- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Тема : Светска економска криза
Синдикат : Нормално дека ќе е криза,Интер први на табела,Јувентус втори,Шевченко во лоша форма...Како сакате да не е светот во криза,ебате пациентите.
F|er : И што мешаш сеа Јуве втори,што има везе со кризата тоа жити све ахахахха
Ај нека ви текне вие кои сте па после зборите,Дел Пиеро мајстореееее:back::back::back::pos2::pos2:
И што ако е криза,битно во прва лига сме пак!
-={K-O-R-U-N}=- : Абе криза,еротики,рам меморијата падна,5 кафиња = 1 гига рам,реков јас еротики.
Сеа уште Ибицата да ја пимпнам,Корун стајл
SuicideMessiah : Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,
I taka...
DIJAMANTE : Нормално дека ќе има криза кога веќе не пее и не се појавува во јавност нашата поп принцеза Каролина Гочева.
Каролинче,умирам за тебе,дозволи ми да ти ги перам чорапите бар,најверен фан сум ти!:back:
Fatty : Ahahahahahahah neam komentar zimi sve :pos2::pos2::pos2::pos2:
HsIlOmEdUs :
Apokalipto :
Крејзи Појол : Acid има ајфон.
Сакам Ајфон.
И сакам у Хотест мемберс.
Па нека има криза.
Синдикат : Нормално дека ќе е криза,Интер први на табела,Јувентус втори,Шевченко во лоша форма...Како сакате да не е светот во криза,ебате пациентите.
F|er : И што мешаш сеа Јуве втори,што има везе со кризата тоа жити све ахахахха
Ај нека ви текне вие кои сте па после зборите,Дел Пиеро мајстореееее:back::back::back::pos2::pos2:
И што ако е криза,битно во прва лига сме пак!
-={K-O-R-U-N}=- : Абе криза,еротики,рам меморијата падна,5 кафиња = 1 гига рам,реков јас еротики.
Сеа уште Ибицата да ја пимпнам,Корун стајл
SuicideMessiah : Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,Spasot vo SDSM,
I taka...
DIJAMANTE : Нормално дека ќе има криза кога веќе не пее и не се појавува во јавност нашата поп принцеза Каролина Гочева.
Каролинче,умирам за тебе,дозволи ми да ти ги перам чорапите бар,најверен фан сум ти!:back:
Fatty : Ahahahahahahah neam komentar zimi sve :pos2::pos2::pos2::pos2:
HsIlOmEdUs :
Колку само си грешка појма немаш.Јас како асистент на Електро можам слободно да ти кажам дека ти и 5 гига да ставиш,ако имаш лошо испрограмирана апликација џабе ти е.Абе криза,еротики,рам меморијата падна,5 кафиња = 1 гига рам,реков јас еротики.
Apokalipto :
И шо сеа?Нормално дека ќе има криза кога веќе не пее и не се појавува во јавност нашата поп принцеза Каролина Гочева.
Крејзи Појол : Acid има ајфон.
Сакам Ајфон.
И сакам у Хотест мемберс.
Па нека има криза.