменето е , само да надојде инспирација :zlo:

И се знае , ноу хард филингс ин дис ериа :smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Као прво: АЛАЛ ДА МУ Е НА ТОЈ ШО ГО СМЕНИ НАСЛОВОТ ВО ОВАА ТЕМА!

ZeroStyle-MarijanMiki:

abe jas sum gengsta nema so da se zamaram, ako sakam ke kenkam, ako ne, pak ke kenkam, ke jadam gomna i serifuvam, odam oftopik i placipickosuvam, bitno nema da me baniraat mene kego baniraat Viktorgg poso teral inat....
:vozbud::vozbud::toe::smir::back::nenene::kesa::baeh:
(зиро морав да те пикнам тука :))

Noodle:
што ви е на вас бе, не туку се рамњајте со копиљана, земете постирајте нешо асално ебате! нели капирате дека форумот го сјебуваат дечурлана иако и ја се понашам ко нив некад! неам намера ја да се објаснуем, кој сфати сфати, кој не ајт у триста! задњиов месец дена нешо као авторитет се праам и јадам вафли и демек тоа го расипуе форумов?

Гладиус:
Ја коа зборев кај бевте!

UniqueGirl:
абе не кур ми плачипичкосувајте ебаве копиљаната! иди гарфилд јади си трева и пишувај си во Дрога и не кур се дигај тука, џабе беше до фчера модератор кога пак исто гомно си!
И не кењајте дека разликата во години нешо као а у ви праи проблем! ШО КУР АКО се понашам ко курва бе, шо ве боли цев вас? ЧАК ШТО ВИШЕ и норис го имитавам степхан и не ме боли дундата!

marsovka:
Реален пост во кој изгледа ко да е ретките во кои не сум во ПМС и не спомнувам ебење, менструација, клиторис, дупење у здрав мозок, бело прање....

Darling/bobi2008/StereoLove:

и шо постигнавте со кенкањево? ја сум попаметен пошо си го терам форумот иако е срање у задње време...јас срање од форум сакам, т.е. мене не ми е срање, ја го сфаќам ко место за кажување на мое мислење, не прифаќање друго и лечење депресии у Драга Кајгана...така да, срање форум -срање постови...не ми смета

Дивајн:
позрела кајганџика сум и форумски искусна, скоро знам сите како дишете, па затоа ми скурчи да ви реплицирам пошо сфатив дека не вреди...барев едно време ме знаеа ко строгата администраторка, сеа ни строга - ни администраторка...али не е битно, и онака сфатив дека нишо не добивам со постирање

leandra:

ќе иде темава под клуч, па тролајте у други теми, па таму ќе ве кантосувам, исто ми се фаќа...

delfybuba:
иам 27 години и сакам да кажам дека сум постара и ја знам поговорката попаметниот попушта, затоа јас попуштив и сеа тепав :јеје:

Dark King:
зфатив дека замарањето ме замара затоа не се замарам...али па досадно ми е и сеа ќе ви пишам нешо :)

THE_CHOSEN_ONE:

ВАЦАА! не е компјутер за секое дете...као се убацив у конверзација а? а? уше да ме цитираше некој...,

Болиглава:

пост полн со креативен сарказам...премногу креативен дури и на ништо не личи од уникатност...сарказам на место...

ApocalYpto:

ова ја шо зборам уствари гадхејтасол ми суфлира...мада и ја делам мислење...

GodHateUsALL:
ГЛАДИУС Е КРИВ! ***:pos: (неможев хахах)

ВикторГГ:
Гадхејтасол, те подржуем, гладиус знаеш да бидеш болка во задникот!

Гладиус:
*1 недела за викторче ве молам*

Доста беа, ќе има уште :) постот може да трпи грешки поради тоа што авторот беше пристрасен пишувајки па cbf да провери да не утнал нешо

Г

Господ

Гостин
The religiculus battlefield

ateist:
(Огромен пост во кој цитира третина од стариот завет)

И ТАКА СОЦИЈАЛИСТИТЕ ДОКАЖАЛЕ ДЕКА ИСЛАМОТ И ХРИСТИЈАНСТВОТО СЕ АЛАТ НА КАПИТАЛИСТИТЕ.

МИКИ1:Види вака атеист ти ништо не знаеш се ти е пишано во Библијата ти лошо си прочитал.

Omer El Faruk:Абе он прочитал ама ништо не разбрал.

Amco2009:Taka e,malkumina se onie koi vistinski razbiraat se kolnam vo cetvrtoto i sedmoto nebo.
Alah dz.sh

Garfield:Koi se tie tvoi crni sedum neba vehabijo edna!?

Voskresenie:Vidi sega,toj razbral no ne razbral.Mislam deka toj razbral deka nesto treba da se razbere no ne go razbral na nacinot na koj sakal da go razberat pisatelot i zatoa sega ne razbravte nisto od ova sto vi go napisav.

Rosemberg:Така е!

Let3:А од каде кенгурите во Австралија :uvo:

The Magus:А да искулирате и да свиткаме по еден:smir:

Kamelija A:Ако може да си ја ставите возраста на видик за да можам да ве проценам.Ааа да и smexy_bit...тапа си:toe:

The Light:(Цитат од коранот,најчесто на било кој јазик,освен Македонскиот)

THE CHOSEN ONE:И шо сакаше да кажеш со ова?!

Nephthys:Се кладам дека не знае ни самиот:toe:

Г

Господ

Гостин
Денес баш денес like today или денес во денешно време :toe:
Али и да е баш за денес тачно е пошо е секојдневие тој муабет:helou:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ја ко џокер у покер, али морам....
Поентата на темава е: Се менува насловот нејзин, и според тој наслов ти пишуваш како пишува друг рандом член во темата чие име е ставено во насловот на оваа во ЧДА...
На пример, сега насловот на оваа е : “Што е форумот денес“ - што се однесува на темата од општи која моментално е активна.
Апропо на тоа, треба да напишеш нешто слично на она на СтатусКво.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Да си жив и здрав, вака се неам смеено Бог знае од кога!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Maggie kapaчeto?: Да не речам - ви кажав.

Па еве ви кажав.

Е!
И не запнувајте со зборот "денес", зошто 99% не студирате психологија. -.-

Bidikov: Форумов е софтвер, односно програмски подсистем на компјутерски систем, е составен од системски, услужни или апликативни програми со инструкции за извршување на одредени задачи изразени на јазик разбирлив за компјутер и мојот телефон со qwerty тастатура. А за тој софтвер работам јас цел ден.
Ај достате да не јадете бан.

Марјан-Мики: Се согласувам иако незнам што е работава. :smir:

Новинарка: Пост во кој се покажува одредена разочараност од форумов и се користат ново научени стручни зборчиња од речникот на Геро.

noodle: sarcastic wit.

wot: Пост видлив само за модераторите.

Вештица: Деца, тапа сте во пишување. Далеку сте од Венко Андоновски.

Godhateusall:

Aurora~Borealis: Мене убаво ме воспитале моите родители, па сигурно нема да ги воспитам моите, вака да се однесуваат како вие.
А ми дадете мене да ви ги интелектуално воспитам децата ваши пред да се приклучат на форумов?

Тапа испадна али ај. Ме мрзеше за другите а и така се пишани погоре. Ама зашто ај зашто пишав бамп! пост па ај да не биде без ич.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Harry Solomon: ti od veles si? te poznav da ti ebam toa pecurkata. ke vidis koa ke ti dojdam tamu.

MarjanMiki: пост повеќе во било која тема налик: ауу топ.

Sirian Spirit: jas da ti kazam pravo ne pisuvam so leva raka poso koa pisuvam so leva raka na petata mi iskacaat zuljevi

Г

Господ

Гостин
UniqueGirl:Ми пречат членови што постираат во теми кај што не постирам ја.

Makedonka1985:Ми пречат луѓе што пишуваат во теми кај што треба само да размислуваат.

Darling:Поговорка за луѓе што им пречат на други луѓе.

Маc )):Абе ова уствари е WoW.Варлокот UniqueGirl фрла клетви,паладинот Гладиус ги abolish-нуе,шаманот Гарфилд објаснува како да склепаш магија на непријателот да му паднат ушите,мејџот wot conjure-нува офтопик пост кој за 15 минути го снемува,priest-от Acid праи greater heal на форумот и брише пола теми,Death Knight-от Sirian Spirit е нов и никој не знае шо поточно прави,hunter-от Omer el Faruk и неговиот pet Аmco2009 дремат у battleground-от Религија,Rogue-от GodHateUsALL од нигде се избацуе со пост ала бекстаб на кој никој не може да контрира и фајнали го иаме Druid-от Smexy_Bit шо мења мислење ко шо морфа од dire bear у cat.

Maaрко:Only fools and horses leave dust behind...

Garfield:Ај бе земи листерин и измиј прашината од устата:tapp:

Македонец:
Форумот е е-psychiatry.

Fantom:Ај пошо ми е преку глава од вас,ја одбирам тебе Марјан-Мики!
Мики,напад со гром-болт!

Acid:Ај бе спастрете се ќе бришам,ама после сеа некако ќеф ми е да се посмеам:smir:

Бучо(Bucio):Ја знаете за мраморецот и чикиладото?!

Магде:Се кладам дека тој твој мраморец не студира психологија:toe:

smart ass:Форумот е за курташак и заебанција...штета што немате основна култура пичка ви мат*рина.

Forum.kajgana.com:get me out of here motha fukkaz:N:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Sirian Spirit: jas da ti kazam pravo ne pisuvam so leva raka poso koa pisuvam so leva raka na petata mi iskacaat zuljevi
Моментално активни корисници: $h@doW m@n, $KOSTA$, ****NEMESIS****, *LittLe heart*, *phoenix*, *slatko malo*, -={K-O-R-U-N}=-, -=}{VLATCHE}{=-, AeRoDrOm, aleksandarreal, alexsr, alokin15, ambasadorka, Apash, arheolog, armin06, Assassin91, AtoM-AnT+, Azzuri, B.Barcelinho, beneamata, BEZSTRASNIOT, Bianconero vero, bibil, Bibo, Big Bull+, BloodyTampon, bobomindfreak, Bobson, bojan10rooney, boki_hp, BONDEK, bongo, bootboy, bsplayer, Bubislaf, Buterfly, Candy, carter, Cego-90, cehov, CF.REAL MADRID, Chris, Ckembar16Ta, concrete, Coolzrock, count _vlad, Crazy, CrnaArapina, CroMkd, D a R k o, Dacky_Cs+, dadi415, DaKaR, DANTE, Dark King+, Darkness, Darling+, Ddime, DedoAleko, Dee_Jay, Dek0, delfybuba, denibas77, deXterche, dimitarmilev, DimitarMK, Dj Kikac, djmanga, dj_exit, dobro poznat, Dovicinski, Dr Zmigo, Dr.Petar*, DracevoTheCity, dragan0688, dragansk, Dre@mer+, Dream_GiRl, dzaol4e, Eddie_rebel, Element, Elf13, engin90, ErT, Fantom, Ficoman, filipronaldo, filipsis, fossil, FromSunWithLove, fsreplay, G@rfielD+, Gigliati, gjoreristov, Gjore_Milan, goce799, goche, GoddessOfRock, gooner4life, Goran_te, Gose007, grebator, Guce, gunner_mkd, hebocig, HeLL'z GuArDiAn, hriste, H|dden, Iceboy, igor108367, IgorChete, IKO_MC, IksonamzuK+, ilija^veles, IncT, INVINCIBLE, IOsonoINTERISTA, ivan sv, ivan1real, Ivan^^, Jane, Joey, jovce., Jove_T, Junkie, JURAGAANTE, kafe, KALJO, Karlos sakalot, katalonec10, KeleS, kikac 123, Kiko, KINDER, klikster, Kole Kav, KomitaMKD, krava, KristijanK, ladomiroff, lakson86, lamja25, leandra, LoGiX+, LoneWolf, Loomis_God, LoRiS, Love-computers, macaparket, Maca_Dark, MacedonianSun, macemanutd, macika93, madrista, Mak. Tigar, makedonka1985, Mandy, mans+, ManUtdChampions, mapet69, marko 1996, marsovka+, mawoto, MedejaMK, MiloBilderce, mite84, mr.wicket, nameleess, naumdb, Necrophilia, neno_skopje, Nephthys, Nightwalker, Nikola Volkovo, Nikola24, nikolaben, noodle, noviot, OceaN, pain_killer, PAJO_M, pece1976, petar_joker, Petkovsky, pipa, pixa, pLaToOn, PokerFace+, punkbooster, PxFxCx, Razor, Redneck Rebel, RIZTETO, Rokerot, Rooney's Temper, rusko1, Saladin, Sase91, SASUKE, Selector, Sergio_Rambos4, sexilicious007, ShakaZulu, Shorty, sje, SkyDriver, skywallker77, Smert, Smexy_Bit, son of the sun, StarScr3am, star_dust, statusQuO+, Steam+, Steff, Stefus-Refus, Stef_12, Stevanmk, StormRage, Stre3T Danc@, SUKON, Syn, Tattaglia, Tetovcanec, Th3 W@rr10R, The Mummy Returns, TheIks, THE_CHOSEN_ONE, The_LiGhT, ThrasH, ThundeR., toniarsenal, Toni_, torrent, trickster+, ultra-dukes, vane_milkov, Varden, VaZzilL, VENOM, Vespertine, VGLiverpool, vikris, VIP+, Vnuce, Vuki-Viola-Fan, warmaster, Whathell, www wintip tk, Xak, xochipilli, zarepp, ZeroStyle+, ziak92, ZOTE, Zoza, ZZanchy, Ајсшутер+, аква, Аксилион, Бат-Елохим, Болиглава+, димитар в., Др.-АГАН+, емилија, Зајче, Иве, Инкогнито+, Комита Ултрас, МадерФакер, маестро13, Македонцки, МАЛИ КАПИТАНО, Мар мар, марко414, мкд владе, Младински, Новинарка+, Пеце, Пирински, Пчелка, Радев, Сајтлер+, Славјански, Спасев, Фициани+, Црвено, ЧакНорис, џимеј+, Шмекерот+, Штрафценегер, ~BlueBerry~, ~Volleyman~, †GODLIKE† : :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

D

Delux

Гостин
UniqueGirl-вие можете да плачкпочосвате колку сакате,скурчено ми е од вашите глупи ебани патетики:pusk:
ај сеа едно зелемко:pipi:

Дивајн-Кога ќе прочитам значи вкави постови ми се повраќа тоа што го јадев пред три дена,и се прашувам што младина ќе беше денешнава,а ти девојче пред да кажиш нешто гнасно и погано удри си ја главата од ѕид па после испрати мислеље
ајде сега на тетка Дивајн да му се извиниш и можеби ќе го сменам мислењето
Денес денов беше прекрасен,ве сакам

Garfield-e pa toa e forumot си е супер само оние дрољиве го тупат и оние вехабиине во религија i omer el faruk

Omer el Faruk-Е од таквите како тебе форумот ја губи смислата,не знаете на мирен начин да дискутирате само навредувате се што е муслиманско,и не разговарам повеќе со тебе на игнор ми си одамна,скаран за секогаш ти сум:baeh:

Џену грл-ај ако сакате бидете помирни да не ве бришам
он топик:јас си го сакам форумот најмногу,штета што никој незнае да плива

smart ass-абе тролачиве сите се торковци за нив треба по една томахавка по дворојте со мод Т67-Г754.. понатаму бел фосфор па касетни бомби,па да ги видам после дали ќе го тупат форумот

human-имаш право само тоа треба за нив

Гладуис-Јас незнам сошто толку препукавања на едно место,зарем не треба сите да се сакаме како една фамилија.Мене форумов ми е место каде можам да си ги искажам своите ставови,каде можам да си ги изнакажам сите мои патетики,па дај сакајте луѓе.
Ајде отидов јас да видам што се случува на школо
Ве сака Гладиус:smir:

sirian spirit-neznam so se zamaruete so vakvi stvari abe kaj se videlo vakvi glupi raboti mene mi imaat kazueno a i mam geldano na tv deka forumot bil za zaebancija daj be site da navivame za bosusija ja kao so gledam ke jade nekoj ban ejj da be kinezive od severna koreja ke mavale atomska bomba abe ajde tamu ludi kinezi i onoj kinezot sto igra vo mancester kakov gol im dade ejjjj

Kajgana Shop

На врв Bottom