Фан Клуб : Овче Поле

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Ццц абе шо ви е на вас,Марко е најдобар за слободни:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Без навреда нели:kesa::toe::smir:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ццц абе шо ви е на вас,Марко е најдобар за слободни:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Без навреда нели:kesa::toe::smir:
Ако ти се пие бунарче,тој ќе ти го даде

Според мене , 1 Ристиќ , 2 Билбија и 3 Михајловски :) Боби и за слободни е цар , и за 3 поени и влезови и се :) :vozbud:

И Билбија е ЅВЕР

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Абе у реду си е.....знам колку е тешка љубомората
Криво ти е што има луѓе кои навиваат за Овче Поле надвор од Св.Николе.....

Љубави мене неможе за ништо да ми биде криво, зошто Скопје е едно а Св. Николе е друго.
Без реплицирање, залудно е.:smir:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Среќна Нова Година и Новогодишни празници,сите убаво да си поминете вечер.И секако со успеси во новата 2010 година

На 20.01.2010 год Среда
Овче Поле -Работнички
За купот на РМ

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Среќна Нова Година и Новогодишни празници,сите убаво да си поминете вечер.И секако со успеси во новата 2010 година

На 20.01.2010 год Среда
Овче Поле -Работнички
За купот на РМ
Ајде нека е Среќна и на тебе и на сите навивачи и ненавивачи на Овче Поле:D,и со уште поголеми успеси во Новата Година.Патем,на сите ви посакувам вечер најубаво да си поминете и пазете со тоа алкохолот да не претерате:DПоздрав и среќни празници!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде и од мене Среќна Нова Година и Божиќни празници и да си поминете најубаво вечерва... оваа година да ви биде најсреќна, со многу здравје, љубов, пари...

П.С. Освен победа не очекувам друго ништо против Работнички во Купот... и оваа година очекувам најмалку пласман на Final-Four и во Првенството и во Купот... :wink:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Ајде и од мене среќна нова година и божикни празници , и од мене совет да пазите со алкохолот :vozbud:

А пак на Овче Поле му пожелувам титулаааа :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Среќна Нова Година ,со многу здравје,среќа и исполнување на сите желби
Сите да си поминете вечерва незаборавно
И секако,многу успех на клубот и титула во новата 2010

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
bb[noone];3223551 напиша:
еве ви некој податок за Мекензи шо играше у Овче Поле и да знете пак се преговара со него има шанси пак да се врати во Овче Поле на полусезона но ќе видиме :vozbud:

http://www.nba.com/dleague/playerfile/index.jsp?player=lawrence_mckenzie
Лоренс Мекензи тој е невиден индијанец сите курви ке ви ги испоебава у град кај вас :pos: Во Кавадарци кога беше растур направи :vozbud::tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom