- Член од
- 27 мај 2008
- Мислења
- 1.025
- Поени од реакции
- 42
спонзори и спонзоруши :je:
Немој да спамираш со глупости.I da stapi zakonot na sila, CAKATA e da ima pogolem NATALITET..... ovoj zakon e niz poveketo EU zemji prisuten, i sekoj gragjanin nad 30 godini sto ne e vo brak plaka.... Znaci telinjava ne izmisluvaat topla voda, taka Evropa nalozuva :jaj:
Ама види го дечково што вика, никој не го коментираше ова... ^^^ :nesum:Па нели сега има и бракови меѓу ист пол, како тоа би го решиле во функција на наталитет.Zevsus напиша:Немој да спамираш со глупости.
Ако за просечна овца од дпБне Европа=Бугарија, тоа е веќе друга работа.
Едина држава во која што имало ваков моронски закон е Бугарија, и тоа од после војната до 1960
А дали има во тија странски закони казни за развод? Ја сум го одработел своето, сум напрајл деца и сум зголемил наталитет и може да се разведам?
Абе бракот не е решение, тоа е институција, а некој прави повеќе деца "вонинституционално".
Btw, и во СФРЈ имаше таков закон-во Војводина.
Слушај и сега имаат таков сличен закон го викаат момство и не навредувај многу:uvo:.Немој да спамираш со глупости.
Едина држава во која што имало ваков моронски закон е Бугарија, и тоа од после војната до 1960.
СРАМОТА. :kesa:
ajhhhhhhhh nit sum vmrovec nit sdsovec..... Aj pusti mi meil, da ti pratam nesto od koga postoi ova vo Svajacarija, Svedska itn..... Pa togas zboriНемој да спамираш со глупости.
Едина држава во која што имало ваков моронски закон е Бугарија, и тоа од после војната до 1960.
СРАМОТА. :kesa:
ajhhhhhhhh nit sum vmrovec nit sdsovec..... Aj pusti mi meil, da ti pratam nesto od koga postoi ova vo Svajacarija, Svedska itn..... Pa togas zbori
Човече што ви е? Па и да е во сите земји, ние далеку сме од сите. Мислам реално можеби (а можеби и не) ова е добро но ние имаме многу други закони да донесеме пред да го донесат овој. Мислам, сите зборат за кризава што е во моментов, луѓево се плашат како да опстанат а "некој граѓанин" своите фрустрации ги искажува со вакви идеи. Јас само ќе кажам дека се надевам ова да остане како еден обичен предлог.(би рекла не забележан ама преемногу му посветивме внимание):salut:.ajhhhhhhhh nit sum vmrovec nit sdsovec..... Aj pusti mi meil, da ti pratam nesto od koga postoi ova vo Svajacarija, Svedska itn..... Pa togas zbori
ne e ona kriva nemoj, daj i sansa:back::kesa::kesa:ako sakaat da se zgolemi natalitetot neka otvaraat rabotni mesta a ne fakulteti, neka gi vrabotat site visoko obrazovani kadri, a ne vaka samo zemaat pari za diplomi so koi mozes da se slikas, za inat se razveduam ionaka mi e preku kur od zenata.