epa aj da istreskame se so ima vo nas...momentalno mn raboti me macat.denes trebase da dojde eden decko od avstralija so se muvavme letovo a stotuku doznav deka nema da dojde...a jas utre imam prilika kaj so e on da odam i da se vidime poso za edna nedela ke si odi vo avstralija i kojznae koga drug pat ke go vidam...ali so e najinteresno ni sama neznam dali sakam da odam i da go vidam...ubavo mi bese so nego stvarno prvite denovi koga bevme zaedno bese najsuper se custvuvav srekna i od neznam ni jas koja pricina detevo se smeni nekako poladen bese...ma nemam pojma...a i so e vazno...neli ubavo bese dodeka traese...jas otkako veke nemav aber za nego pocna da mi titka...pa so titkas da mu e... majkata ako ne znaes so sakas...abe ne deka neso sum mn zaljubena ali onaka sakam da se vidime pred da si odi zs stvarno onaka mi bese summer love
i sledniot pat moze da dojde so nekoja zena tamu avstralijanka hahha i site taka so se decata da se druzime XD lele zabegav malce i so vikate ?
najverovatno ke odam utre pa posle ke vidime
drugo so me maci...pa me maci so sega na primer ne sum izlezena...a zosto...zosto neznam da krenam telefon da se javam kaj nekoj...a zosto? pa valda se plasam da ne mi recat abe nemozam denes imam drugi planovi...kakva debilka...a ustvari najmn sakam koga sum so drugarka mi izlezena ali ona mi kaza deka ke sedela so tie od ulica koga jas i se javiv da ja prasam so ke prajme vecer i posle...pa aj ako sakas dojdi ke ti titnam ko ke se soberime...abe ostaj od nemajkade...so e takva be ako i smetam neso neznam ni jas...znam samo deka ponekogas gadno e zavidna zaso imam ubavi alista...a jas sekogas se prilagoduvam na nivnite uslovi..mislam na drugarkite...koga nemaat pari...dobro jbg ke odime na sladoled ova ona ne mora po kafici...ako i treba nekogas neso da obleci vidi odberi si...ama nikoj niso ne ceni be...ali aj so ke prais...i eve sea so da praam pa i jas sakam da istrosam se so mi se sobralo...ne deka ova e se ali aj toa momentalno mi se vrti niz glava...vie so prajte vas so ve maci momentalno?