- Член од
- 20 март 2008
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 12
Zoshto ova? pricina? posledici ?samo neka bara da go dobie pred da odi po viza...
Zoshto ova? pricina? posledici ?samo neka bara da go dobie pred da odi po viza...
Ja imam nekoj 70-tina prasanja so mojt da te prasev vo ambasada. Odgovarani se mn kratko i jasno, kao demek... taka sakale da se odgovarat vo ambasada, bez mn zborvenje i takvi stvari. kolku e tocno neznam !za viza, ima li nekoi prasanja koi najcesto se pogoduvaat, sto najcesto prasuvaat
eeeeeeeeeee brat tuka e problemot so narom, nekoi cekaat do april ili nedela pred da odat i zemaat viza bez najdena rabota,ama na kraj oni vazno garantiraat ke ti najdat nekoja rabota demek se si ispolnile,srekno sepakзнае ли некој што ке биде со тие што сеуште немаат работни договори преку наром травел - ке се организира саем или нешто слично....или отиде работава во дупка?
значи испага дека работава со нив е жива превара,на недела дена пред тргнување ке ти најдат работа - и како изгубен германец ке бидеш таму.катастрофаeeeeeeeeeee brat tuka e problemot so narom, nekoi cekaat do april ili nedela pred da odat i zemaat viza bez najdena rabota,ama na kraj oni vazno garantiraat ke ti najdat nekoja rabota demek se si ispolnile,srekno sepak
nemas mnogu sloboda vo izborot a i toa sto ke ti go dadat zemaj odma zosto posle misli mu jaзначи испага дека работава со нив е жива превара,на недела дена пред тргнување ке ти најдат работа - и како изгубен германец ке бидеш таму.катастрофа
Vo maj negde ke bidatPocnaa li intervjuata vo ambasada ili rano e uste????
Od zip mislam deka vece imet organizirano za ovaj petok, so znacit deka nekoj ke pocnet za mn brzo inace ke ima grupi i za vo april i za vo maj, tie so si nasle rabota i gi sobrale dokumentite za vo ambasada.... april ne im begaVo maj negde ke bidat