Филм кој го ОБОЖАВАТЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Blow
The Godfather Trilogy

:pipi:

А за Prison Break да не прајме муабет пошто не е во концепција,вансериско производство е! :smir:

The Straight Story, најмногу заради чичето во главна улога што го имам на аватар :smir:

Scary Movie - Сите делови.:pos2::pos2::pos2:

The Straight Story, најмногу заради чичето во главна улога што го имам на аватар :smir:

Се извинувам за офтопиков, го немам гледано филмот, ама еден форумџија разочаран од него вака го рецензирашe:

Straight Story, ако сакате да мачите некој, врзете го пред телевизор и пуштете го филмов.
На кратко, еден постар човек дознава дека брат му што живее на другиот крај на Америка имал инфаркт и тргнува на пат да го види. Целиот филм е уствари патот на човеков и можеби ќе беше ок ако типот не патуваше со косилица за трева! Имаше додуша една возбудлива сцена, по пат наиде на една удолница и косилицата дигна 12км/ч...
Болдот фејворит. :icon_lol:

Се извинувам за офтопиков, го немам гледано филмот, ама еден форумџија разочаран од него вака го рецензирашe:

Дејвид Линч... можеби не му се свиѓал на членот :) А и ништо чудно :)

Prison Break ..Дефинитивно :smir:

Star Wars шестологијата, едноставно безвременски.:cuc::cuc::cuc:

Филмот е маестрално,реално,емотивно долго патување во срцето на еден скршен старец. Ремек дело...Ако сакал дечкото да гледа возбудливи филмови, му препроачувам некоја ефтина акција од типот на From Paris With Love..Место за деца кај ваквите тешки филмови нема.

Picnic at hanging rock - овој ми е еден од најомилените филмови што сум ги гледала и го препорачувам на оние кои што ги ценат правите вредности во еден филм, а и на другите кои понекогаш сакаат да избегаат од типично холивудско клише (не дека сите филмови што излегуваат од таму се такви,има и добри фала богу)

10 Things I Hate About You with Heath Ledger уууф срцка е:pipi:
1263504962-446px10thingsihateaboutqq2.jpg

1.The Deep End of the Ocean

2.Животот е убав

3. Звукот на морето

и други не ми текнуваат сега во моментов

да се надоврзам: Американска пита сите делови и Пепелта на Ангела (
Angela's Ashes )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom