Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Дека сте чкемабари да честитате победа![]()
:bravo::bravo::bravo:
Честито победа,заслужена во секој случај.
Се гледаме во Супер Лига!:party1:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека сте чкемабари да честитате победа![]()
Ајде и од мене нека е честито победа и нека не прати среќа во Супер лигата и дај Боже на крајот да се искачиме на најмалку 4-тото место за да влеземе во 1/2 финалето, па потоа што даде Господ тоа...
Ристиќ со 21 поен и 10 скока и Билбија со 21 и 8 скока беа најефискасни кај Овче Поле... Хелд со 29 поени и 6 скока и Ѓорѓе Јовановиќ со 18 поени 10 скока најефиакасни кај Пелистер
Сега следува пауза за празниците и таму околу 10-12 Јануари се игра Купот на Македонија, а додека Супер-лигата започнува некаде околу 27-29 Јануари :smir:
Честито победа , заслужена , одлична игра на нашиве .. :smir:
А Михајловски Боби е еден мегу најдобрите во тимот , не пратиш редовно кошарка![]()
Има одличен влез и скок,многу е подвижен, еден од подобрите за шутирање слободни,крадење топки и блокади.Ауу хах не пратам пффф,шо знаеш па тикидинг!
.Знам дека е во петорката али ме интересираше што мислите вие за него,како се движи на теренот,кои се неговите слабости и предности според вас и сл.:helou:
Има одличен влез и скок,многу е подвижен, еден од подобрите за шутирање слободни,крадење топки и блокади.
Се најдобро за него
Боби,Ристич и Попај се најдобри за слободнихахаха е овде си грешка Михајловски треба да си го подобри скорот од слободните...
Боби,Ристич и Попај се најдобри за слободни
Боби го реши натпреварот со неговите слободни против Кубус
Шибалиќ не е....абе како можеш да кажеш најдобри кога сите во тимот се дупка за слободни
Шибалиќ не е....
па и не треба да биде, игра на позиција бек и слободните не треба да му претставуваат проблем истото важи и за Боби ама еве вчера две по ред ги промаши тоа не личе бек шутер, ај да е центар да промашува