Фан Клуб : Овче Поле

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Влатче е многу борбен играч и игра многу добра одбрана ако е низок али има и добар скок често пати знаел да им краде топки под обрачите на центрите најголема маана му е шутот за 3 поени иначе добар е момакот башка јас мислам дека добро ке се вклопи во составот на Овче Поле:helou:

имаме играч со добар скок(слободан михајловски) + на нас шутот за три ни е катастрофален ,ни треба крило шутер
Ако е толку добар ќе го пуштавте почесто:helou:
Добро али сепак засилување е колку толку

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
имаме играч со добар скок(слободан михајловски) + на нас шутот за три ни е катастрофален ,ни треба крило шутер
Ако е толку добар ќе го пуштавте почесто:helou:
Добро али сепак засилување е колку толку
Ти сигурно кошарка пратиш од кога настана тимот Овле Поле , така да за Влатче незнаеш ама баш ништо! Влатче има играно за репрезентација до 21 година или до 19 не се сеќавам баш добро он отпрвен почна во тимот Жито Вардар кога они ги имаа Турман и Едвардс,тогаш се сеќавам играа со Работнички тогашен Годел и Влатче прв пат дебитираше на тој натпревар во последните 3 мин :helou: и за тие минути им украде топка даде кош,после тоа имаше аут за Годел Работнички он украде топка шутна 3ка даде кош и беше досуден фаул а аут за работнички го ведеше Симиќ оттогаш Влатче се нема свртено во Велес цело време е во појаките тимови иако резерва,јас мислам дека многу добро би дошол во Овче Поле и ќе може да се мењаваат повеќе играчи така што првата петорка според мене ќе ја сочинуваат Неделков,младеновиќ,Ристич,Тодорович,Михајловски :wink:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
bb[noone];3095132 напиша:
Ти сигурно кошарка пратиш од кога настана тимот Овле Поле , така да за Влатче незнаеш ама баш ништо! Влатче има играно за репрезентација до 21 година или до 19 не се сеќавам баш добро он отпрвен почна во тимот Жито Вардар кога они ги имаа Турман и Едвардс,тогаш се сеќавам играа со Работнички тогашен Годел и Влатче прв пат дебитираше на тој натпревар во последните 3 мин :helou: и за тие минути им украде топка даде кош,после тоа имаше аут за Годел Работнички он украде топка шутна 3ка даде кош и беше досуден фаул а аут за работнички го ведеше Симиќ оттогаш Влатче се нема свртено во Велес цело време е во појаките тимови иако резерва,јас мислам дека многу добро би дошол во Овче Поле и ќе може да се мењаваат повеќе играчи така што првата петорка според мене ќе ја сочинуваат Неделков,младеновиќ,Ристич,Тодорович,Михајловски :wink:
ќе каже неговата игра

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
bb[noone];3095371 напиша:
Фала богу дека ќе каже неговата игра но да не се очекува премногу :smir:

секако дека не може да придонесе како ристиќ али да биде просечно добар како маце на пр и ќе биде во ред
Али рано е да се каже сеуште ќе видеме со време

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе уште Петко нероден, вие капа му сошивте... чекајте нека дојде прво, нели гледате дека јас напишав ПО СЕ ИЗГЛЕДА... значи ништо сигурно, така јас разбрав... така да кога ќе дојде (ако дојде) ќе има тренинзи и натпревари па тогаш ќе даваме коментари... до тогаш поздрав

Во Недела очекувајте го првиот пораз на Вардар Осигурување... Тони Симиќ наводно имал повреда и немало да настапи за Вардар (но можеби е само некоја шпекулација), но и со него и без него, Вардар нема да го забележи 10-тиот триумф оваа сезона во Свети Николе :vozbud:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Абе и Ане кажа 90% ќе дошол :) хахах не бе џабе лажна надеж :helou:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе уште Петко нероден, вие капа му сошивте... чекајте нека дојде прво, нели гледате дека јас напишав ПО СЕ ИЗГЛЕДА... значи ништо сигурно, така јас разбрав... така да кога ќе дојде (ако дојде) ќе има тренинзи и натпревари па тогаш ќе даваме коментари... до тогаш поздрав

Во Недела очекувајте го првиот пораз на Вардар Осигурување... Тони Симиќ наводно имал повреда и немало да настапи за Вардар (но можеби е само некоја шпекулација), но и со него и без него, Вардар нема да го забележи 10-тиот триумф оваа сезона во Свети Николе :vozbud:

јас незнам зошто тоа си го напишал
Па подразбира се дека Вардар Осигурување нема да си оди со 2 бода
ЛОМ ќе ги напраиме:salut:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
недела 22 ноември 18:00ч
ОВЧЕ ПОЛЕ Вардар Осигурување
сала Цар Самоил

I

InF3cTeD

Гостин
и Пелистер лом ги правевте па видовме колку лом ги направивте...затоа пред време без резултати

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
и Пелистер лом ги правевте па видовме колку лом ги направивте...затоа пред време без резултати

Кој вели дека пелистер нема лом да ги направиме кога ќе дојдат тука
За вардар о ќе видеме во недела
ама нема кај да бегат ЛОЛ:helou:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
изгледа ништо од Неделков поарно му било у Фени на клупа :)

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Ќе сака ли некој да ми ги наброи новите играчи у нашиот тим шо играат од оваа сезона...Фала...

Kajgana Shop

На врв Bottom