Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
"Becoming Jane" .. поубав филм не сум гледала :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Старите македонски серии и филмови на МТВ од пред 20-30 години: Мак.Народни Приказни,Бушава Азбука,Опстанок,Белото Циганче,Волшебното Самарче,Тврдокорни,Досие Скопје,УА Шнајдери,Девојките на Марко,Втората Смена,Дајте Музика,Во Светот на бајките,Трс Виа Скопје,Раскажувачот (The Storyteller),Arthur C. Clarke-Mysteries of The World и сл. :wtf:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
American Pie - сите седум дела :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Detroit rock city i сите делови на Хари Потер

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Јас :pipi:

он топик : 10 things I hate about you, порано по 5 пати неделно го гледав..
~ RIP Heath Ledger :icon_frow
да да интересно филмче..........го имам преку 10 пати гледано пред се поради добрата актерска екипа Julia Stiles и Joseph Gordon-Levitt и како што нaпомена погоре >>Heath Ledger

Филмот од мојот аватар, A Beautiful Mind.
за овој филм ЕДНОСТАВНО немам зборови...........најмногу ми се допаѓа поради тоа што е правен според виситнска приказна

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
за овој филм ЕДНОСТАВНО немам зборови...........најмногу ми се допаѓа поради тоа што е правен според виситнска приказна
Да вистинска приказна е додека пак за тоа како Расел Кроу глуми немам што да се каже според мене убедливо најдобрата негова улога! Мислам дека овој филм залужува да биде во најдобрите 10 филмови на сите времиња, додека пак според гласањето на имдб не е ни во најдобрите 250 за жал..подценет филм.

Ќе заборавев, исто така и оскарот за многу малце му избега, стварно штета...(срамота)

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
The Showshank Redemption (најдобриот филм според IMDB)
Escape From Alcatraz - поради вистинската приказна на која е базиран филмот.

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
The Italian Job [2003]

Филмов незнам колку пати да го гледам ми е пак интересен. Досега го имам некаде 4 пати гледано. А да го начекам на ТВ пак, пак че го гледам.

Ви го препорачувам на сите што го немате гледано. Ако има такви.

Kajgana Shop

На врв Bottom