- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 3
leleleleeee rasipikuka hahaha site baraat max br na saati pa i overtime ti si edinstvena koja bara minimalen br casovi:pos2:
jas kolku sto znam od toa sto citav ti mozes vednas sledniot den stom ke ti ja izdadat vizata da odis za SAD ama da ne e poveke od eden mesec...sto znaci ako ti pocnuva rabotata na 25-ti togas na 1 maj sigurno mozes da odis normalno ako ti e intervjuto porano...
nema frki ako najdam link bas za toa i ke ti pratam..
jas kolku sto znam od toa sto citav ti mozes vednas sledniot den stom ke ti ja izdadat vizata da odis za SAD ama da ne e poveke od eden mesec...sto znaci ako ti pocnuva rabotata na 25-ti togas na 1 maj sigurno mozes da odis normalno ako ti e intervjuto porano...
nema frki ako najdam link bas za toa i ke ti pratam..
Коцкари
Ако идете во NY да ми бидете гости:wink::wink:
И јас ќе тргам тогаш, ако биде оваа раб. понуда, треба на 25ти најкасно да почнам. Барав минимални раб. саати. Ми рекоа 32 дека е најмалку. Втора работамене и не ме интересира баш. А и онака тешко дека воопшто и би нашла во толкав град каде што има милиони што бараат раб.
Извини вака, те распрашав се и сешто:icon_neut ..сакав уште да те прашам (тебе или било кој ако знае) ..Колку дена пред почетокот на работата НАЈРАНО смееме да влеземе во Америка? Ако знаеш///затоа што сите што ги прашав, врска немаа![]()

мене и не ме интересира баш. А и онака тешко дека воопшто и би нашла во толкав град каде што има милиони што бараат раб.

а ако финансиски сме добри сакаме да го спичиме цел западен брег и да им влеземе во тихуана!!! така ајмо! иначе со другарчево кој живее таму ни се вртат идеа колку би коштало да напишеме на бусот THE MACEDONIAN CREW!!! абе главниииииииии!!! ахахаххаха ама се испофалив ПОЗДРАВ!